Земетресение

• 187 443
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 2 385
Не се шегувам, не се шегувам Laughing

# 2 386
  • София
Някой да е чул по новините на ТВ7 днес да са казали, че се очаква трус над 7 и то днес. При нас в блока упорито се носят слухове. Аман вече  Sick

# 2 387
  • Fort Worth, TX
Някой да е чул по новините на ТВ7 днес да са казали, че се очаква трус над 7 и то днес. При нас в блока упорито се носят слухове. Аман вече  Sick
Ай стига сте панирали хората с разни слухове.Кой нормален ще се изправи и ще го каже това ?Никой не може да каже със сигурност ще има ли или няма да има.

# 2 388
  • Sofia
Ери,моли се с мен да не си...пищя и изпадам в истерия,а в асансьор имам клаустрофобия,особено ако е малък,от старите с решетки или хотелските без малко прозорче,пълен с хора  Sick

# 2 389
  • out of space
Ери,моли се с мен да не си...пищя и изпадам в истерия,а в асансьор имам клаустрофобия,особено ако е малък,от старите с решетки или хотелските без малко прозорче,пълен с хора  Sick

Моля се! Аз пък плача, наистина. Във всички детски кошмари ми присъстваше асансьор.

Земетресение...кофти е, но някак си не може да ме развълнува до такава степен.

# 2 390
Ето ви снимка на "вулканична" Витоша, така изглежда всеки път,когато е валяло  Grinning
LaughingМай сме в един блок,и пред нас е същата гледка Wink

Днес един чужденец, който вчера  разправяше "е какво толко - друснало един два пъти" на няколко пъти ме кара да погледна Витоша, зяпаше ефекта с еййй такива очи.. шубе си го беше..
А аз днес погледнах темата и по-точно първа страница. не мога да повярвам, че там се пита "усетихте ли го"..

# 2 391
Ай стига сте панирали хората с разни слухове.Кой нормален ще се изправи и ще го каже това ?Никой не може да каже със сигурност ще има ли или няма да има.
Joy Ох, ходете да ви разтресат мъжете ви, не се издържате вече, с глас се смея Joy

# 2 392
# 2 393
Ма голям смях, направо.. Щом и чалга гилдията се включи, купонът е пълен.. Tired

# 2 394

Вчера проф. Милошев беше при Милен Цветков. Питаха го, дали е вярно, че Столична община е поискала прогноза или изследване /не помня/ за предстоящо земетресение. Отговорът е бил, че се очаква в близко време земетресение с магнитуд 7.
Милошев започна да мотае положението, че не било точно така, че това е само прогноза...че имало вероятност да има толкова силно земетресение, но не сега... така, че нищо конкретно не каза. Можеше спокойно да каже, че са имали предвид това, но за радост е по- слабо от предвиденото и да не паникьосват хората.

# 2 395
# 2 396
# 2 397
  • където ми харесва

Вчера проф. Милошев беше при Милен Цветков. Питаха го, дали е вярно, че Столична община е поискала прогноза или изследване /не помня/ за предстоящо земетресение. Отговорът е бил, че се очаква в близко време земетресение с магнитуд 7.
Милошев започна да мотае положението, че не било точно така, че това е само прогноза...че имало вероятност да има толкова силно земетресение, но не сега... така, че нищо конкретно не каза. Можеше спокойно да каже, че са имали предвид това, но за радост е по- слабо от предвиденото и да не паникьосват хората.
Бъркаш името на драгия професор, защото това не беше Милошев.
Иначе, верно се оплете много тежко.

# 2 398
  • Fort Worth, TX
Joy Ох, ходете да ви разтресат мъжете ви, не се издържате вече, с глас се смея Joy
Поне има една , на която и е супер смешно.Като не изтрайваш кво се напъваш да четеш.

# 2 399
Откак Бареков отиде в ТВ 7 за нищо и нямам вяра. Сигурно пенсиите във вашия блок са спретнали този слух, щото цял ден са нямали какво да правят.

Общи условия

Активация на акаунт