ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Мели бързо оздравяване на Митко  Hug Hug
Извинете ме ако сте писали за това,но козуначена ли трябва да е питката за прощъпулника?Вие какви правихте?

# 241
  • UK
Клавде, нямам представа, но като разбереш пиши, за да знам и аз.

Пуц, хубаво е да имаш приятелски бебета и то с двор. И аз мислех да махам на Ани памперса , но с пустият му гипс трябва да изчакам.Пуц исках да те питам, Кица още ли вечеря каша. Аз нещо май обърках режима на хранене.
А и от известно време много трудно се приспиваме, ако не заспи докато се кърмим, се почва един рев едно чудо. Това от както махнах биберона, дали да изчакам още няколко дни или да го върна пак в дествие?

# 242
Мамма на Ани нямам личен опит, но съм чела и чувала, че махнат един  път биберона не е добре да се връща наново, ако махането е успешно. Всеки следващ път става по-трудно. Аз за това не бързам - мисля, че сами си показват кога вече не го искат или кога лесно биха се разделили с него.
 Магнет страхотна торта.
И на мен все ми е съвестно, че не сме с много играчки, ама май е за добро  Mr. Green
Момичета аз почвам ремонта и за известно време няма да съм редовна с писането.
Мели  Hug дано бързо му мине на Митаче.
Виждам всички сте изкарали добре на рождените дни - ще видим ние в неделя как ще съчетаем нещата.
Пуци как вече сте с гащи  Shocked вие сте направо супер като големите.
Аз за памперса ще чакам да порастем още, за да го махам.

# 243
Добро утро!

Мамма, още е на каша, да. Мисля обаче тия дни да пробвам някаква друга манджичка, да видим как ще се приеме. На консултацията ще питам докторката какви са ѝ вижданията по въпроса.

Девил, не се чуди, едва изчаках да се стопли, че да я огащя - вдигнала съм им мерника на тия памперси от зимата още. Сега важното е да започне да дава знак като ѝ се пишка, този момент чакам. На толкова страховити (за мен) истории съм се наслушала с памперсите, че предпочитам да я изпишквам през час и да пера гащи.

И на мен все ми е съвестно, че не сме с много играчки, ама май е за добро  Mr. Green

И аз така мисля.  Grinning

# 244
Добро утро  Hug Hug
Пупи много хубави снимки  Hug Hug
Разбрах че питката трябва да е сладка и да се омеси от някой ,който и двамата родители са му живи.аз не мога,защото още не съм кръстила Владис.Затова сестра ми ще я прави

# 245
Каква е връзката с кръщаването, Клавде? Мен ще ме прощават традициите, ама аз ще си я омеся питката.

# 246
  • София
Здравейте

Влизам само да почерпя за месечинката на Митко - годинка и 5 месеца

Още е болен, не мога да му сваля пустата температура, слагам му свещички Ефералган, сваля я и след известно време пак я качва на 38.5. Докторицата каза, че нищо му нямало - гърло, уши, гърди - всичко било чисто и спокойно. Абе вирус е пипнал някой, направо се побърках вече, много се панирам от температура.

# 247
Здравейте,
Мели,дано много бързо да му мине на Митко,нормално е да се притесняваш,за тях ни е 100 пъти по-криво,отколкото да сме болни ние.

Пупи,много са хубави снимките Heart EyesКато видях снимката ви тримата,се сетих за премеждията ви Joy,но крайния резултат е страхотен  Laughing

Пуц,двор е идеалното място за децата ни Grinningние зад кооперацията имаме нещо което се води двор,но е неизползваем,има коли,иначе би било чудесно да си играем там.

abs,много дечица ги гледам с такива камиончета.Определено и такова ще и купим,но мисля че трябва да е доста по стабилна,иначе ще залита,пък и краката още не й стигат.

# 248
  • София
Е къде ги тия снимки на Пупи  newsm78 Аз пак не съм в час

# 249
Мели,във фейса Wink

# 250
  • София
Тюююю... Скапания фейс  Crossing Arms Пак няма да ги видя  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 251
Някои традиции са много зле  Joy Joy Joy Може и аз да си я омеся  Laughing Все пак аз правих козунаците и станаха супер.
Мели честит празник на Митко  Hug Hug

# 252
  • UK
Честита месечинка на Митко. Бързо да се оправя.  bouquet

Според мен няма никаквп значение , нито питката , нито кой ще я омеси.

Снимките на Пупи са супер, а Лорка е много сладка с шапчицата.

Моето дете днес ми пусна аванта сутринта-събуди към 7:45. Та си се понаспах добре.

# 253
И ние имаме отзад зелена площ, ама не ми се иска още да я пускам да се рови из тревата, кой знае какво ще изяде. пък и кучета може да са минавали оттам, а си ме е страх от тения.  Confused

Мели, давай му витамин С на ампулки, щом е вирус. При всички случаи ще му се отрази добре, си мисля, съдейки по лечението, което нашата приложи на Кица като беше зачервила гърлото. А той даже няма зачервено гърло. Температурата не твърде висока, успокой се, тя е полезна за организма в момента.  Hug

# 254
  • UK
Днес, няма да се излиза  май.

Готвих телешко варено и сипах малко на Ани за обяд, хапна си детето, после и четвърт краставица изяде.

Играчкисме събрали един голям кашон и един от памперси. Свекърва ми постоянно ме зарива с боклуци. Няколко пъти я помолих да не дава на Ани опасни пластмасови играчки, с малки части или такива които са чупени и лепени. А тя само се обяснява на всички, те не дават на детето, но аз му давам да играе с 'еди кои си играчки". Ама аз редовно ги изхвърлям. Иначе Ани си грае с три, четири играчки и няколко книжки. Любимо и е да изпразва кашоните, аз ги събирам, после тя пак ги изпразва. Но напоследъкк ги прибира заедно с мен.

Общи условия

Активация на акаунт