Всяка вечер от новините ни казват Добър вечер и после в продължение на половин час ни обясняват защо вечерта не е добра!
Откраднали касичката на детенце в която се събирали парички за операцията му....На хората им трябват 20 000 лева!Боже не 100 000 ,не 200 000,а 20 000 Кажете ми къде е лайняната ни държава?Да ви кажа ли къде-във Варна на празник на града!Дали на храмовете 100 000 и не знам си още колко.А какво направи тоя ти ми храм?Изкара ли топъл обяд за гладните,прибра ли някой когато беше -20 градуса????????? Ето за това във църква от години не съм влизала.Човек ако вярва в Господ го носи в сърцето си.Аз спонсор на църквата не съм.Защо имат за храма,а за детенцето нямат 20 000??Защо на този голям празник вместо да ми се мъкнат на празник не отидат депутатите в някой дом и не им помогнат?
Ужасно побеснях...Безкрайно тъжна работа.
И между другото аз като половин гъркиня (а знаете те се славят с голямата си вяра в Господ) мога да ви кажа,че навсякъде по пътищата извън и в градовете има мини храмчета в които влизаш и са оставени свещи и кибрит и никой не ти иска пари за това.Ако имаш на сърце-оставяш,ако не-здраве да е.
Както и да е ,извинете ме,но побеснях значи от тия ми ти новини!
иначе за куп други глупости пари се намират.
Та така ..
Само знаят да се показват и да демонстрират загриженост публично, но когато вътрешносттта е куха и празна, няма какво да се случи на практика. Отдавна със спряла да се надявам, че ще дойдат хора на власт, които ще мислят за държавата като цяло, и в частност за отделните хора като нас.
Обаче и ние понякога х2 си идваме в повече на нас си, но ....

направо луднах 

Оффф и аз запалих
Лека вечер, дами!...
но бабешка му работа с четери очи
и пак не съм прочела 

Отивам да се пооправя малко и мисля да посрещна мъжо гола,та барем ми олекне