ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • UK
Добро утро!

Минавам на бързо , вчера моят мъж се прибра, около седмица ще е в България. Вчера ходихме малко по магазините, че на него са му загубили багажа и трябваше да куим някои неща.
Искахме да вземем басейн за терасата, но бяха много големи, в Хиппо гледахме. И накрая Ани отнесе нова чинийка за хранене и чаша на Нюк с мек накрайник, че на предишната изгриза накрайника. Купих и три бр. гащички за отказване на памперса.
Мая бързо да качва снимките от срещата.
abs и аз съм като теб, пиша уж нещо, но Ани се сеща за нещо и аз чак след час видя че съм писала.

# 316
Здравейте,

и ние се понаспахме,пу-пу Praynig,не че не се е будила,но беше поносимо.

Пупи,Мая,с нетърпение чакам снимките Heart Eyes

Дарка,точно вчера Мая ме пита за теб,къде се загуби.Как е Янис?Задобрява ли с ходенето?

Ние нямаме място на терасата за басейн,терасата ни е голяма ,но има маса с 6 стола,люлка на Мими и сушилник,та басейн не може,но ще й вземем за морето.

Аз чисто свинско не съм давала,но дадох домашна кайма с 50/50 свинско/телешко.Правих й кюфтенца с бял сос,от които се потресе и кюфтенца с дом сос,които уважи.

Другата седмица и ние сме на ваксини.Сега има една и после на 13 месеца още една,така ли?

Магнет,дано ви подмине шарката,но поне седмица трябва да се изчака ,за да се разбере дали я е хванал.

Мели,бързо оздравяване Hug Praynig

# 317
  • София
Уф, ваксината на 13 месеца жива ли е?  Confused

Да,жива е.

Мели как сте днес,надявам се по-добре Flutter

Леле къв е тоя бум на варицела,чак се втрисам...дано ни подмине...сега разбрах за още едно хлапе с което се виждахме,че и то се е тръшнало...ужас.

# 318
Привет! Ние се будехме два пъти, бързо заспиваше, не е сукал. Сега спи, чакаме го да стане и да ходим в центъра. За ваксините и преди съм го казвала, много съм изчела по темата, а и син си наблюдавам и съм твърдо против, ама кой ме пита... Памперсът и на Коко виси, но и той е от ниските. Даже го оставих така да играе и забравих да го обуя за снимките, та шляпа така до хубавата Лора. Ще ги кача като ни завърши почивката и се приберем другата седмица.

# 319
Добър ден и от мен  Hug Hug
Почерпете се за наше здраве,днес с мъжа ми имаме рожден ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вечерта бяхме на разходна в ''Парк Рила '' в Дупница и видяхме Андрей Слабаков и жена му.Много ме хвана яд,че ни си взех апарата да се снимаме

# 320
  • Berlin
Добър ден!
Паркирах Павката да спи и аз се заемам да чистя.
Мая, Пупи, много добре сте изкарали. Simple Smile Чакаме снимки значи. Simple Smile
Ние пак не спахме, не знам защо.  newsm78 На 1 час се разбуждаше.
Клавдия, честит двоен рожден ден! Simple Smile Много здраве и щастие!
paloma, да ви имам терасата. Mr. Green
магнет и на нашата площадка има едно бебче с варицела от нашите познати, добре, че не сме имали много близък контакт с него. Ще се оглеждам няколко дни, но засега няма нищо. Дано ви се размине и на вас!

Някой знае ли какви са тези карти за Хиполенд? Че ние само там пазарим играчки, ама все забравям да питам на касата ...

# 321
О, даже двоен рожден ден? Да сте живи и здрави, Клавде!   bouquet

# 322
abs,аз имам карта на Хиполенд,5%намаление.Не е много,но върши някаква работа.

Честит двоен празник на Клавдия bdbaloni.А една и съща година ли сте родени?
Аз на Андрей Слабаков съм му антифен Winkдоста ме дразни.

# 323
Аз съм 89г а Влади е 88г  Simple SmileSimple SmileSimple Smile:

# 324
  • UK
Клавде , честит двоен рожден ден!
 Как пък се намерихте , на една дата родени?

5% са си 5%, пак е нещо, от магазина ли се взимат тези карти.
 abs и Ани не спи много добре напоследък, буди се често и плаче неутешимо, нищо не помага, нито кърмене, нито биба, нито гушкане. Аз мислех, че и е топло, снощи мислех че и е студено. Надявзм се като махнем гипса да се поуспокои малко.
 Нямам наблюдения върху памперса на Ани, все с бодита ходи.
 Дано да не ви хванат пъпките, че са още много малко децата.

Днес ходихме до магазина на Бритакс- Ромер. Ани се сдоби с нова количка. АБЦ-то направо се разпадаше вече и ми омръзна да я сглобявам и разглобявам , да я катеря в колата. Отдавна и бях хвърлила око на тази Бритакс.
Много горещо беше , до вчера се оплаквах колко студ вятър дъжд, днес горещо. Ей угодия няма.

# 325
  • Sunshine state

Добро утро!
Тази нощ беше добре-заспа в 20:00ч. и стана към 6:30ч. за мляко.После поспа до 8.Вече я слагам с летния чувал да спи,отдолу само по боди,защото няколко пъти я намерих плувнала в пот.Сега е добре.
Вчера вечерта ходихме да гледаме европейското на по бира в едно заведение до нас.
Тя заспа,а свекърва ми я пазеше.Прибрахме се към 22ч.,не се събудила изобщо,докато ни нямало. Simple Smile
Да ви кажа вчера за обяд й дадох един йогурт с ябълка и банан.Излапа го за нула време.Днес пак ще й взема,щом го яде.
Мама на Ани,и аз имам такава карта за Хиполенд.Издава се при покупка над 100лв. на касата. Peace
Клавде,честит ви празник със закъснение.Наистина е интересно как сте се намерили на една дата. Heart Eyes

Отивам да си допия кафето.  bouquet

# 326
Добро утро ,
и ние спахме добре , буди се само два пъти , ако не гледах филм до 100 часа и аз щях да съм ес наспала Embarassed
И ние имаме такава карта за Хипото , но защо ли са ми я дали , не знам в смисъл не съм пазарила за 100 лева или поне така си мисля , не съм определено , защото големине неща ги купувахме от Рая. Там сметката скочи на 1500 лева , а от хипото само разни играчки сме взимали .
Идеята ми е питай на касите , може в някаква промоция да съм участвала

Много съм тъпа , няма такъв идиот ви казвам , вчера вечерта си изпрах количката и сега останах тресната , че не е изсъхнала . Ще бера ядове цял ден с дребното

# 327
  • Sunshine state
Е,как до сега не е изсъхнала,не знам. Shocked Нощта беше топличка,да не кажа гореща.
Аз не се оплаквам от жегите-супер ми е. Heart Eyes  Party

# 328
  • Berlin
Добро утроо!
Пафи продължава с неспането, а преди това имахме 3-4 дни спане без събуждане. Аз се чудя за летен чувал дали да взимам. Мисля, че на него проблемът му е, че е с къс ръкав. През нощта са му хладни ръчичките, не знам дали не му е студено. В спалнята си е доста топло уж. Май 2те пижамки ще ги преквалифицирам в домашни дрешки. Laughing
Ще си питам значи и аз за карта в Хиполенд.  Hug
мама на Ани, каква количка взе? И аз се чудя за нашата, нищо й няма, но ми натежава по неравен терен. Laughing
Днес го дават да е към 30 градуса. Ще ходим да се спасяваме в някой мол сигурно, вкъщи ще се вдигне до към 27-28 сигурно, като знам миналото лято какво беше. ooooh!

# 329
  • София
Привет и от нас Simple Smile Чакам да стане врем за обяд и да си бием камшиците към Борисова,намерих още едно място там с цаца,жива бира, картофи ,скара,дебела сянка и въобще Heart Eyes,че в нас термометъра без проблем чуква 35-37 градуса...

Нощта при нас беше тегава,много жега,Жожо спи по памперс и пак не се трае,снощи от към  1 до към 3-4 будува,бесовете ме хванаха Tired

Общи условия

Активация на акаунт