ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 5

• 79 544
  • 647
  •   1
Отговори
# 105
Оф,значи много се ядосах!
Всяка вечер от новините ни казват Добър вечер и после в продължение на половин час ни обясняват защо вечерта не е добра!
Откраднали касичката на детенце в която се събирали парички за операцията му....На хората им трябват 20 000 лева!Боже не 100 000 ,не 200 000,а 20 000   Кажете ми къде е лайняната ни държава?Да ви кажа ли къде-във Варна на празник на града!Дали на храмовете 100 000 и не знам си още колко.А какво направи тоя ти ми храм?Изкара ли топъл обяд за гладните,прибра ли някой когато беше -20 градуса????????? Ето за това във църква от години не съм влизала.Човек ако вярва в Господ го носи в сърцето си.Аз спонсор на църквата не съм.Защо имат за храма,а за детенцето нямат 20 000??Защо на този голям празник вместо да ми се мъкнат на празник не отидат депутатите в някой дом и не им помогнат?
Ужасно побеснях...Безкрайно тъжна работа.
И между другото аз като половин гъркиня (а знаете те се славят с голямата си вяра в Господ) мога да ви кажа,че навсякъде по пътищата извън и в градовете има мини храмчета в които влизаш и са оставени свещи и кибрит и никой не ти иска пари за това.Ако имаш на сърце-оставяш,ако не-здраве да е.
Както и да е ,извинете ме,но побеснях значи от тия ми ти новини!

# 106
  • Burgas
И аз съм си вярваща, но по свой си начин, в църква съм влизала няколко пъти по повод, когато искам да се помоля за някой го правя без да влизам в църква.
Много тъжно наистина, да няма кой едни 20 000 да даде  Tired иначе за куп други глупости пари се намират.

# 107
Канела, аз отдавна телевизия не гледам (само няколко сериалчета и дотук). Не обичам да ме депресират още с "усмихнатото им Добро утро". Да ти кажа - чувствам се чудесно и много по-спокойно. И спя по-пълноценно между другото  Simple Smile Та така ..
Иначе по повод на депутати и всякакви други държавници .... ей туй за тях  #Cussing out Само знаят да се показват и да демонстрират загриженост публично, но когато вътрешносттта е куха и празна, няма какво да се случи на практика. Отдавна със спряла да се надявам, че ще дойдат хора на власт, които ще мислят за държавата като цяло, и в частност за отделните хора като нас.

Снощи с един приятел ходихме на вечерен пикник - той носеше китарата и пяхме, смяхме се, много весело беше. Напалихме си огънче ей тъй за фон и компания, но после се и погреяхме малко на него че захладня  Mr. Green Хи хи, и нямаше досадни комари. Лежахме под открито небе и гледахме звездите, и си приказвахме, и пак се смяхме ... Та до среднощ.

Ей такива ми ти работи покрай мен.

Миризливке, благодарим за четките   bouquet Обаче и ние понякога х2 си идваме в повече на нас си, но .... hahaha Joy Joy Joy

# 108
Добро утро,бре!  Hug
Как сте,дами?
Аз отивам да ме боядисат,утре на кола маска и съм готова за понеделник-големия ден-срещата със малката ми принцеса.
Рано-рано измих прозорците и съм свободна от ангажименти ще хайманя цял ден.
Желая ви усмихнат ден и да не вършите много-много магарии  Mr. Green
 Hug

# 109
  • Burgas
Бибиту ех че добре сте изкарали, имам нужда и аз от нещо такова, с тези деца не мога никъде да мръдна.
Канела ще стискам палци  Hug

# 110
Добър ви ден близнета  Mr. Green Аз скоро не съм се разписвала, но сме в период на зъбоникнене и е ред сълзи два сополи  ooooh! направо луднах  Crazy
Аз водих малкото диване вчера на събор. Видяхме малко лудница, хора, купихме си балон, по- точно 3 Mr. Green. Първия литна, с втория реши да си чеше венците и го спука (хубавото е, че не гръмна, а просто се спъхна), а с третия пада голяма игра.
Бибиту направо ти завидях, да знаеш!
Канела стискам и аз палци, да не забравиш да се похвалиш  Hug

# 111
  • Пловдив
Мързеливке, Hug ама то тука има за всички място ако ,че не си двойничка hahaha
Хубавки сме си и туй то нъц Hug Party
КАНЕЛА, ама и аз така се дразня и то на тези попове със скъпите коли дето се возят .Тази нашата църква на кого е помогнала само гледат да трупат и да живеят охолно ,а чедата им тънат в мизерия.Аз също рядко ходя в църква само на Великден обикновено.Не искам да пълня гушите на поповете.В родното ми село попа викал -Еййй тека мина за злато  ooooh! стана милионер от както е там.Карам се на майка ми че само ходи и си пръска мизерната пенсия за свещи,служби,помени. Казах и защо не направиш нещо и в махалата да го раздадеш и да не пълниш гушата на попа ..ама кой ли ме чува. Crossing Arms Оффф и аз запалих #Cussing out

Бистре ама хубаво и романтично сте си изкарали ,така да обичам такива вечери. Hug

# 112
 Споменах ли, че сте много разсеяни?...-Миризливка съм, не съм мързеливка. Искаш тук, ЗИЧЕ, да ми лепнеш някое ваше качество, ама няма да ви се дам аз... smile3534 Лека вечер, дами!... smile3525

# 113
Споменах ли, че сте много разсеяни?...-Миризливка съм, не съм мързеливка. Искаш тук, ЗИЧЕ, да ми лепнеш някое ваше качество, ама няма да ви се дам аз... smile3534

Абе ти вече си се дала, ами айде от нас да мине  smile3533 smile3533

Канела, стискам палци всичко да е наред и в понеделник вече да си гушкаш малкото съкровище  Hug

# 114
Моя приятелка, Близначе, дето казва: ''Няма значение вярно ли е или не... Важното е да звучиш уверено.'' newsm08

# 115
  • Пловдив
Споменах ли, че сте много разсеяни?...-Миризливка съм, не съм мързеливка. Искаш тук, ЗИЧЕ, да ми лепнеш някое ваше качество, ама няма да ви се дам аз... smile3534 Лека вечер, дами!... smile3525

АУУУУУУУУ...ма вярно  ooooh! Sick но бабешка му работа с четери очи  bambam redи пак не съм прочела ooooh!
Ма да ти кажа Мързеливка по ми харесва от Миризливка Thinking

# 116
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
КанелаHug, с теб сме и ще чакаме да се похвалиш с радостното събитие. Всичко да мине леко и да родиш едно прекрасно лъвче. Моята щерка е лъвица и мама близначка често се налага да отстъпва.  Wink

Аз се каня да ходя на море за една седмица, но още не съм се захванала да редя багажи пък и за двама души няма какво толкова да стягам. Щерката е вече голяма и самостоятелна, ако не съм разказвала, да кажа че и това лято е на студентска бригада в Германия. Двамата с мъжа ми ще си ходим на почивка, а времето се очертава горещо, та се радвам на късмета - хванахме намалените цени заради края на сезона.  Peace

# 117
Благодаря,момичета за подкрепата!
Аз вече съм тотално нервна,цял ден търкам то не се начистих,не се нагладих...Като типичен близнак ,де  Flutter Отивам да се пооправя малко и мисля да посрещна мъжо гола,та барем ми олекне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 118
Благодаря,момичета за подкрепата!
Аз вече съм тотално нервна,цял ден търкам то не се начистих,не се нагладих...Като типичен близнак ,де  Flutter

Незнам дали са типични за Близнаците, но за мен са много нетипични  Mr. Green Хеле гладенето  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Виж идеята за голото посрещане я приветствам с две ръце и два крака. Давай, че да ти олекне и да отпуснете душите  Hug

# 119
  • Варна
Помооооощ  Sick
Не мога да се оправя със себе си Sad
От известно време ходя като облак, тормозя се заради служебни неща и ми се отразяват на душицата, т.е явно приемам много лично и дълбоко нещата. Така е защото положих много усилия да се случат нещата, но уви не чух една добра дума ...
Питам Ви - така при сърце ли приемате и Вие нещата и толкова ли Ви събаря липсата на адекватно отношение от друга страна?
Преди време си бях правила една психологическа оценка - вътре пише, че ако нещата не се случват както аз мисля, че е редно -това ми носи стрес  ooooh!
Аз съм или поне бях подредена - откак виждам, че за нищо, в което съм вярвала или съм се старала да се получи не получавам една добра дума, май губя мотивацията си за всичко, а това не е в мой стил ...

Канела, давай момиче, покажи как се прави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт