Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какво е принципът на закупуване на купони за цял месец?
Какво е безсънието и какви са причините за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какво е принципът на закупуване на купони за цял месец?
Принципът на закупуване на купони за цял месец включва подаване на заявления за следващия месец в края на текущия. Това позволява на хората да планират предварително, но може да създаде трудности, особено ако плановете се променят. В други места, като X-town, принципът е ден за ден, където се записват дни и се плаща за тях.
-
Какво е безсънието и какви са причините за него?
Безсънието е състояние, при което човек изпитва трудности при заспиване или поддържане на сън. Причините могат да бъдат разнообразни, включително стрес, заболявания, нередовен график на съня, консумация на стимулиращи вещества като кофеин, алкохол или никотин и физическа или умствена активност преди лягане.
-
Какво представлява гипсираното краче и как се справя детето с него?
-
Какви са препоръките за предлагане на плодове и зеленчуци на деца?

Носът му е запушен, милия, не може ни да спи, ни да яде. Вчера вечерта пак ми вдигна температура, поне беше само 37.5. А мен ме боли гърлото и едва се влача, и аз ли се разболях или от безсънието няколко нощи 
Жълтък на този етап съвсем се отказах да давам - след няколко месеца опити и всеки път повръща.
Хемогл
) му е 125
Бързо да се оправяте и да не се стига до антибиотик. Язък, а времето е само за зоопарк. Някой друг навит?

Имам темп. 37.8 и ме боли гърлото. Ма..цата му
За мен ще го преживея обаче, важното е, че ситния се размина с антибиотика, само дето ще влачи тая хрема поне седмица
Май верно там така пише, ама не казват защо.
Казвам ви,скри ми шапката-обикаля си сам и ходи,хапва си,играе си самичък,абе сладур отвсякъде.Легнаха ми на сърцето и ще ми липсват.Така ми се иска да си живеят тук и да се виждаме по-често...
Направихме снимки/Мая ги снима/ и ще пуснем скоро.