ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ами както става по принцип - педиатърката трябва да се съгласи да напише, че са сложени.

Кофти е така.  Confused
Peace Нашата педиатърка каквато е съвестна е просто абсурд да се навие на това...

# 271
И нашата. Мен също безумно ме е страх от ваксините и най-вече от предполагаемата, но все така недоказана връзка с отключването на аутистично състояние. Четох, четох, сто пъти прочетох, че доказателство няма, а единственото изследване, което твърди, че е открило такова, е било манипулирано, обаче страхът си е страх. Даже при първите ваксини ме беше страх да не развие симптоми на болестта, против която е ваксината, пълна лудост, ама на...

Друго е кофти обаче, мъжът ми го каза това, аз не се бях сетила - ако се разболее дете, на което не са слагани никакви ваксини, спешно го водят в болницата, там лекарите ще приемат, че е ваксинирано, нали са задължителни, и ще действат съобразно тази презумпция... И може да се развият зле нещата.

Абс, това не е към теб, да знаеш, само споделям.  Hug

# 272
  • София
Добър ви ден!
Честито на Мими на Палома! Нали рожден ден има, да не съм се объркала и да е месечинка. Да е жива и здрава, весела, послушна и щастлива!

Пупи, успех на консултацията, дано пък не плаче (много). Да кажеш после как е минало. То напоследък и аз нещо нямам вдъхновение  Confused Искам и аз да видя фотосесията  Praynig Пусни ми няколко снимчици на ЛС ако ти се занимава  Praynig
Пуц, Кицана май ще отказва ци...ата  Mr. Green
Магнет, Жожи като по учебник, еййй...  Hug

Митко не е по-добре  Cry Снощи бяха такива изпълнения, че сигурно ми е побеляла половината коса под боята. Заспа в 22 ч. и аз с него веднага. В 23 ч. се събуждам от рев, който прерасна в зверски рев направо, и така буквално 1 час, до 12 и нещо. Без прекъсване. Брех, в чудо се видях, не мога да го успокоя, с какво ли не се опитвах да го разсея. Тамън беше свалил температурата, меря му я - пак над 38. Опитах се да му дам панадол - повърна. Преоблякох го, към 1 ч. се поуспокои, та успях да му дам панадол. Взе, че се наака - разстройство - протече извън памперс, извън всичко, по бодито... Мих го по нощите, преобличах го за пореден път.... Носът му се запуши тотално, та посред нощ съм включвала прахосмукачката, да му изтегля сополите с бейбивак-а, пък съседите да си мислят к`вото си искат за шума. Заспа в 1.30 ч., въртя се цяла нощ, хъхри с носа, покашля, скимти... Днес поне температура няма, всичко друго е налице - зверска хрема, сополи текат като реки, кашлица... Повърна попарата сутринта... Следобед ще го водя пак на доктор. Оххх...  Weary

# 273
Милата душичка, а дано му изпише нещо докторката, витамини поне, егати. Да се оправя бързо и да не се повтарят тия среднощни хубавини.  Hug

# 274
  • UK
 Мелиии , ужасна нощ си имала. Горката, дано повече да не вдига Т , Митко.

# 275
Честит рожден ден на Мими! Жива и здрава, много щастливо детство!
Честити ви триколки.
Магнет, супер торта... Чак и на мен ми се прииска вече да имаме рожден ден, но има още три седмици..
Мели, много тъжно. Стискам палци бързо да оздравява малчо Sad
Коко все така прави пакост след пакост. Ужасно е да се излезе от къщи с него, то е едно тичане, тичане... След всеки. Не дай Боже да сме на заведение, обхожда всички маси, удостоява посетителите с усмивки и щастливи писъци. Ако види чистачка, чисти след нея. Ако някой върши някаква дейност, започва и той.. Много е уморително. На плажът пък абсурд за почивка. Но пък започна да се кефи на пясъка и водата и е голямо щастийце Simple Smile

# 276
А да, вчера го къпах изцяло изправен с душа в душ-кабината. Стана му кеф и мисля като направим ремонта на банята така да практикувам...

# 277
О, Майче, как е на морето? С душа е много удобно, наистина. Подпираш го някъде да не се хлъзне и плакнеш.  Laughing

# 278
  • Berlin
Мда, ама защо трябва да треперим след всяка ваксина да не стане "нещо" ... питам си аз. Simple Smile

Мая, вие на море ли сте?Къде? Simple Smile И Пафиту така почна да ме води при другите хора и бебета и ако си хареса някоя тяхна играчка, става голям цирк.
Дано не се научи като иска нещо, така да се тръшка, че още ми е рано за такива истерии ...
Мели, ако може да кажешк какво са ви изписали после, че ми е интересно. С това променливо време не знаеш вече какво да правиш ...
Но пък поне успях да му облека някои от новите комплектчета от къси панталонки и блузки, че си мислех, че ще изкараме със топлите дрехи. Whistling
Да питам нещо - дали когато малките ви са без боди, а само с блузка и панталонче, памперса увисва надолу като се позапълни? На Пафиту му се разхлабва допълнително на кръста от движение и съвсем увисва. Някви памперс гащи има май, дали ще са подходящи? newsm78

# 279
Мда, ама защо трябва да треперим след всяка ваксина да не стане "нещо" ... питам си аз. Simple Smile

Защото майчините страхове са ирационални и здравият разум не може изцяло да им повлияе.  Grinning

На Кица не ѝ увисва, само се уплътнява, така да се каже.  Laughing

# 280
  • Sunshine state
Хелоу ви и от мен. Simple Smile
Бяхме на консултация и падна голяяяям рев. Crazy  Още с влизането започна да й увисва усмивката и се изкриви в ужасяваща гримаса,а не след дълго нададе вой. Laughing Опитах се да й запуша устата с биберон,но емоцията явно бе по-силна и той само падаше. Whistling Успяха да я измерят 8750гр. и все така 74см. После й поставиха ваксината и отлетяхме за лабораторията да й вземат кръв.Там не плака много.Ще се наложи и урина да нося тия дни,че то нямаше как днес да стане.Нали съм патка,изобщо не знаех за изследванията.Разказах на педиатърката за проблемите с яденето,а тя вика да я държим гладна,та да прояде.Това си е загубена кауза,няма начин да я държа гладна. Naughty
За ваксини си говорите..Мен не ме е било страх от тях,та така.Повече ме е страх от това какво би станало при евентуално заразяване с болестите,от които предпазват. Peace
Тук днес може да ти отвее главата-духа като за световно. ooooh!
Мел,съжалявам за нощта и за болния Митко.Моля се тия дни да се оправи. Praynig Ще ти пусна снимчици,много ясно.  bouquet
абс,редовно я пускам по рокля,без боди отдолу и до сега не съм забелязала да й увисва памперса.Обаче има друго-с рокля до коляното трудно пълзи и гледам да я пускам повече с минижупи. hahaha
Майче,очакваме ви. Hug
Пуц,не знам какво да ти пиша,ама ще те болд-на да се гледаш на стената на славата и ти.  Laughing
Магнет,жестока торта!Направо ми скри шапката. Heart Eyes
Девил,губиш ми се от пейзажа нещо. baby_neutral
Клавде,и ти ли транзит?

# 281
  • София
Мели, ако може да кажешк какво са ви изписали после, че ми е интересно.

Още от оня ден като го водих изписа Осцилококцинум (на т`ва пък по-сложно име не можаха ли да измислят  ooooh!), противотемпературно нещо каквото реша (аз слагах свещички Ефералган, защото панадола не действа изобщо а нурофена го повръща) и вит. С на ампулки. Днес не го заведох, защото спа до 18 ч. а докторицата е до 19 ч. и не ми се бързаше, та й се обадих по телефона, каза сироп за кашлицата Проспан и спрей за носа Назик. Тоя спрей обаче пише, че е за деца над 2 год., та мисля да го ползвам само в много краен случай на тотално непроходим нос. Та така.

# 282
  • София
О Мелииииииииии горкото Митаче,що не му слагаш Коларгол или Виброцил в носа? А иначе за това какво пише-не им се връзвай,производителя се презастрахова,педиатрите си знаят. Често предписват такива медикаменти, е например на Жожо още нямаше годинка Зиртек пи-а той също е за деца над 2 години-по листовка ..

Радвам се,че ви е харесала тортата на вид Simple Smile
Друго,друго..кво щях да пиша...а,днес луднах в нас,не излизахме заради зверския студен вятър..колко и да е е след ваксина малкия...дано утре става за излизане,че в нас.....и Олеле,днес държавната кухня не ставаше за него-зелева чорба,риба с нещо си и крем с ягоди....та "умната" аз му взимам частна-супа свинско и тиквички с ориз-чудно, давам половината супа на обяд и после чак чета,че има прясно мляко в нея ooooh! изприщих се,а той ака 4 пъти днес Rolling Eyes не му дадох другата част-която трябваше да е на вечеря...дано да не му стане нещо.

# 283
  • Sunshine state
Магнет,защо се притесняваш от прясното мляко?Ако е ял сирене,значи няма проблеми.Хубаво е,че яде кухня...Аз вече не знам какво да правя с това злоядо дете. Rolling Eyes Само на попара и АМ смеее..... #Crazy
Излезли са й изследванията-хемоглобинът е 136. Simple Smile Повече от добре на това НЕядене. Crazy

# 284
  • София
О Пупс рекорден хемоглобин,на моя сега му е 118 Simple Smile
Ми за прясното се притеснявам..че нали го дават след година и половина-две...знам ли Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт