Германска нова медицина - 8 тема

• 119 334
  • 884
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Здравейте,
Присъединявам се към вашата тема, радвам се, че ви открих. Синът ми на 3 г. започна да прави гнойни ангини, вследствие на конфликт. Наблюдавам, че емоциите го удрят в гърлото. Знам за конфликта, и разбирам идеята за физическото проявление, но не знам как да му помогна.
Би ли прочела предния пост,  Цветина20. Информацията която давам там ти дава къде да намериш отговора.  Simple Smile

# 811
Има ли някъде събрана цялата информация за Германската нова медицина? Линковете от първата страница не са активни Sad

# 812
# 813
  • София
Наистина много интересно, преди 5-6 мес. разбрах за ГНМ и попрочетох някой неща , изглежда доста логично всичко. Но не мога съвсем точно да определя дали съм деснячка или не , въпреки, че пиша с дясната си ръка, но доста дейности върша и с лявата не -по зле от дясната , освен писането и рязането с нож и ножица. При теста с пляскането , лявата ръка ми е отгоре ! newsm78

# 814
  • София
А с коя ръка поемахте бебето, или бихте поели бебе? В коя посока ще му е главичката?

# 815
  • Бургас
И аз когато пляскам с ръце лявата е отгоре,но бебе поемам с дясната. Rolling Eyes

# 816
  • София
Това с бебето ме накара да се замисля, и двете си деца когато носих на ръце бяга в лявата предимно , главата им по-скоро беше на лявата ми ръка, особено при второто... Преди 6 мес бях диагностицирана с рак на гърдата и търся конфликта. Преживях няколко травмиращи ситуации с партньора и с баща ми, отделно се притеснявах за децата, но като че ли първият проблем го усещам в пъти повече. Почти съм сигурна защо това стана, но все пак не ми е ясно как да обработя в съзнанието си. Отделно предвид диагнозата на моменти се проявява страх , с който искам някак си да се справя!

# 817
  • София
Това с бебето ме накара да се замисля, и двете си деца когато носих на ръце бяга в лявата предимно , главата им по-скоро беше на лявата ми ръка, особено при второто... Преди 6 мес бях диагностицирана с рак на гърдата и търся конфликта. Преживях няколко травмиращи ситуации с партньора и с баща ми, отделно се притеснявах за децата, но като че ли първият проблем го усещам в пъти повече. Почти съм сигурна защо това стана, но все пак не ми е ясно как да обработя в съзнанието си. Отделно предвид диагнозата на моменти се проявява страх , с който искам някак си да се справя!
Ако главичките им са били на ляво, това предполага и кърмене с лява гърда, т.е. тя е отношения майка-дете-семейно гнездо. Тогава остава дясната да е партньорските отношения. Сигурно сте кърмили и с дясна, но и това скоро ми показаха като лесен начин за определяне на латералността. 
Ако има такова осъзнаване и носеща е лявата ръка, значи "рака" сигурно е в дясната гърда?
Надявам се не сте силно обезпокоена от диагнозата!?
Аз имах дълги години множество дребни бучки и в двете гърди и един ден като се запознах с ТЕС и започнах да работя след време установих, че са изчезнали. После имах стрес с приятеля ми и ми се появи голяма бучка, колкото яйце, в лявата гърда – смяна на дом. След 2 седмици с ТЕС вече я нямаше. После ми излезе още по-голяма бучка в дясната гърда, този път беше стрес от партньрски взаимоотношения и работа. Пак доста ТЕС и след 21 дни нямах вече бучката. За последните две не съм ходила на лекари, не желая след опита ми с първите малки бучици и терора с мамографията и непомагащи мазила и т.н.

# 818
  • София
Кърмила съм еднакво и с двете, рака беше в лявата гърда. Преди да ме диагностицират, след като си напипах бучката се потях нощем около 2 седмици , от стрес ли, от друго ли?!  Не мога да кажа че не съм обезпокоена от "диагнозата", но по скоро го приемам като нещо  нормално след като чета "разни неща"  извън стандартната медицина!  Трудно ми е да определя "сърцевината" на  конфликта, но продължавам да търся!

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 22:18 от Soffia

# 819
  • София
Радвам се на самообладанието и търсенето на алтернативи!
Да разбирам ли че проблем вече няма? Нещо не разбирам от кога датира бучката, какво се е случило после и сега какво става – какъв е етапът?
Иначе пробвай наред с всички възможни коренови проблеми зададени от ГНМ и като за лява и като за дясна гърда, щом латералността е толкова непонятна в твоя случай. Търси нещо хубаво, което се е случило преди появата на бучката, защото то еветуално  се е явило разрешение на конфликт с последваща проява на физическо ниво, като оздравителна фаза. Това би трябвало да те отведе към конфликта, като тема. Иначе, ако работиш с някаква техника от енергийната психология, може просто да стигнеш през емоцията до корена, да го отработиш и така да постигнеш желаното – здрав дух и тяло.

# 820
  • София
Благодаря за насоките !  Бучката я махнаха 15 дни след като си я открих , тогава и представа си нямах от ГНМ.  За 6 мес. прочетох някой работи , които са в унисон с моите вътрешни разбирания за болестите и човешкото тяло и емоции. Въпреки това се подлагам на стандартното лечение. Опитвам от съвсем скоро Тес и Лечебният код. Но имам доста да уча.

# 821
  • София
Успех! Нали знаеш, че тук има ТЕС подфорум?

# 822
  • София
Благодаря за по-горните линкове , много интересно и полезно.
Вече самоопределих себе си като деснячка , мисля че не бъркам .... просто тръгнах от зад  напред , и на база прочетеното и изгледаното.   bouquet
Имам много въпроси , но по нататък , може пък на някой да си отговоря и сама ...
 Simple Smile

# 823
Искам да помоля за помощ. Praynig

Боледувам  често.Забелязах,че в момента в който се задава някаква промяна в живота на семейството ми ,аз се разболявам. Като казвам,че се разболявам ,разбирайте  гнойна ангина,остър бронхит,пневмонии иииии лечение в болница .

Как да се променя. ,какво да направя ?

# 824
  • София
Аз пък се чудя каква би могла да е причината според ГНМ за възел в десният лоб на щитовидната жлеза при мъж.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт