ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Sunshine state
Сухари и аз съм си правила,ако забравим да купим.Добре става,но е по-удобно с готовите.Ние напоследък взимаме от тия на "Карфур",че нали лапа попара като за световно,а в техния пакет са по 4 опаковки. Laughing
Аз май съм въвела всичко.До сега сме нямали проблем с реакции от нейна страна.Свинско дадох под формата на шунка-хареса го и изяде 2-3 парчета. Simple Smile

# 301
  • София
Ден  smile3507
Болни сме и двамата. Водих го сутринта пак на лекар, защото цяла нощ кашляше. Гърдите са чисти, но гърлото е възпалено, взеха му кръв и ако не е добра кръвната картина, ще пие антибиотик  Sad Носът му е запушен, милия, не може ни да спи, ни да яде. Вчера вечерта пак ми вдигна температура, поне беше само 37.5. А мен ме боли гърлото и едва се влача, и аз ли се разболях или от безсънието няколко нощи  Tired
Пробвах и аз да давам прясно мляко, ама хич не му понесе добре и минах пак на АМ. Прясното по-натам. Кисело мляко и сирене давам на "Хармоника", уж био се водят, колко са такива, не знам. Но са хубави, имат си вкус на каквото трябва  Simple Smile Сиренето не се разкашква, нито има дъх. Напоследък карам майка ми да взима от едно магазинче близо до работата й, в което продават млечни продукти от собствена мандра, те са още по-добри, направо си миришат на крава  Laughing Прясното им мляко е с един пръст масло отгоре
Свинско не съм давала. След 3 годинки ще дам. Риба давам редовно - аз му я готвя. Сухари само готови купувам - кой ти ще се занимава да пече  Whistling Жълтък на този етап съвсем се отказах да давам - след няколко месеца опити и всеки път повръща.
ПП Току-що му видях резултатите от кръвта - всичко е ок  Party ХемоглОбина ( Wink) му е 125  Peace

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 12:06 от MelindaD

# 302
Ох, МелиHug Бързо да се оправяте и да не се стига до антибиотик. Язък, а времето е само за зоопарк. Някой друг навит?

Свинското заради хормоните ли след 3 годинки?

Аз пък веднъж ѝ сложих в попарата един сухар и една сурова филийка хляб, че ми бяха свършили. изяде си го детето.

# 303
  • Cyprus, Пловдив
Дзак  Grinning
Ние се завърнахме след няколко дни отново на село, този път Янис имаше компания - малката ми племеница, която е с година по-голяма от него, няма да ви казвам колко щуряха  Crazy
Искам да честитя със закъснение първия рожден ден на Лорка, да е все така послушна, здрава и щастлива  Hug  bouquet
Пупи, да те питам, май ти беше писала, че си купила от Кауфланд нещо с което се пише върху тортите,може ли да кажеш как се казва точно  Hug
В крайна сметка реших сама да си я направя,дано не се изложа  Rolling Eyes
Връщам се да чета, да видя какво се случва с вас  Simple Smile

# 304
  • Cyprus, Пловдив
Палома, честита триколка, дано на Мимето й хареса  Party  На патерици да честитя и вашия празник   bouquet
Магнет, със закъснение да честитя и вашия първи рожден ден,тортата е страхотна  Grinning
Мели, миличкия Митко, кога е успял да се разболее  Hug Дано се оправяте бързо  Hug
Майче и ние от няколко дни се къпем като вас-правичък,без ваната...как е Коко,кога ще идвате към Пловдив?
Пупи, браво за мерките и за резултата от хемоглобина  Hug
Утре и ние ще пускаме изследвания, аз до сега не съм събирала урина, дано се справя  Rolling Eyes
За прясното мляко - ще започвам да давам по малко, защото след седмица - две започваме кухнята .

# 305
Даре, аз бях със захарта за писане. Ето я, само че на Йоткер. Взюех я от Фантастико, но сигурно навсякъде я има.

# 306
  • София
Хлъц-кръц, хоп-троп, ето ме и мен, и аз съм болна  ooooh! Имам темп. 37.8 и ме боли гърлото. Ма..цата му  Close За мен ще го преживея обаче, важното е, че ситния се размина с антибиотика, само дето ще влачи тая хрема поне седмица
Свинското заради хормоните ли след 3 годинки?
Ами. Май в "Дневника на мама" го бях прочела, та затова. Няма да му избягат кебапчетата  Mr. Green

# 307
 hahaha Май верно там така пише, ама не казват защо.

# 308
  • Berlin
Ами и те не знаят сигурно. Simple Smile
Аз днес писах ли? Май да. Вече не си спомням. Почвам да пиша нещо, Пафиту идва, проси си нещо и след 2 часа гледам, че не съм си постнала мнението, и то са се сменили 3 теми през това време. Mr. Green Той пак си легна с кокошките...

# 309
  • София
Хм така ли за свинското...ми че защо тогава го има във всички детски кухни..моя отдавна и свинско яде Rolling Eyes
А риба ми каза да му дам другия месец след живата ваксина като мине...

Оф да ви кажа моя ужас,днес едно от гостенчетата на рождения ден се опъпчило и..варицелка Confused а даже и в понеделник се видяхме с тях в парка...и сега се моля да ни се размине...за малчо няма да е толкова страшно колкото за баща му...
Ей и слава Богу-смених му АМ с каквото трябва за възрастта му и го пи Crazy няма да отидат поредните пари в коша ooooh! досега пиеше Ам против повръщане на аптамил,но е голям за него а и отдавна няма нужда..просто не искаше да пие ни 1-ца ни 2-ка аптамил,но сега 3-ката прие,ама тя се оказва много вкусна-аз я пробвах....

# 310
  • Sunshine state
Добър вечер на всички!Майчето и Коко +мъжО ни бяха на гости.Няма такъв сладур-Коко! Heart Eyes Казвам ви,скри ми шапката-обикаля си сам и ходи,хапва си,играе си самичък,абе сладур отвсякъде.Легнаха ми на сърцето и ще ми липсват.Така ми се иска да си живеят тук и да се виждаме по-често... Cry  Направихме снимки/Мая ги снима/ и ще пуснем скоро. Peace
Днес бе поредният злояд ден,дори по-зле от обикновено.Поне хемоглOбинът/хехе,Мел../й е 136,та да не се тревожа. Grinning В понеделник ще занеса урина.   bouquet

# 311
Привет от Града на тепетата!
Мляко давах два пъти на мляко с ориз и грис. Свинско не давам поне до 2г, така съм решила.
Клавде, като Владис е вежлив, да... първите 5 минути. После започва да дърпа хората за краката, да им рови по чантите, бърка в боклука, събаря предмети, бута столовете, днес разрови една саксия в едно заведение... На морето пък си хареса една чистачка и само ходеше след нея, докато метеше и почистваше с ръчичка подире й... Но е страшно досаден, защото не седи на едно място. В количка абсурд.
Взехме си наградката от Памперс, беше много хубаво, макар че съм и малко разочарована. През цялото време обаче децата си слушаха майките, само мойто кръжеше сред тълпата, няма човек който да не го забеляза.
На морето също беше хубаво. Първият ден плачеше от пясъка и от водата, но на следващия ден като се отпусна, станаха голяма любов, че чак и сам влизаше. По-различно е от всяко друго море, вниманието трябва да е на 66, ама пък беше много яко. Хотелчето страшно приятно, обслужването повече от безупречно, много сме доволни.
И за десерт - Пупи и Лорчето! Благодаря за милите думи на Пупитка. Наистина си прекарахме много добре, чак не ми се тръгваше накрая. И непременно трябва да повторим. А Лорка е толкова сладка и мила, че с нетърпение я чакам да скъсат с Митко. Много е мила и възпитана, страхотно лапе, очарована съм  Simple Smile
Мели, Митко как е?

# 312
И аз се позатрих тия дни  но времето се оправи и нали имаме басейнче , голяма игра пада на двора:)))
Пупи не знам дали съм писала ,аз имах ужасен проблем с яденето , не е истина кво преживях, дадоха ни едни витамини Киндер Фит като беше болен Бобата за повдигане на имунитета , ела виж сега за кво иде реч, кухнята я омита до дупка.
Гледам за млека си говорите , ами за съм най зле  такива карашици правя всеки ден...... първо в кухнята има прясно мляко , най малкото в крема , сутрин пие айрян със захар , вечер адапте и яде сирене като замаян , ако това ще успокои някого Бобата е на 6++++++++
abc и на нас ни виси пампата ако нямаме боди като на дърт дядо путурите , ужасно и моят е 70 см не висок , а нисък и пампата е до колене , отврат. А той пие много вода трябва да го сменям тоя памперс на 2 часа. Shocked
За болните дечица,  пфф много ми е кофти един месец не можахме да излекуваме Бобата беше ад , за хремата ако тече Алиум Цепа 15 сн , коризалията само в началото действа , и Каргол му е майката. А кашлицата ни мина за два дни от Флудитек иначе бяхме на АБ - 2 опаковки не ми се говори къв ад беше.

Тея ваксини кво хубаво ги бях забравила , ся пак се почна нервата , при все че и Ротавируса има , обаче много трудно се навивам , а ротата я сложих щото не бодат и от рекламата ми се повдигаше нещо в  стомаха.И аз съм чела ужасни неща , лошото е че имам две приятелки мед сестри и на двете децата им 4 бр нямат ваксини , само едното има 1 слагана в болницата , каза , че ги утървала. Има нещо вярно да знаете

# 313
Добро утро! Пак сме наспани, пу-пу, май ще да е от изразходването на енергията, нали оня ден не можах да я разходя заради вятъра, та се буди през нощта. ще го видим, дано да е това, тъкмо времето се оправи.

Да ви кажа, в "Дневника на мама" даже си противоречат за някои храни - варивата хем и от годинка можело, хем не можело до година и половина. Та май верно и те не са на едно мнение.  hahaha

Уф, ваксината на 13 месеца жива ли е?  Confused

Браво за гостито, Пупи, Мая!

# 314
  • Sunshine state

Хайде добро утро! Peace
И ние спахме добре-стана към 5:30ч. за мляко и после спа до 8:30ч. Ох,завиждам за басейнчето. Mr. Green И ние ще купим,но малък,колкото за терасата.Сега е време за кафе. Hug

Общи условия

Активация на акаунт