Германска нова медицина - 8 тема

• 119 585
  • 884
  •   1
Отговори
# 405
В този сайт твърдят, че очилата повече вредят, защото са като патерица, те не лекуват, а само облекчават временно. Вярвам, че ще можем да се справим и без очила. Почнах да чета и за ТЕС (EFT), струва ми се като доста добра техника за решаване на конфликти.
Точно същото казва и Норбеков Simple Smile
ТЕС е много хубава техника и много ни е помагала, въпреки, че щерката би трябвало да е прекалено малка, за да разбира  Peace

# 406

На този сайт показват същите очила,каквито пуснах по-рано,но с друга форма-иначе са пак на дупки.

# 407
специално за страбизъм,има и друг начин-магнитолечение -от Су-джок съм стигнала до него

Скрит текст:
едната ми дъщеря има леко изразено бягане в ъгъла,което се появява и изчезва ,още не съм го разгадала,и все се навивам да й слагам магнитите,имам всичко,ама.... Embarassed Embarassed

# 408
  • някъде там
OM тези очила са много интересни,ще пробваме и тя вече е на 12 така че мисля че са подходящи,Christian има ли превод някъде на бг?

# 409
Превод на статията за СБС-очи има на бг сайта: https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/biologicni-programi/sbs-oci
Предполагам за това става въпрос:
"По време на лечебната фаза помътняването на стъкловидното тяло постепенно изчезва и се образува оток – глаукома – повишаване на вътреочното налягане. При това често отокът се притиска назад, през отвора на входа на зрителния нерв. Затова не бива нито в активната, нито в лечебната фаза да се работи с лазер, тъй като чрез това стъкловидното тяло ще се разруши безвъзвратно."

# 410
fata_morgana, малка е още да, аз си мислех прокси да прилагам... то нали и една алергия борим, която все още си нямам идея от къде го произведе този конфликт, мисля си, че с проксито и с упоритост (която на мен не ми е присъща уви) мога да помогна, да видим.. но тъй като си се познавам, предпочитам някой друг да я свърши тази работа, и залитам все към всякакви 'лечители' и 'апарати'.  Embarassed

В тази връзка,
Mamagemelar, можеш ли да споделиш (или линк) за това магнитолечение?  Mr. Green
При малката кривенето е само като се опита да фокусира нещо малко, което леко ме успокоява, че не е постоянен страбизма и имаме време за реакция.

# 411
  • София
Файлът, който е преработен от natan76 съм го качил вече в dropbox и може да бъде изтеглен от тук   https://www.dropbox.com/s/tv4awge3z8fvv1r/GNM-bg.com.zip. Би било добре ако тези файлове които качваме,се поставят в началото на темата от някой модератор, за да се ориентират всички по-лесно, вместо да се преравя цялата тема.Не че ще навреди на някой да преговори всичко  Simple Smile Grinning

# 412
По молба на Christian и с благословията на Nenaatoa, съставеният от dimo777 файл, в който са поместени материали от gnm-bg.com, е вече наличен за сваляне (като pdf) в два торент тракера:

http://zamunda.se/details.php?id=355002

http://thepiratebay.se/torrent/8383950/ (не е нужна регистрация)

Още веднъж, огромни благодарности за положения безвъзмезден труд по популяризирането на ГНМ в България ...  smile3525

# 413
По молба на Christian и с благословията на Nenaatoa, съставеният от dimo777 файл, в който са поместени материали от gnm-bg.com, е вече наличен за сваляне (като pdf) в два торент тракера:

http://zamunda.se/details.php?id=355002

http://thepiratebay.se/torrent/8383950/ (не е нужна регистрация)

Още веднъж, огромни благодарности за положения безвъзмезден труд по популяризирането на ГНМ в България ...  smile3525

Браво!!  bouquet  bouquet

# 414
  • някъде там
И аз благодаря на всички ви Hug Hug Hug,изтеглих си материалите,започвам да чета ,някаква таблица споменавахте в която е описано състояние и причина,има ли я тук?

# 415
  • Пловдив
като го изтеглих файла от замундата ми съобщава че има файлове ,които ще навредят на компютъра ми newsm78
от другия сайт само като натисна download  и антивирусната изписва че е блокиран опасен сайт Rolling Eyes

какво значи това?

# 416
като го изтеглих файла от замундата ми съобщава че има файлове ,които ще навредят на компютъра ми newsm78
от другия сайт само като натисна download  и антивирусната изписва че е блокиран опасен сайт Rolling Eyes

какво значи това?

За Замунда.се ЛИЧНО гарантирам, че е чист файла (да го разбира който както иска Wink ) иначе антивирусната може би ти прави бъзици

# 417
от другия сайт само като натисна download  и антивирусната изписва че е блокиран опасен сайт Rolling Eyes

какво значи това?

Двата торент тракера са доста популярни сред потребителите (особено втория), но същевременно доста недолюбвани от притежателите на авторски права (RIAA и др.).

Доколкото си спомням, собствениците на thepiratebay.se ги съдиха в Швеция, но пак не успяха да свалят тракера, дори напротив, той придоби още по-голяма известност.

Така че, нормално е някоя антивирусна програма да се опитва да ги блокира.
Нека това не те притеснява, аз съм свалил файла и от двете места и го сийдвам в момента, като моята антивирусна програма (MS Security Essentials) не се оплаква ...

# 418
Изчетох доста по темата ,открих си конфликта ,който ми е предизвикал болестта  ,оказа се че е доста назад във времето преди 15 години.Въпроса ми е може ли да се въздейства толкова назад във времето и какви са начините за да има ефект.Четох че помага  Тес , въпроса ми е тесам болестта или конфликта?Има ли някой във темата ,който наистина е постигнал резултат и е преминал към лечебна фаза и какви други методи е използвал ?От всичко прочетено  съм извадила здравословна диета ,прошка, лекарства които понижават стреса,НЛП и обливане със светлина .Благодаря на всички ,които ще ми отговорят!

# 419
Може да се въздейства и няколко поколения назад Simple Smile
Начина според мен е да стигнеш до най-дълбоката и силна емоция, която е била когато се е случил конфликта, и да работиш с нея - осъзнаване и пускане. В това ТЕС е супер як. С ТЕС можеш да изчистиш всички натрупани емоции около събитието, защото по всяка вероятност тази най-силната в момента не ти е съзнателно достъпна. Като почнеш да лющиш с ТЕС, те си изкачат като пуканки, стига да можеш да гледаш навътре.
Успех ти пожелавам!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт