Земетресение

• 194 026
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 585
  • Ланкър, планините Овнерог
"Всички са по улиците, работният ден може да започне СЕГА!"

Шефа ми ни докопа във Фейса и вика да сме отивали - така и така не спим  Mr. Green

# 586
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Това последното в 5 и 13 си е било в самия Перник
4.3   0km N Of Pernik, Bulgaria   2012-05-22 02:13:29   42.605°N   23.034°E   9.3

# 587
Само и единствено  Facebook  бил активен в началото, те реагирали най- навреме... Crossing Arms
Ми да, и аз съм обидена!!! 40 страници с инфо им навъртяхме... Crossing Arms

# 588

Вкъщи аз съм кукувицата - всички заспаха, аз не мога.

Мъжът ми  хърка спокойно до мен, аз ту се хиля на глупостите във фейсбук, ту ме обзема паника. Дано няма повече силни трусове Praynig

И моят спи с детето, аз напълних две чанти с дрехи, да минава времето, докато стане 7 часа, живот и здраве тогава му казах, че става и излизаме и няма да се прибирам днес у нас!

# 589
Само и единствено  Facebook  бил активен в началото, те реагирали най- навреме... Crossing Arms

Фейса просто се разтърси......И си признаха,че черпели инфо за това къде се е усетило земетресението точно от там........

# 590
Бареков трябва да го приберат от ефир за няколко години, за да се успокои.

# 591
  • ГОре на черешата...
Само и единствено  Facebook  бил активен в началото, те реагирали най- навреме... Crossing Arms

И аз се ядосах на това Crossing Arms.

Точно в 3:03 мин включих лаптопа и викам на мъжО - нЕма начин в мамата да няма тема Wink.

# 592
Това последното в 5 и 13 си е било в самия Перник
4.3   0km N Of Pernik, Bulgaria   2012-05-22 02:13:29   42.605°N   23.034°E   9.3

Ама и аз го усетих в Пловдив. Мъжо и той вика, щом там е 4,6, тук е 3, викам да бе, надявай се!

# 593
  • София
Николай Милошев каза по Канал 1, че колкото повече вторични трусове толкова по-добре

# 594
  • софия

3 часа преди труса имало предупреждения.

Какви предупреждения?
Чух, че имало индикации от наблюденията, но говорех по телефона. Казаха, че нямаме никаква политика за ранно предупреждение.
Като залепена за дивана и компа съм. Не смея и до тоалетна да отида. Луда работа.

# 595

Шефа ми ни докопа във Фейса и вика да сме отивали - така и така не спим  Mr. Green

Mr. Green Днес да пуснат всички, че така и така народа не е спал и ще е едно работене, повече додремване на работните места!

# 596

A една приятелка ми звънна да ме пита дали днес трябва да се ходи на работа?  hahaha

# 597
3 часа преди труса имало предупреждения.
Какви предупреждения?
Чух, че имало индикации от наблюденията, но говорех по телефона. Казаха, че нямаме никаква политика за ранно предупреждение.
То па за какво ли имаме?!... Наводнения ги издавиха хората - пак няма ни индикации, ни предупреждения.

# 598
  • ГОре на черешата...
Бареков - да ходят ли хората на работа?
Тоз нормален ли е? Е как да не отида, не работя в моята фирма...

# 599
Политика за ранни предупреждения?! За земетресения?! Вие сериозно ли?!

Общи условия

Активация на акаунт