Германска нова медицина - 8 тема

• 119 543
  • 884
  •   1
Отговори
# 660
Чисто практично, задържането на течности има за цел да осигури преживяването в "трудни времена". Изхвърлянето на течностите, се случва когато конфликтът е решен и от запаси вече няма нужда.

Конфликтите на бъбреците може да са свързани с чувство на изоставеност, отхвърленост и самотност.

Това, че вие полагате усилия да не делите децата, не значи, че тя не се чувства самотна в някакъв смисъл.

Аз бих говорила на детето в тази посока (независимо дали проблемът е в градината или вкъщи), включително и докато спи.  Simple Smile

# 661
Здравейте,някой може ли да ме насочи с  какъв конфликт е свързан врасъл нокът на крака.Дъщеря ми от време на време и се получава ,но този път е по зле,излезе и гной.не знам с какво да го свържа

# 662
  • Варна
Здравейте,някой може ли да ме насочи с  какъв конфликт е свързан врасъл нокът на крака.Дъщеря ми от време на време и се получава ,но този път е по зле,излезе и гной.не знам с какво да го свържа
Мъчила съм се с това 6 години. Не всичко е конфликт обаче - при мен беше анатомична особеност (в рода ни се среща доста често, ноктите ни са по-широки от нормалното). Реших си проблема като намерих хирург, който стесни леглото на ноктите на палците ми. Мога да те посъветвам да проследиш внимателно как точно расте нокътят, дали влиза хоризонтално навътре или се извива. Никакви тесни обувки на пръстите, както и плоски, т.е. притискащи отгоре. Гной се получава при замърсяване, което става при рязане на ноктите, вероятно сте засегнали и кожата, внимавайте повече с това.

# 663
не знам къде съм го чела Peace извинявам се,ако не е по темата ГНМ,но съм абсолютно сигурна ,че  врастнал нокът се свързва с „не знам накъде да продължа“,„ не съм сигурен по кой път да поема“

# 664
Чисто практично, задържането на течности има за цел да осигури преживяването в "трудни времена". Изхвърлянето на течностите, се случва когато конфликтът е решен и от запаси вече няма нужда.

Конфликтите на бъбреците може да са свързани с чувство на изоставеност, отхвърленост и самотност.

Това, че вие полагате усилия да не делите децата, не значи, че тя не се чувства самотна в някакъв смисъл.

Аз бих говорила на детето в тази посока (независимо дали проблемът е в градината или вкъщи), включително и докато спи.  Simple Smile

Може ли повече за разговора "докато спи"? Благодаря !!!

# 665
  • Варна

Може ли повече за разговора "докато спи"? Благодаря !!!
Това "докато спи" и аз съм го правила, определено има ефект. Потърси из нета, мисля че се казваше молитва на майката или нещо подобно. Имам текста на хартия вкъщи, но не го следвам буквално.

# 666
На какъв конфликт се дължат фиброаденомите в гърдата?

# 667
# 668
Много благодаря! В следващата тема сложете линка на първа страница. Този там е грешен.

# 669
Докато спи, човек е склонен на възприема подсъзнателно информация, поради различната честота на работа на мозъчните вълни. В такова състояние и на това ниво, може да се работи върху несъзнателни убеждения и вярвания, които в голяма степен ръководят живота ни.

# 670
Докато спи, човек е склонен на възприема подсъзнателно информация, поради различната честота на работа на мозъчните вълни. В такова състояние и на това ниво, може да се работи върху несъзнателни убеждения и вярвания, които в голяма степен ръководят живота ни.

Това е така,въпреки че трябва да се внимава много какви внушения се вкарват-т.е. думите,които се използват,интонацията,дали думите притежават сила или изразяват несигурност.На мен ми е интересно обаче има ли подходящо време, през което е добре да се направи.Примерно между 22 и 24 ч. е дълбокия сън,което от една страна ми се вижда подходящо,от друга страна не знам дали няма да се разстрои съня. Thinking

При големи хора може да се работи без да се заспива,като се използва будното състояние за навлизани в други мозъчни честоти.Там времето поне е известно.

# 671
   Не Ви ли е малко страх да се бъркате в природните закони? Не е риторичен въпрос.
Зашеметена от възможната сила на подобни методи и аз съм пробвала.
Но имах чувството, че крада или правя някакво престъпление, навлизам в чужда територия, намесвам се. Спрях.

# 672
Мдаа, аз веднъж си бях приложила самохипноза - ей така от любопитство. Ами... страшничко си беше  Mr. Green
ТЕС някакси по го възприемам. Когато човек е буден и в съзнание, тялото и ума му имат избор дали да се поддадат на внушение или не. Иначе си е... насилствено някак.

# 673
   Аз си се "тесам", че и дъщеря ми е научила точките, даже ми напомня,
когато ме боли главата да се "тесна" набързо, но да се промъквам до леглото,
да шепна нещо, да повтарям мантри ми се стори вмешателствено.

# 674
ТЕС ? Извинявам се, но не зная какво е, а това за главоболието и "тесането" много ми допада. Мъча се, мъча се и накрая - пия едно хапче, че трябва и да се работи.
Та, нещо повече за това, плийз

Общи условия

Активация на акаунт