ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Sunshine state
Първо да ти кажа,че това мляко в супата е в минимално количество,плюс това е добре сготвено.Наистина няма никакъв проблем.За прясно мляко в големи количества след година и половина съм съгласна,ама за това не си струва да се кахъриш. Peace Аз като гледах хлапетата в Германия,малкото на 1.6м. си пиеше по 1 шише пр. мляко преди лягане.Около нас съседите с малки деца това им даваха,нямаше такова АМ 4,5,6,7 и Н. Laughing

# 286
  • София
Ами дано си права..че е добре сготвено и не е много,но е факт че след супата се издриска още 2 пъти..нещо,което не  прави всеки ден..

# 287
Здравейте,
благодаря за честитките за Мимето,Мели,да рожден ден има момичето ми Grinning

Днес на обяд й текна носа,вдигна малко температура,ей умрях от притеснения.Чудехме се да отменяме ли празнуването ,че имаше и ужасен вятър,а бяхме на открито.В крайна сметка отидохме,тя беше адски нервна,всеки й се радва,закача я,тя реве.Много й беше некомфортно,а на мен 100 пъти повече.На снимките е намръщена.Добре че като се прибрахме се успокои.

Пупи,вярно е че вече са яли млечни,но аз не бих дала прясно мляко за цяло хранене наведнъж,а ще го въвеждам няколко дни,от десерт примерно.Иначе вече са достатъчно големи за прясно мляко.
Тази ваксина сега,от болезнените ли се води?То за нас няма голямо значение,ревът е сигурен,чак не ми се ходи като си го представя.

# 288
  • Sunshine state
Палома,не знам дали е била болезнена,но не плака особено при поставянето,повече плака преди това,при влизане в кабинета.След това беше весела и нямаше никакви реакции. Peace
Кофти е като са нервни и аз се напрягам много в  такива ситуации,чак ми иде да я грабна и да си ходя.. Rolling Eyes
Магнет,млечните са разхлабващи и за това ходил повечко пъти.И на мен ми действа така пр. мляко.Предните дни изпих над 3л. и познай. Laughing

# 289
  • UK
  Оххх дойде и моят ред, да се включа малко по-адекватно. Ани заспа, днес двете добре си поспахме на обяд и тя издържа до 21ч.
 Вие за прясно мляко говорите, аз още кисело не съм дала. А вие какви марки мляко давате, колко процента?
 Майчето е на морето, май беше на Китен. Дано да успее поне малко да се наслади на почивката. То с бебе на море не си е работа.  Особенно Коко , тоой няма спиране. Видях и снимки във Фейса, за наградата на Памперс. Абе има много да разказва.
 Пупи супер хемоглубин има Лорка. Не я дръж гладна милата, но не спирай да и предлагаш различни неща за ядене. Аз мислех ,че следващата ваксина е чак на 13 месеца  newsm78.
 Не съм против ваксините, но найстина понякога ме хваща малко параноя, дане настъпи промяна в поведението на детето.
 Аз днес ислизах за малко с количката, закарах колата на ремонт, после се върнахме пеша с количката . Следобяд същото действие-натам с количката. Малко да се проветри главата на детето. Направо ни издуха. Аз и купих около 1 юни две летни комплектчета и ми се иска вече да и ги сложа, надявам се от утре да се пооправи малко времето.
 Пупи 3л. прясно мляко си е сериозно количество Shocked
 Исках да ви питам и какво сирене взимате, аз напоследък не съм доволна от нито едно, все ми се разкашква като преседи една нощ във вода и има и дъх.

# 290
  • Sunshine state
Мама на Ани,и на 13-тия месец има ваксина,днес сестрата ми каза.И аз си мислех,че е само 1.
Кисело мляко,ако не си подквася,взимам 3.6%,нискомаслените са с нишестета и е по-добре да си е пълномаслено.Взимам различни-"Домлян' и "Родопея" най-често.
И аз искам вече лято,стига валежи и вятър. ooooh!

# 291
  • Berlin
Мели, не знам какво мислиш за хомеопатичните, но може да пробваш ударно на 2-3 часа Коризалия и да прочистваш хубаво нослето. Хубаво е, че Митко ти дава да му пипаш носа. Аз имах голям проблем, Пафи цяла седмица беше сополив и не даваше да му промивам носа. На нас ни изписаха и Виброцил като хубаво и щадящо и вит. Ц, Коризалията аз си я давах самостоятелно, лекарката ми каза Ок за нея.
магнет,  ок е прясно мляко след 1г. Въпросът е то да не е основно ядене вместо АМ например. Киселото мляко е хубаво да е пълномаслено и по БДС, нали сега има такива някакви. Нискомаслените са направо боза.

# 292
Мели как сте?Владис като ме види с помпата за нос и почва да ми бута ръцете.Голяма борба е
Майче къде сте на море?На Китен ли?Дано си изкарате супер.Коко явно прави същото като Владис ,обикаля по масите когато сме на кафе и раздава усмивки и им говори нещо на нейн си език  Joy
Мама на Ани аз давам на Владис кисело мляко ''На Баба'' почнах с най-нискомасленото.Сирене взимам на Милком и ми харесва.
Пупи добре е хемоглубина на Лорка,мерките са ви супер.Владис обожава сирена,понякога 1 хранене и е 2 филии хляб със обезсолено сирене  Joy Joy прясно мляко и давам,когато и правя нишесте

# 293
  • Sunshine state

Добро утро на всички!  bouquet
Аз си отспах отново-стана в 5ч. за мляко и откърти до 8ч.,събудих се от само себе си и я чух да си приказва. Simple Smile
Да ви кажа има голям ефект от подреждането на играчките по секцията,а не в кош.Заиграва се много повече с тях-избира си някоя и си играе с нея,после друга.Всички играчки се виждат и така и тя може да избере. Peace Прибрах вече бебешките играчки като дрънкалки и тям подобни,та сега са останали само образователните такива-кубчета,плюшки и 1 пианце.
Днес ще ми е много натоварен ден,за това сигурно няма да се включа повече.В 14ч. трябва да излизам с една приятелка,а после очакваме Мая с мъж и дете на гости. Heart Eyes
Палома,тортата ви е повече от красива! Heart Eyes От къде я взехте?
Клавде,и аз й правя нишесте,но до сега не е хапнала. baby_neutral

# 294
Добро утро.  Tired Скъса ми нервите тая нощ.

Прясно мляко и аз знам, че е окей след годинка, стига да няма алергии детето, разбира се. Още не съм измислила как да ѝ давам, обаче, освен мляко с ориз евентуално... Кисело взимам на Верея 3.6% по БДС. Изглежда ми истинско - не е твърде гъсто , на вкус си е както трябва. Интересното е, че домашно подквасено не щя, бяхме си донесли от село веднъж.

Ние сме на консултация и бодежи другия петък.

# 295
  • UK
Добро утро!

При нас ноща мина добре, но не иска да си изяде закуската , мрънка от както е станала до сега. Сега съм я оставила в леглото и  настъпи тишина, явно не се е била наспала.

Пупи да наоравите снимки на Лорка и Кокича. Много се радвам че ще се видите.

Тези дни мисля да го въведа киселото мляко. 

# 296
На Китен, да. Изправен имах предвид по време на банята, иначе от месеци го плакна изправен. Клавде, така прави...първите 5мин, после започва да пипа хората, да бута столовете, други вещи, затваря вратите, дърпа пердетаса... И на Памперс така, само мойто дете не спря да се муши в тълпата. Пупи ще има удоволствието да се запознае с него днес.

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 09:44 от sacra cor

# 297
  • Berlin
Добро утро!
И ние не спахме добре, не знам защо обаче. Simple Smile Много се събужда, но може би беше по-хладно от предните нощи и може да му е било хладно, знам ли... Само това можах да измисля. Simple Smile
За пампито забравих да пиша - виси си му, нищо не уплътнява. Повече вдигам гащите, да не се смъкват и това е. Сега и аз правя попара, чакам да се накиснат сухарите, сама си ги направих.
Айде, ще чакаме снимки от Пупи после тогава. Simple Smile
Аз имам толкова неща за въвеждане още - като жълтък, свинско месо, разни плодове още малко по-основни. След 1г. ще почвам и млеката, риба, белтък ...

# 298
Абс, гледах ги гащопамперсите във Вис и се чудех дали са удобни. Кажи ако ги пробваш.  Simple Smile

Свинско и аз още не съм давала, с плодовете е тегаво някакво...  Rolling Eyes

# 299
  • UK
  И аз риба не съм давала. Но пък вече не се вглеждам толкова в плодовете и зеленчуците, само цитрусите съм ги оставила за след годинка. И свинско не съм давала, като изключа веднъж супата топчета, но тя не яде от топчетата, незнам да ли се брои. Моята педиатърка каза свинското след годинка, тук чета , че може и по рано да се даде.
 abs и аз си правя сухарите, от както съм сама един хляб не мога да го изям цяла седмица и каквото остане го мятам във фурната, но не ми става хубава попарата с домашните сухари. А тя Ани и без това хич не иска и да я померише тая попара, замислям се дали да не пробвам да я направя с чай и захар.

Общи условия

Активация на акаунт