Германска нова медицина - 8 тема

• 119 610
  • 884
  •   1
Отговори
# 315
Главоболието се проявява от 10 години, около веднъж годишно и продължава няколко седмици. Обикновено болката започва късно вечер или през нощта. През деня често отшумява, но продължителността е различна. От 2 до 8 часа.

# 316
http://naturalsociety.com/chemotherapy-makes-cancer-far-worse/

Изследване показва вредата от химиотерапията,която помага за растежа на туморите.

# 317
Каква е причината за херпес симплекс на устата? Днес ми излезе трети на устата. Просто ще се побъркам. Никога не е било такова чудо. Преди две седмици карах грип с болки в гърлото или нещо подобно. Поду ми се единия клепач, после спадна и започнаха тези гадове херпесите.

# 318
Хм, на мен също са ми интересни херпесите.  Thinking

# 319
Ще ми помогнете ли да се ориентирам на страницата на Пилхар, койато между другото се зарежда като http://www.germanische-heilkunde.at/   Търся връзката орган-конфликт. Преди съм виждала някаква таблица на  различните органи какъв конфликт отговаря, но не можах да го намеря сега. Конкретно ме интересува език и бял дроб евентуално също и грип. Благодавя ви предварително!

# 320
fat.wombat, виж в българския сайт на ГНМ, на 1-ва страница има линк.
Soleil* , преди години и аз имах доста проблеми с херпеси по и около устата, но в последно време не са ми излизали. Според мен е лечебна фаза, понякога обаче може да е много тежка. И понеже съм лаик няма да се изкажа по същество, защото не знам кои зародишни листа се засягат. Ако са само външните епидермални, е лесно - идентично на шарките, но пак казвам - не съм много сигурна.

# 321
Главоболието се проявява от 10 години, около веднъж годишно и продължава няколко седмици. Обикновено болката започва късно вечер или през нощта. През деня често отшумява, но продължителността е различна. От 2 до 8 часа.
Явно се вижда,че конфликтьт си има шина,на която периодично мьжьт ти се качва.
Вьзможно е конфликтьт да не може да бьде решен щом толкова години вече го мьчи.
Да си направи точна картина кога му се случва,какви сьбития има преди това и какви са притесненията му.

Каква е причината за херпес симплекс на устата? Днес ми излезе трети на устата. Просто ще се побъркам. Никога не е било такова чудо. Преди две седмици карах грип с болки в гърлото или нещо подобно. Поду ми се единия клепач, после спадна и започнаха тези гадове херпесите.

Ектодерм-гнуся се от нещо.Лечебна фаза е.
Някой да се е отдрьпнал от теб,за да не го "заразиш"? Wink

Ще ми помогнете ли да се ориентирам на страницата на Пилхар, койато между другото се зарежда като http://www.germanische-heilkunde.at/   Търся връзката орган-конфликт. Преди съм виждала някаква таблица на  различните органи какъв конфликт отговаря, но не можах да го намеря сега. Конкретно ме интересува език и бял дроб евентуално също и грип. Благодавя ви предварително!
На Пилхар има всичко,порови.

# 322
   За мигренозното главоболие при мен схемата е:
предстои ми нещо, за което смятам, че не мога да се справя добре
или знам, че ще е неприятно. В момента, в който приключи събитието
или срещата, главоболието започва. До 3 дни минава. Няма цикличност,
но основното е конфликтът "Не мога да се справя!".

# 323
   За мигренозното главоболие при мен схемата е:
предстои ми нещо, за което смятам, че не мога да се справя добре
или знам, че ще е неприятно. В момента, в който приключи събитието
или срещата, главоболието започва. До 3 дни минава. Няма цикличност,
но основното е конфликтът "Не мога да се справя!".
Мигрената по принцип е Фронтален Страх.
Ако човекьт при интервю за работа това асоциира (всьщност интервютата излязоха именно,за да направят от АЛФА човек,кастриран БЕТА роб) ще има мигрена.
Всичко има причина и умисьл и ако знае човек,никога няма да реагира или асоциира конфликти в дадени ситуации.

# 324
Здравейте!
всички се мъчим да си намерим конфликта при симптомите вече,т.е постфактум...кажете как да си потърся евентуалните последици,какво да очаквам в сегашната ми ситуация ...
става дума за загубена голяма сума пари при измама...не знам кое е по-водещо-ядът ,че ме измамиха,т.е. към случката/човека или ядът,че се оставих да ме измамят Confused  и вина имам,защото са семейни пари и съответно ще се засегне бизнеса,имам и угризения към мъжа ми,че той ми дава карт-бланш винаги и разчита на моята преценка  Tired

# 325
Здравейте!
всички се мъчим да си намерим конфликта при симптомите вече,т.е постфактум...кажете как да си потърся евентуалните последици,какво да очаквам в сегашната ми ситуация ...
става дума за загубена голяма сума пари при измама...не знам кое е по-водещо-ядът ,че ме измамиха,т.е. към случката/човека или ядът,че се оставих да ме измамят Confused  и вина имам,защото са семейни пари и съответно ще се засегне бизнеса,имам и угризения към мъжа ми,че той ми дава карт-бланш винаги и разчита на моята преценка  Tired
Ако си очаквала да стане,може да не си получила конфликт изобщо.

# 326
Здравейте,
исках да споделя, че при най-малкият симптом на детето се паникьосвам до безкрай, въпреки че чета за тази медицина. Последно беше едно ганглионче на китката му. И миналата седмица опипах на себе си подут лимфен възел на врата от лявата страна на челюстта си. Днес усетих още две топчета - едното зад лявото ухо другото на шията(пак в ляво).  Ако беше разрешен конфликт заради страх от ганглиона, трябваше да е от дясно, нали. И имам един въпрос - ако лимфните възли са подути вслядствие на разрешен конфликт (а не инфекция), спадат ли след това или си остават уголемени?

И да попитам също, защото не намерих нещо категорично - чувството за вина пак ли на лимфните възли се отразява?

п.п. Еее откога рушкам по сайта, но ето май в третия биологичен закон се крият отговорите на повечето ми въпроси: https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/zakoni/treti-biologicen-zakon

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 17:08 от stone2009

# 327
...ако лимфните възли са подути вслядствие на разрешен конфликт (а не инфекция), спадат ли след това или си остават уголемени?
В моята таблица пише следното (на английски), което не го намирам в преведената таблица на българския сайт:
Биологичен смисъл: да се подсили лимфния възел, който става по-голям от преди (от биологична гледна точка по-голям лимфен възел е по-добре отколкото по-малък).

# 328
Това в скобите звучи успокоително Simple Smile, но вече втора седмица като че ли не стават по-малки. Ще ги изчакам още. Доколкото разбрах бавно минават.

# 329
  • София
Това в скобите звучи успокоително Simple Smile, но вече втора седмица като че ли не стават по-малки. Ще ги изчакам още. Доколкото разбрах бавно минават.
Колкото по-спокойно приема човек лечебната фаза, толкова по-бързо преминава и след това няма рецидиви. Разбира се, при по-сложни проблеми трябва да се вземат допълнителни мерки.

Общи условия

Активация на акаунт