Как се живее без любов?

• 29 677
  • 482
  •   1
Отговори
# 210
Lizet33, оххх, абе стига и ти с тази любов...
Добре де, любов, любов, до кога?
До като вече не си безумно влюбена в поредния мъж и го смениш с друг...и така във вечно преследване на любовта?
Брачния съюз не е само и единствено любов....той е много повече от това. А и никоя любов не трае вечно....така че да се обяснява как видиш ли на може да си нон-стоп влюбен в мъжа си, или втори, трети, десети....е просто несериозно.

# 211
Мисля,че тук не става дума за влюбване,а за обичане.

# 212

Ни най-малко, Лизет. Въпросът не е нито до наличието на деца, нито до наличието на любовник в такива случаи. Зависимостта е комплексна- липса на образование, добре платена работа, собствено жилище, липса на подкрепа от страна на роднини и близки...

Нека има и лузъри, инак щастливите няма да може да се откроим, нали Лизет?

Баш на това подобни неща да са ти пречка му се вика лузърство Касита. Това са страхове и оправдания. Аз пристигнах в непознат град без кьорав роднина, приятел или познат, без работа и пари и както виждаш съм жива, здрава, оцеляла и щастлива. Не съм забогатяла, но си печеля и сама като за трима.

Всичко е в човешките възможности стига да поиска. Някои ги е страх да искат, явно смятат че не заслужават.

# 213
Любовта е много хубаво нещо, обаче в определени ситуации изобщо не ме грее. Само за пример ( да няма засегнати не е лично към някого ), ако съм с мъж, когото безумно обичам и той мен, обаче стана 80- 90 кила, всичката любов на тоя свят няма да е в състояние да успее да разсее нещастието ми. Обаче ако съм в мир със себе си, обичам се, живея с куп неща, които обичам да правя, включително и секс с мъж, в когото не съм влюбена, но харесвам, както и той мен и ни е приятно заедно, без да изпадаме в оня патос на Любовта с главна буква, съвсем спокойно мога да съм щастлива. Така, че относителни са тези работи с любовта.

# 214
Лизет, хората са различни. Нима очакваш всеки да постъпва като теб?

Като махна отегчено с ръка и отпъдя думата любов като досадна конска муха, да обърна внимание и на уважението, което често естествено не следва страстната прелюдия.

# 215
Лизет, хората са различни. Нима очакваш всеки да постъпва като теб?

Като махна отегчено с ръка и отпъдя думата любов като досадна конска муха, да обърна внимание и на уважението, което често естествено не следва страстната прелюдия.

Така би постъпил всеки който има малко самочувствие и самоуважение. Останалите имат проблем със себе си.
Ти да не мислиш че всъщност точно това е реалната причина? Това е оправданието за цялата огромна фобия, която най-често е и неосъзната. На джоджо и предложих и подслон, и храна и работа, но нея все още я е страх. На мен такива ексти никой не ми е предлагал.

# 216
Lizet33, не всичко е само страх и проблем със себе си.
Понякога решенията се вземат рационално и с мисъл....а не само гонени от нагона и търсенето на "щастие". Щастието днес може да ти се изразява в едно, утре в друго....

# 217
  • София
Добре, де, Лизет, всички те знаем каква уникална личност си, чак в паралелни Вселени паралелни любови имаш!  ooooh! Дори и през ум не му идва на човек да се мери с теб!
А аз се сетих нещо друго покрай тези земетресения - ей тъй както човек живее сам, без съпруг, без съпруга и с някакви любовни връзки, какво прави таз наша героиня, когато се окаже сама, ама действително сама с две деца, посред нощ, когато нейният любим си е при неговата жена, а тя сама вкъщи при шест по Рихтер, или в кризисната ситуация, когато падне, и само покрай нея са малките й деца? Няма майка наблизо, няма баща, няма сестра, няма брат? Защото вие тука тази сметка не я правите! Дали в такъв момент ще се питате дали живеете без любов и колко е нелюбим мъжът вкъщи?

# 218
Lizet33, не всичко е само страх и проблем със себе си.
Понякога решенията се вземат рационално и с мисъл....а не само гонени от нагона и търсенето на "щастие". Щастието днес може да ти се изразява в едно, утре в друго....

Под "мисъл" какво имаш предвид точно? Финансова изгода? Laughing Да ти имам щастието...

# 219
Lizet33, да съм казала финансова изгода? Не, нали...

# 220
Добре, де, Лизет, всички те знаем каква уникална личност си, чак в паралелни Вселени паралелни любови имаш!  ooooh! Дори и през ум не му идва на човек да се мери с теб!
А аз се сетих нещо друго покрай тези земетресения - ей тъй както човек живее сам, без съпруг, без съпруга и с някакви любовни връзки, какво прави таз наша героиня, когато се окаже сама, ама действително сама с две деца, посред нощ, когато нейният любим си е при неговата жена, а тя сама вкъщи при шест по Рихтер, или в кризисната ситуация, когато падне, и само покрай нея са малките й деца? Няма майка наблизо, няма баща, няма сестра, няма брат? Защото вие тука тази сметка не я правите! Дали в такъв момент ще се питате дали живеете без любов и колко е нелюбим мъжът вкъщи?

Бог опази от земетресение само Варна (сигурно защото аз съм тук  Laughing), та не мога да си представя какво точно имаш предвид. Съдейки по отзивите на родата си е бил купон. Mr. Green

Всъщност, какво ти помогна мъжа ти в онази ситуация? Да намериш вратата по-бързо или как?

Мирама, и като не си го казвала, кажи тогава да чуем какво точно влагаш! Защото аз лично не смятам за "мисъл" да живееш с нелюбим човек. Гениална мисъл просто...

# 221
Lizet33, ако за теб не е мисъл, за много хора е. Не съди единствено и само по себе си и твоите разбирания и схващания за любов, семейство и всичко останало.
Това че не си влюбен в един човек, не означава че ти е просто безразличен. Което явно е така според теб.

# 222
Lizet33, ако за теб не е мисъл, за много хора е. Не съди единствено и само по себе си и твоите разбирания и схващания за любов, семейство и всичко останало.
Това че не си влюбен в един човек, не означава че ти е просто безразличен. Което явно е така според теб.

Не става въпрос за влюбеност, а за отсъствие на любов. Което е ПОВЕЧЕ от безразличие Мирама.
Колкото не ти е безразличен комшията, толкова и нелюбимия партньор. Е...той е баща на детето ти да кажем...малко повече от комшия. Но не далеч от него.

# 223
Lizet33, е така де....но на нашата авторка мъжа и хем и е неприятен, няма любов, мрази да се събужда в къщи....хем пък прави секс с него. Хайде ти като специалистка по любовта, влюбването и всички останали производни ми кажи как става този номер? Много ми е любопитно...
Или той секса си е просто чукане и спорт...

# 224
Lizet33, е така де....но на нашата авторка мъжа и хем и е неприятен, няма любов, мрази да се събужда в къщи....хем пък прави секс с него. Хайде ти като специалистка по любовта, влюбването и всички останали производни ми кажи как става този номер? Много ми е любопитно...
Или той секса си е просто чукане и спорт...

Някои го правят по навик и смятат че това, което правят е секс. Пък то е чесане. Mr. Green
Ако една жена дълго продължи в такава връзка, започва искрено да смята че сексът...абе не и харесва особено и въобще какво пък толкова са луднали по този секс.  Ако още не е забравила че може и да не бъде толкова тъпо чесане, си го търси някъде настрани като в случая.

Общи условия

Активация на акаунт