ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 5

• 79 542
  • 647
  •   1
Отговори
# 90
На моменти си се чудя сама как успявам да изманипулирам всички, за да стане моето. Не мога да се примирявам. Подозирам, че това умение ми е от зодията (за което съм благодарна на природата), но като си наумя нещо, извъртам нещата така, че другите умират от желание да го направят. Когато не успея, обаче, съм много подтисната.

# 91
Добро утро,  виждам доста общи неща имаме с Канела Laughing и аз съм на принципа „ мъж го искам сега го искам“  Mr. Green чистотата и кулинарията ми е в кръвта само ме оставете в кухнята и не ме търсете повече  cook за сезоните честно казано не знам кой ми е любим май всички ги обичам .Голяма купонджийка съм има ли купон съм първа , а как обичам да танцувам аууу няма спиране  hahaha

# 92
Ооооо
cvm- танцитееее.Да,професията ми е такава и съм наистина благословена с това,че се занимавам с нещо което наистина обичам.Така работата не е работа,а по-скоро хобито е добре платено  Mr. Green

# 93
  • Другата България
Добро утро,  виждам доста общи неща имаме с Канела Laughing и аз съм на принципа „ мъж го искам сега го искам“  Mr. Green чистотата и кулинарията ми е в кръвта само ме оставете в кухнята и не ме търсете повече  cook за сезоните честно казано не знам кой ми е любим май всички ги обичам .Голяма купонджийка съм има ли купон съм първа , а как обичам да танцувам аууу няма спиране  hahaha
thumbsup  Hands Clap  Hands Clap  superuu

# 94
  • Burgas
И аз една от вас, роден ан 24.05 типична жена Близнак описана в първия пост на темата   bouquet

# 95
anik79 добре дошла в нашия близнашки отбор  Hug
Нас ту ни има и сме много активни, ту зачезваме та никви ни нема   Mr. Green  със седмици. Шантава работа, ама хубава  Joy Joy Joy

# 96
  • Burgas
Близнашка му работа  smile3521

# 97
  • Някъде в търсене ............
Ооооо нови членове smile3508 smile3508 smile3508 добре дошла на градската ми Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

И кво само се увеличава стабилно бройката , а никой не пише. Момичета нещо много избягахте в другата тема newsm09

# 98
  • Пловдив
Аз пък си имам "извинение" че съм контузена и за това не пиша Mr. Green Mr. Green
Не че сега не съм де ама нейси Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Сега по към септември ще се разпишем няма начин ,че лятото вече мина. hahaha Joy hahaha

anik79 Добре дошла в най щурата тема на близнетата Mr. Green
Добавих те в"черният" списък на лично място Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Марийки ако има да черпят да не се ослушват ,че днес имат имен ден  Wink Wink Wink

# 99
  • Burgas
Много сте готини момичета, мерси за топлото посрещане  newsm20

Аз хем го искам едно нещо, хем не го искам.....ко го правиш такова....

# 100
Честито на празнуващите,да не се скатават ,а да вадят виртуалната почерпка  Mr. Green
Е и на варненки-да ни е честит хубавия празник.И дано да ни сменят кирливия кмет на следващия мандат,че барем оправят улиците  Crazy
 Hug
Ъъъъммм сега видях,че и мен ме няма на първа страничкааааа Sad

# 101
  • Пловдив
АНИК какво искаш я кажи че и ние може да си поискаме същото Whistling Wink
Ако е за списъка там сме всички на видно място и да се знаем кой кога се е пръкнал. Wink Joy hahaha
Канела бе аз ако съм Ванга щях да те пиша и тебе в списъка ама ако кажеш кога си родена ще стане работата. Wink Hug

# 102
Да доложа тУгаз- 14.06. даже и часа си знам 05,34  Mr. Green Mr. Green
Мерси Зиче предварително  Hug

# 103
  • Пловдив
ХайдИ гУтова си вече шЪ тЪ наблюдаваме Wink  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 104
 Ще ви се отчета в темата, въпреки че не съм Близнак, ама, надявам се, не ви пречи някой да ви почетка. Flutter
 Аз съм вашата противоположност-Стрелец. Twisted Evil Да, ама майка ми, баща ми и човекът, който ме е отгледал са Близнаци и на всичкото отгоре са на една дата-17.06. /цялото семейство сме на 17 число/
Мама е най-добрата мама и готви невероятно /ама то това май си е черта от зодията ви като ви чета/. Вечната мечтателка е и може би от нея сме наследили въздухарския характер. Вечно е в облаците и нещо като не и харесва си го подрежда както си иска. Laughing Имате страшно чувство за хумор, което за мен е много важно и сте много добрички. Много сте търпеливи и никога за никъде не бързате /което понякога ме изкарва извън контрол/, ревниви сте hahaha, ама аз и така си ви харесвам. Crazy И кирливи ризи имате, ама няма да ги излагам наяве, че х2 ми идвате малко в повече. Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт