ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм хванала ножици, пуснала съм ги и съм взела книгата. Станах журналист. Със занаятите ме няма професионално, но ми е интересно ръчното творчество. Браво на Владис. Питката е мн красива, Клавде! На отиване Коко спа до Стара Загора, там тичаше два часа и спа до Китен, където бяхме на почивка. На връщане пак спа до Стара Загора, но повече не заспа. Та остатъка, както и пътуването до Скопие и до Пловдив бяха напрегнати. Но мина. Лошото е, че не иска да седи в столчето.

# 346
  • София
Здрвейте,Клавде  страхотна питка,а това че  е хванала ключовете за кола как го тълкуваш?
Мели искрено ти съчувствам,леле в тоя мор и с такава температура,ужас направо!
Пуци кефите ме с Кица и гърнето и гащите,аз понеже ме мързи нямам и намерение все още..
Как сте всички вие в тази жега? Ние се чудим къде да се заврем просто!

# 347
Магнет, не питай. Напълних басейна на терасата и го приготвих за слънчева баня... ама заминахме за Велес. После на пица при зълва ми. Та си отиде целия ден. Прибрахме се гроги. Пускам втора пералня и друго не пипам, дори чиниите ми не са измити. Просто съм блокаж и не мога. Утре ще се заема с всичко, сега само лежа и злоупотребявам с лимонова бира. Навън заваля и леко разхлади, само дето басейнът остана неупотребен днес  Mr. Green
Мели, радвам се, че сте по-добре.
Пуци, браво на вашата история с гащите. И Коко го пускам без гащи откакто започна да ака на гърне, но бързо ги напишкваме. Не мога да преценя на какъв интервал от време да го поставям за пишкане, ти как процедираш? Иначе на морето почти не сме слагали памперс, само вечер в ресторанта и нощем. Днес също изкара цял ден по гащи, към 16ч сложих памперс, че бяхме при зълвата нали, пък да не напишка у тях. У нас вече съм прежалила килима, ще го носим на химическо другата седмица. Нов ще купуваме след няколко години, когато всички деца ще го напишкат порядъчно. Но като гледам скоро няма да успеем да го свалим, той не си казва и изобщо не показва кога ще пишка.

# 348
  • София
Мая като каза пералня,нашата се развали, тюх,гадост! Ще викаме техници,че има 5г гаранция..да не стане Франция... #Cussing out е малко избързвам с бед думите,ама дано я оправят,че без нея сме за никъде с моя контактен дерматит...и на 1 място зверски мързел Mr. Green

Аз също пия бира,ама не лимонена,мъжо сега и една скара мята и ...

еййййй да ви кажа,Жожо качва стълби,не сам де,но вдига висоооко краче /когато е нужно/ и се качва Simple Smile така е и когато иска да се качи на спалнята-хваща се за нея и замахва с крак Mr. Green и друго-фен е на колите,само към шосето отива и гледа, и към трамваите е така и самолетите, баба му само му казва-потрай още малко и баба ще те вози на трамвай Mr. Green че майка ти и баща ти...

# 349
Хахаха, това с бабата ми хареса. Коко качва и слиза от стълби за ръчичка, не го оставям сам. Пък и той явно знае, че не може, спира пред стъпалото и почва да мрънка, за да му подам ръчичка (Дарка знае). Иначе като има прагче, кляка, пролазва го, изправя се и продължава. На ново място обикновено се спъва, пада 1-2 пъти, след което знае, че там има праг и лази. Но в хотела ми направи впечатление, че е ако е малко прагче или едно стъпалце, когато му кажа да внимава, лекичко и бавничко го минава сам, прекрачва го или пък странично го минава. На една приятелка детето на 1г и 4м вече само се качваше до 3 етаж. Направо ме изуми. За мен изглежда невъзможно.

# 350
  • UK
 Клавде, много хубава питка. На мен май прощапулник не са ми правили. Аз много не се вторачвам в тези традиции.
 Магнет съчуствам ти искрено за пералнята. Дано да се оправи веднага като дойдат техниците.
 Ние днес малко пуснахме климатиците. Стана толкова приятно студено, но за малко , че Ани трябваше да си ляга.
  sacra cor ей сега видях снимките от морето , Коколино е супер. Има една гола снимчица където ходи, като я видях и ми се прийска да го щипна едно хубаво. Като Мишелинче е.
 Аз купих на Ани непромокаеми гащи, от вътре нямат предпазващ слой, като пелените и на детето му е неудобно, като свърши работата в гащите.  Ани по никакъв начин не казва и не показва че и се върши работа. Но не е акала в памперса повече от месец. Аз я слагам доста често на гърне , задължително след хранене( така каза една в "На кафе")
 Ние днес не оравихме абсолютно нищо. Следобяда го прекарахме вкъщи, с Ани си поиграхме доста на терасата. Като и свалят гипса ще изкарам коритото навън.

# 351
Магнет аз 9 месеца не слязох от колата,постоянно карах и не се и очудих че хвана тях  Joy Laughing LaughingПитката аз я правих,много е лесна и които иска ще кажа рецептата и начина на правене
Майче снимките са страхотни,за жалост Владис и 5 минути не мога да я задържа да седи в стола.Не го иска и това е,направо много ме е яд

# 352
  tiptoe
Здравейте, приемате ли нови (двойни) попълнения?
Ъъъ, малко е кофти, щото не знам какво по-напред да кажа за нас, но в общи линии си личи и от линийката - почти на 1 годинка сме, така де девойките  Laughing .
Малко сме назад в двигателното развитие, още не се изправят сами, не пълзят, така че и въобще не съм се и опитвала да ги слагам на гърне, веднага да се включа в дискусията и аз  Simple Smile Обаче на първи октомври тръгват на ясла, май лелите там ще ми ги научат  Whistling Иначе би било хубаво като се има предвид колко вода изпиват и какво сменяне на памперси пада  Crazy
В момента чета за държавен (който не помня преди колко години трябваше да съм взела), та баща им е поел грижата за тях.
Гледам за биричка си говорите - и аз разпускам с биричка, само дето няма кой да ми метне една скаричка (Магнет  Simple Smile ), че голямо гледане на мачове пада  ooooh!

# 353
Добре дошла на Ягодката (може ли така, че е по-кратко), разбира се, че приемаме  Hug Толкова е вълнуващо, имаме си вече и близначета Simple Smile Разкажи ни все пак за тях. Най-актуалните въпроси в темата са нощния сън и растежа на зъбите. Предполагам, че е много тежко с две. Как се успяваш?
Клавде, столчето за кола ли имаш предвид? Кокчо като малък седеше без проблем, ама от 8-месечен като се прибирахме от София отказа и оттогава само спи в него.
Сред снимките има такива и на Лори и Янис. Ще сложа утре по една, за да видят Мели и Девил, след което ще ги махна.
Мама на Ани, какви са тези гащички? Не си ли доволна? Аз в момента си говоря с една приятелка по тази тема и тя ще си купува тези дни едни преходни гащички. Ако е доволна, ще взема и аз. Вашите на коя фирма са?
Аз с мъка издържах мачовете, с по-голяма мъка издържах десетките комари, дето ме нападнаха тази вечер. Отивам да се тропясам на леглото.. Край на днешния скучен ден...

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 17:38 от sacra cor

# 354
Добро утро!
То нищо добро няма в него де. Както винаги се кукнахме в 6.00, то пак добре де, има и дни в които стават в 5.30  ooooh! Нощен сън за нас няма от както станаха на 6м, будят се по десетки пъти винаги с рев, вярно заспиват много бързо като им дам водичка, ама аз трябва да стана и така  Tired Дали е от зъби, не знам, имат по 6-7.

Много хубави дечица виждам на снимките  Heart Eyes

Разбира се, че може Ягодка за по-лесно.

До после

# 355
  • Sunshine state

Хайде по едно айс кафе за всички. Simple Smile
Вчера много ме мързеше и не съм писала,а после излязохме и нямаше кога.
Майче,мерси много за снимките. Hug
Ние сме до никъде с гърнето...Слагала съм я броени пъти и до там. Blush
Ягодке,добре дошла!  bouquet Много се радвам,че вече си имаме близнаци в темата. Party Дано скоро ги видим.За яслата и аз много се чудех,но ще видим как ще се стекат обстоятелствата.Тук поне не се чака за прием особено..  Peace

При нас няма ново освен,че се научи да се качва на леглото и да слиза от там.Първите пъти слизането беше екстремно-с главата напред.После се научи и го кара по-внимателно.За качването си помага с покривалото на леглото,набира се на него и трябва да го оправям по 100 пъти на ден,а и да я следя,че си е опасно. Crazy Иначе все така не яде.Вчера съм изредила 100 неща и не и не.Хапна само хляб с кашкавал и малко плодово мляко.Иначе е весела.Това от мен. Simple Smile

# 356
Добро утро,

добре дошла на Ягодката  bouquetОт къде сте?

Мая,снимките са страхотни,Коко е много готин.Видях че на плажа е по голо дупе,аз Мимето май ще й слагам памперс или гащи,да не й влиза пясък.

Пупи,браво на малката за новите умения.За яденето,не се отказвай да предлагаш,преди ти бях писала как Мимето прояде кисело мляко и сирене,след като месец се потрисаше от тях.Има надежда Peace

Мели,как сте?

Пуци,а като се напишка как реагира?Мрънка ли или й е все тая?Мимето също не си казва,от време на време се прави че напъва и като я сложа си върши работата,но не зная дали прави връзка.

Магнет,дано бързо оправят пералнята,че не ни се мисли какво е без. ooooh!Теб съм те признала с тази скара,нашите съседи често си правят и ми мирише вкусно-вкусно.Но аз нямам сила вечер за нищо друго,освен лежане пред тв. и копма.

# 357
  • UK
 Здравейте!
 Добре дошла на Ягодка!
 Много са сладки Коко , Лорка и Янис. Трябваше да останеш малко в София и да се видим.Гащичките отвътре са като полар и попиват, но държат влага , целта е да му стане некомфортно на дупето, и да си каже. 
 Браво на малкото Пупи, Ани се опитва да се качва даже с гипса. Но опита е само свиване на здравото краче и набиране с ръчичките.
 Ани си се вози в стола за колата, не се оплаква, мрънка вече когато е доста дълъг пътя, но то е нормално. Надявам се да е свикнала и занапред да нямаме проблеми. Според мен е безумно да го возиш детето необезопасено!

# 358
Юпи! Аз тая сутрин бях на педал, че Сериалът ми почна и трябваше да се изгледа.  Mr. Green

Добре дошла, Ягодке с малките ягодки!   bouquet

За пишкането - ами процедирам на произволен принцип, Майче. Обувам гащите след изпишкване, ако до един час не се е напишкала, тогава я слагам на гърнето, няма да я тормозя през 15 минути, я. Ако междувременно се е напишкала, пак я слагам преди да я измия и преобуя и така. Наясно съм, че доста време си трябва, затова съм търпелива. Като цяло не ѝ пука, че се е подмокрила, всичко друго ѝ е по-важно.

За качването - същата работа като Жожо - вири крака да се катери само да види препятствие, напира сама да слиза по стълбите като тръгнем да излизаме, ама не става, къси са крачетата още.  Mr. Green

Като казахте коли - вчера докато се разхождахме по наличното парче тротоар, до нас тръгна да паркира един чичко. като се спря това дете, застана като вкопана и с отворена уста проследи цялото паркиране.  hahaha hahaha hahaha ще кажеш, че цирк гледа, толкова беше омаяна.

Чудесни снимки на дечинята.  Hug

# 359
  • Cyprus, Пловдив

Заповядайте скромна почерпка за първия рожден ден на моето слънце  Heart Eyes
Янис не си направи хубав подарък за рождения ден, през нощта вдигна 38,4 Т , а няма никакви признаци, отделно лекарката ми заяви ,че има анемия с хемоглобин 94  Sad Cry
Изнесе ми лекция, че това било от кърмата,да не съм му давала и ей такива  #Cussing out
Имало ли е и други такива дечица?Четох , че Лорка е с много добър,радвам се за което  Hug
Майче, мерси за снимките,споделям мнението на Пупи, че е много готин,сладур и половина  Heart Eyes
Тортата ни ще е домашно производство,днес ще правим и питата,ще споделя как е минало  Simple Smile
Добре дошла на Ягодка  Hug Сигурно не ти е леко не с едно ,а с цели две  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт