ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 5

• 79 541
  • 647
  •   1
Отговори
# 75
Знаете ли колко ми е кофти по отношение на чистене и придвижване в къщи?! Мъжът ми е компютърен специалист и непрекъснато експериментира нещо... къщата ми е опасана с кабели и трябва да се придвижвам на пребежки, подскоци и прилазвания... ужас! А той все ми се кара, че пак съм му изключила нещо... Ясно ми е, че съм адски разсеяна, но тези кабели са ми в повече.
Ясно е, момичета - такива сме, защото сме БЛИЗНАЦИ и мислим за 100 неща едновременно. На нас ни е конфортно така, но за другите е странно.  Mr. Green

# 76
  • Другата България
Очевидно сега сме във пишещата фаза  Mr. Green
Ако знаете колко ми е добре в жегата, просто няма такъв кеф.... Де да  може така да е цяла година  Rolling Eyes ама не може....

Това все едно аз съм го писала! Laughing newsm62 smile3501 smile3525

# 77
  • Пловдив
Вървя, като танк и постоянно имам сини тук там. Много трудно хвърлям разни нещица, общо взето съм вещоман. Не съм, кой знае, колко разсеяна.

# 78
  • Някъде в търсене ............
Ооооо привет на новодошлите Hug Hug Hug
Страхотно, темата се раздвижи, да еидим докога Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Зичето ви е казала за какво иде реч, много сме сериозни Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Гледам за подреждане и удряне говорите,  пазя се да не се удрям, но винаги съм издрана и нямам идея от къде hahaha
А за натурии- колкото искаш , но не им се впрягам изобщо, на който не му харесва да си изчисти Crossing Arms
В момента ми е такава работата, че не ми се пипа прахосмукачка или парцал в къщи Sick
Опитвам се да прехвърля моята работа на дребната мно засега са само чиниите Whistling, има време Sunglasses

# 79
  • Пловдив
ЕЕЕЕ със жегата няма да се погодим Crossing Arms Mr. Green мразя яяяяяяя Naughty ooooh!
Искам пролет искам зима ,даже и есен Mr. Green
Не мога да спя не мога да дишам нормално ,пък и тази критика още повече ми усложнява нещата,абе трагедия съм лятно време ooooh! ooooh!
Иначе съм много подбран човек не съм вехтошар напротив махам всичко което не ми е необходимо.Рядко се блъскам и удрям ама не е късно да стана за резил на дърти години. Mr. Green Joy Joy
Иначе се дера и аз като Деси на краката винаги имам по някоя драскотина и още не е зараснала нова се появява да не съм валат дееее Joy Joy
 И много се паря на фурната ръцете ми са в белези от реотаните. ooooh! SickАМА ПУСТО КАТО ЧЕЛЕДТА ИСКА ДА ЯДЕ НЯМА НАЧИН ПРЕЖАЛИЛА СЪМ СЕ ВЕЧЕ
Mr. Green Joy

# 80
Зиче, ето ти нещо за разхлаждане, както и всички останали моля да заповядат 

и да не кажете, че съм гадна ще ви дам и рецептата за тази Лимонада с мащерка

2 порции

Необходими продукти

140 мл фреш лимонов сок

150 г захар

370 мл вода

Връзка свежа мащерка

Кубчета лед

опция - 70 мл джин

Начин на приготвяне

Захарта се загрява със 70 мл от водата и 2 клонки мащерка до завиране, като се бърка от време на време. Оставя се на слаб огън около 3 минути, докато се разтопи захарта. Охлажда се до стайна температура. Прибавя се лимоновия сок и останалата вода. Прехвърля се в стъклена кана с кубчета лед. Добавят се няколко клонки мащерка и се сервира. Опционално се добавя джинът преди да се сипе в каната за сервиране.

# 81
  • Пловдив
Бистре с този алкохол не ща.
Алкохол не пия пък и в тази жега само това ми трябва и да се гътна. Joy
Днес си правих това и много добре ми подейства. Hug

# 82
Зичони какво е туй?

# 83
  • Пловдив
Деси ,диня лимон малко захар листа от мента и лед суперско стана.
Ей тука е рецептата.

Искам да съм ей туканка  Mr. Green

# 84
Знаех си че не съм куку, знаеш ли от колко време ти търся из блога нещата с диня Hug
Не мога да се ориентитрам в блогове и това си е Blush

# 85
Добро утро момичета Simple Smile
Аз обичам жегата, обичам да отида на плаж и да се пържа под слънцето цяяяяяял ден (нали си имам баня по рождение и не гора  Mr. Green ). Сега идва и моя рай. В събота отиваме до морето за няколко дни, естествено с бабата, за да може да гледа малкия следобед и аз да си клатя краката по плажа  Mr. Green Много доволна!
Зиче смятам да си спретна после един такъв коктейл. Изглежда страхотно  Peace

# 86
  • Пловдив
Деси,
в блога от дясно на колонката има раздели където са отделени по групи ястията или търси в блога където можеш да напишеш какво търсиш и излизат всички рецепти . Все едно в Гугъл търсиш така излизат. Peace

Ако не можеш да намериш това което търсиш ,пишеш ми на лични  и веднага ще ти го доставя. Wink Wink Joy Joy
Ето така изглежда

ТЪРСИ В БЛОГА!

РАЗДЕЛИ

*БЪРЗО-ЛЕСНО-ВКУСНО* (78)
ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ (61)
СЛАДКИШИ (46)
ПИТИ (37)
ЗДРАВОСЛОВНА ДИЕТА (35)
БЕЗМЕСНИ ЯСТИЯ (33)
ХЛЯБ (29)
МЕСНИ ЯСТИЯ (27)
Награди (24)
ЯСТИЯ С КАЙМА (20)
ПРАЗНИЦИ (18)
ДЕСЕРТИ (17)
ДРУГИ (17)
КЕКСОВЕ (17)
БАНИЦИ (15)
ПИЛЕШКО (15)
РОДОПСКИ ВКУСОТИЙКИ (15)
САЛАТИ (14)
СУПИ (14)
ВКУСОТИЙКИ С ЧЕРПАК (13)
РИБА (12)
КРЕМОВЕ (10)
БУТЕР ТЕСТО (9)
ДРЕБОЛИИ (9)
В ГЛИНЕНО ГЪРНЕ (Sunglasses
ЗАПЕКАНКИ (Sunglasses
СЛАДКА (6)
ГЪБИ (5)
ПЕЧЕНО (5)
На гости и моите гости (4)
САНДВИЧИ (4)
ТУРШИИ (4)
БАБИНИ ИЛАЧИ (3)
СОКОВЕ (3)
СПАГЕТИ (3)
ГАРНИТУРИ (2)
ГЮВЕЧЕТА (2)
ДИВЕЧ (2)
ГОБЛЕНИ (1)
ГОСТУВАНИЯ (1)

# 87
Здравейте приематели още едни близнак  Mr. Green ще се радвам да споделям със вас къде съм паднала , изгорила кога и какво съм забравила и т.н. Mr. Green за протокола съм родена на 18.06.81г.  Hug

# 88
Аз май съм малко сбъркан близнак  Sunglasses То верно,че съм осмаче,ама...
Любимия ми сезон е есента.А най-омразния лятото.Когато стане септември месец сякаш нещо се ражда в мен,пълня се със енергия и сила.Винаги съм с едно такова предчувствие за нещо хубаво.Тия жеги много ме морят,пфффф.Направо на моменти ставам анти социална.
Инъче и аз се удрям,даже днес мъжо ми вика-какво такова човече си виж се имаш белег от ухапано от комар  ooooh!
Падам си по кулинарията,ден не минава без да се готви в нас.И съм луда на тема чистота.Всеки ден със  newsm79 и    1dishes и  всички придружаващи процедури.
Но съм много разсеяна.Не,че забравям,а някак си го пропускам покрай ушите си  smile3535
И не знам при вас как е,но .... имам някой особености.Първо,че съм едно магаре такова-от типа искам го,сега го искам!До като не го поуча не мирясвам,мислите ми са обзети само от желанието.
И другото е,че като ми ""умре магарето" веднъж няма оправяне.В смисъл като ми се счупи хатъра или се разочаровам от нещо или някой....Абе край.Боря се със себе си искам да променя това чувство на безразличие което се поражда в мен,ама е невъзможно .
Като цяло съм смахната май  Crazy

# 89
cvm добре дошла   bouquet  Hug

Канела, и на мен като ми "умре" магарето оправия няма, ама никаква  Mr. Green С тази разлика, че вече добре се познавам и съм се отказала тепърва да се поправям. Който ме харесва такава печели, който не ме харесва ... много здраве  Peace

Общи условия

Активация на акаунт