ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Добър ден, аз пък съм с болно гърло, за разкош. Кица отказва да си седне в количката, в триколката също ревна, иска само да ходи и да събира камъни. От жегата ще се спасяваме зад блока, там има много високи дървета и е постоянно сенчесто. Засега обаче нощите са приятно хладни при нас. След месец сигурно ще се мре.  Close

# 331
  • София
Здравейте
Драскам два-три реда да не се чудите къде съм
Болни сме и двамата с Митко, той е на антибиотик, кашля направо зловещо, вчера ми вдигна пак над 38 температура, ходих по спешност до педиатърката. Тая нощ беше горе-долу добре, пръсках му Виброцил, та успя да поспи малко. Аз изобщо не спах, само го попипвах да не е вдигнал пак температура. Честно ви казвам - никога досега в живота ми не съм се притеснявала повече. Горкото ми дете, вчера изглеждаше направо смазан, очичките му се бяха почти затворили, зачервени и подпухнали, отпуснал се беше като дроб. Сега спи и умирам от страх като стане да не е вдигнал пак температура.
Аз пък съм с ангина и 38 температура, абе.... Като оздравеем ще пиша пак, че сега не ми е до нищо

# 332
  • Sunshine state
Ох,Мели,съжалявам,че всичко това те е сполетяло. Cry Искрено се моля и надявам в най-скоро време да се съвземете. Praynig  bouquet
Пуц,и ти ли? Tired
На мен днес ми хрумна идеята да изнеса коритото на терасата,та да може да се порадва малко на водичка и слънце.Голяма веселба беше-цопка,пръска,смее се.. Crazy Много хубаво си изкара,извадих я жабунясала. Laughing
За обяд й приготвих крем супа от тиквички.Да видим...

# 333
  • UK
Мели стискам палци бързо да минава. Пиши когато можеш, да кажеш как сте.

Пупи какво стана със супичката , Лорчето хапна ли си? Аз вчера правих готвих тиквичка за Ани, тя доста ги обича.

abs ей такава взехме

Вече ми беше омръзнало с АБЦ-то, махай коша , сгъвай шасито, пък бебето с коя ръка да държиш, а и  всеки момент можеше да се разпадне.  Маневрена е, по-лека е от старата. Недостстък е , че не и се сваля палтът да се изпере, трябва цялата да я переш. Както при Дарка ,може и да не изсъхне.

Ние ходихме до мола и седнахме да хапнем на едно място . Ани като се развика , разплака, умрях от срам. Не искаше да седи мирно, голям цирк направи. Ако не бяхме поръчали вече щях да си тръгна, добре че нямаше хора, а и от доста време не бях сядала някъде да хапна в хубаво ресторантче.

От голяма жега не мога да се оплаче, прохладен ни е апартамент, даже нощем си е хладно. Тази нощ мислех , че на Ани и малко студено. Спи с боди с къс ръкав и долнище на пижамка. Но сигурно скоро ще пуснем климатиците.

Пуц, болното гърло да не е ит студена бира?

# 334
А, няма страшно, Пупи, аз съм яко животно, вирус сигурно съм лепнала. Не е от студена бира, аз я пия по древния английски начин - на стайна температура.  Mr. Green

Мели, много ми е мъчно, бързо оправяне и на двама ви.  Hug

Това с коритото на балкона е страхотна идея!   bouquet

# 335
  • София
Милото детенце Мели,ужасно е когато е болно детенце...искрено се надявам час по-скоро да се оправите и двамата, Пуц ти също! Hug

мама на Ани честита количка! Хубава е Peace със здраве да се ползва Hug

Леле егати и жегата,пукясахме почти,понеже малкия заспа преди обяд и стана в 14 яде и стана късно за борисова отидохме в западния парк Sick повече няма да стъпя там, едно че няма никакви капанчета, беше адски мор,страшен задух и влага,комари яко на рояци,отврат...пообикаляхме малко,мокрехме се като луди и малкия в това число,че не се дишаше...

# 336
Привет!
Ние се прирбахме преди малко. Зор беше да се връщаме, за да си почивал утре господинът. Чу се с неговите и те са във Велес, та утре ще ходим там. Иначе му било омръзнало само да шофира и искал да си почине, който пита. Зорът май беше да си идем по-скоро от Б-я, ама няма значение... Откакто сме се върнали, не си е затворил заядливия плювалник... Изтрещях и съм на втора лимонена бира вече!
Пуц и Пупи - няма се давате!
Мел, много неприятно Sad Продължавам да стискам палци бързо да минава.
Ние днес изкарахме целия ден в басейна. Времето беше не топло, а лава. Таман да излезе и пак се връщаше в басейна, та буквално целият ден го изкара в него. Само за половин час излезе да хапне и пак обратно.
Докато бяхме в Пловдив успяхме да се видим и с Дарка и Яни Калпазани.. Страхотен образ е. Убедих се, че наистина са правени по един калъп с Константин. Абсолютно същият темперамент имат. За десет дена ходене е станал адски стабилен и като тръгнаха двамата да обикалят, не се спряха, само се закачат, подбутват, говорят си по бебешки, бяха много готини.

# 337
  • UK
дДобро утро!

Майче, съжелявам , че толкова бързо сте си тръгналли. Оказа се , че нашата тераса е доста тясна и няма да мога да сложа басейн. Но пък идеята на Пупи за коритцето е доста добра, само гипса трябва да махнем.

Магнет, много гадно това за западния парк, аз никога не съм ходила там де, само съм минавала покрай него. Но ще го имам предвид.

Болните днес да се похвалят, че им е минало!

Ани стана днес в 6ч. , хапна попарка и в 7:30ч. пак заспа. Да си поспи, че като стане много рано мрънка цял ден после. Аз днес трябва да чакам цяла сутрин , да сменят топломерите и ще ми отиде хубавото време за разходка, но пък и ме мързи малко.

# 338
Коко не излиза от басейна. За тук съм решила да слагам едно одеало и отгоре басейна, за да е на меко. Казаха ми, че много се пристрастяват към слънчевите бани и не искат да излизат, затова го задържах до след морето. От утре ще почваме.Simple Smile
Само две събуждания и окончателно ставане в 8.30ч!!!

# 339
Аз съм по-добре, много се надявам и Мели и Димитър да се оправят.

Замислихме прощъпулника за след две седмици, направихме списък с нещата, седем ги изкарахме, мисля, че са достатъчно. Да не се ошашка ако са твърде много.  Mr. Green

# 340
ДОБЪР ДЕН МОМИЧЕТА
ВЧЕРА НА ПОГАЧКАТА ВЛАДИС ПЪРВО ВЗЕ НОЖИЦИ,НО ГИ ХВУРЛИ.ПОСЛЕ ВЗЕ ИГЛА И КОНЕЦ,НО И ТЯХ ХВЪРЛИ.НАКРАЯ ВЗЕ КЛЮЧА ЗА КОЛА И ТРЪГНА Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ЕТО И ПИТКАТА

МАЙЧЕ ЖАЛКО ЧЕ СТЕ СИ ТРЪГНАЛИ ТОЛКОВА РАНО
МЕЛИ ДАНО БЪРЗО СЕ ОПРАВИТЕ
МАМА НА АНИ СТРАХОТНА Е КОЛИЧКАТА

# 341
А, ама важи това, с което си тръгне от масата ли? Аз си мислех, че важи първото взето. Я, че интересно!

Чудесна питка, Клавде!

# 342
  • София
Здравейте момичета
Митко е по-добре, аз съм по-зле  Simple SmileВ момента имам температура 39 градуса и всичко ми плува пред очите. Пих течен аналгин, ей, че гадно. Може и правописни грешки да имам, нетипично за мен, ама ми плува екрана.
Клавде, страхотна е питката, браво  Peace Хайде на добър път в живота на Владис!
Мама на Ани, количката наистина е супер, а на мен рядко ми харесват колички  Mr. Green
Пуц, радвам се, че си по-добре  Hug И аз ще се оправя, то такова диване като мен лесно не се дава  Wink
За сега това е от мен, да не си помислите, че съм сдала багажа  Laughing

# 343
Здравейте,

Мели,много силно стискам палци да оздравеете бързо Praynig Hug

Пуци,как се справяте с махането на памперса?Ако знаеш и аз как искам да го махна,но ще изчакам още месец-два и ще пробвам.

Мама на Ани,наистина хубава количка.Ани да се вози с кеф в нея Grinning

Клавде,ти ли прави питката?На добър път на Владис  от мен.

Мая,само аз май не ви видях,дано другия път като сте тук,вече да мога.Ама и Мимето с тази хрема предния ден,достраша ме.Къде бяхте на море?Как понесе Коко пътуването?

Девил се загуби,сигурно ремонта тече с пълна сила.

abs,картите ги дават на касите в Хиполенд,като намалението не важи за вече намалени неща.

Пупи
,яде ли малката супата?Аз днес й правих пилешка и й хареса,доволна съм.

# 344
Походихме навън, че се беше заоблачило. Стига ни за днес.

Ами как да върви, Палома, още не си казва, но аз не се отказвам. Ей сега на разходка излязохме след изпишкване, тя с гащи. Напишка след около 20 минути, прибрах, изпишках пак (имаше какво), преобух, излязохме за още половин час, прибра се суха. Сега пак е на гърнето, щото остана само един чифт сухи гащи. Иначе да си се напишква докато започне да прави връзката гащи-гърне-пиш. Затова чаках жегата.

Аз съм си втълпила или съм прочела, че колкото по-късно се започне, толкова е по-трудно, та си действам. Засега е на късмет колко гащи ще опишка, но се надявам след известно време да започне да си показва. Вчера имаше проблясък - придърпа си гърнето и ме погледна очаквателно, сложих я, свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт