ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Ние излязохме за половин час между локвите, да глътне въздух детето.

Мели, честита месечинка на Митко.   bouquet

# 256
  • София
Мели честита месечинка на Митко и да се оправя скоростно! Praynig Hug

Днес го водих моя на консулт..10800 е станал и е 78 санта по техни мерки,биха му ваксината Синфлорикс, дадох разни противоалергични илачи и витамин ц и превантивно панадол и сега спи вече,порева малко и при взимането на кръв,но не беше голяма драма..левкоцити и лимофоцити излезнаха повишени,но чета че не е нещо ненормално за тази възраст,а и педиатърката не обърна внимание.Урина утре ще носим-ако успея да събера...

# 257
  • UK
 Много хубави мерки Магнет, добре го гледаш малкият.

И аз излизах за малко, тъкмо изкарах количката и то взе че заваля, обаче аз не се предадох . Изчакахме малко и после се поразходихме за около час. Имаше и други дечица навън , е не бебета.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 21:04 от Мамма на Ани

# 258
  • Berlin
И ние сме тука. Simple Smile
За 3ти ден заспива в 19ч. След разходката следобед много се изморява и капва рано, но пък правим обиколки на площадката, ходим да пипаме чуждите играчки, нервира се, когато го отдалечавам, изобщо пълен цирк сме. Crazy
Аз също ще изчакам с гърнето, явно сега не ни се получава. Другият вариант е, когато се очовечи малко повече, тогава да се обясняваме и да тренираме.
Мели и аз давах вит. Ц + Коризалия на Пафи, но пък той нямаше температура, ами запушен нос ... Я го огледай хубаво да няма някой кърлеж, нали от него се вдига температура? newsm78 За това се сещам евентуално като причина. Другото естествено е зъб. Laughing
Лорката е голяма сладурка, Пупи! Simple SmileВидях я и аз фотосесията. Има една снимка, на която е в профил - как мирно е застанала.  Heart Eyes

# 259
Добро утро,
да ви почерпя за моето пораснало момиче

Дано да е хубаво времето,че ще сме навън.Вчера цял следобяд валя тук,много не приятно време.

Мели,как е Митко?
Магнет,хубави мерки.Как понесе Жожо ваксината?Аз мислех че се слага 13 месец newsm78
Пуц,то нашето не е зелена площ,само цимент е,паркират си колите и има едно,две по-големи дечица си играят между колите.Ако беше по-нормално,с удоволствие щях да пускам Мимето там.

# 260
Добро утро!

Прекрасна е фотосесията, идеята с куфара ми хареса. Чудна Лорка.  Simple Smile

Аз да похваля детето - снощи заспа без сукане. През нощта се буди веднъж и посмука, но явно не е пристрастена към този начин на заспиване, което е успокоително.

Честито, Палома, да ти е жива и здрава Мимка.  Hug

# 261
  • UK
Честит празник на Мими!  bouquet

И аз да си похваля детето, снощи заспа много рано, буди се няколко пъти през ноща, но пак спа почти до 8ч. И аз съм се наспала втора сутрин, пу пу пу.

# 262
  • София
Магнет,хубави мерки.Как понесе Жожо ваксината?Аз мислех че се слага 13 месец newsm78

Да и 13-ти месец има ваксина-рубеола,паротит и морбили.
Засега я понася добре-пу-пу Praynig няма му нищо Grinning

Да ви е жива здрава и весела Мимито!  bouquet

# 263
  • Sunshine state

Добро утро!

Честит рожден ден на Мимито!Да е жива и здрава.

Вчера нямах много вдъхновение и не съм писала. Embarassed
Мели,честита месечинка на Митко със закъснение.  bouquet Има ли подобрение?  Praynig

Днес сме на консултация,ще й поставят ваксина.Сигурно ще ореве света. ooooh!
Времето тук е все така КОФТИ. Rolling Eyes Вчера тъкмо се приготвихме за излизане и заваля много силен дъжд,а после и град. #2gunfire  Отивам да се приготвям.  bouquet

# 264
  • Berlin
Добро утро!
paloma, да ти е жива и здрава рожденичката! Да е много весела, щастлива и игрива!  bdbaloni

След като снощи Пафи заспа дори преди 19ч., сме будни от известно време. Simple Smile
Аз мисля да пробвам да не му слагаме повече ваксини, ама сигурно няма да ме огрее. Мъжът ми ще е против най-вероятно.

# 265
Абс, те тези са си все така задължителни, как ще ги избегнеш?

# 266
  • София
Лелеее тоя път голям зор със събирането на урина ooooh! сега за няма и час три колектора и съвсем малко количество събрах...повечето изтече ooooh!
А за васкините...колкото съм против толкова съм и за,даже повече май съм за,даже чакам да стане подходящо да му сложа и против хепатит А.

# 267
  • Berlin
Ами както става по принцип - педиатърката трябва да се съгласи да напише, че са сложени.

# 268
Добър ден и от мен  Hug Hug
Честит празник на Мими  Hug Hug Hug Да е жива и здрава  Hug Hug
Магнет страхотни мерки,браво на Жоро  Hug Hug
Мели надявам се Митко да е по-добре  Hug Hug

# 269
Ами както става по принцип - педиатърката трябва да се съгласи да напише, че са сложени.

Кофти е така.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт