ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Дано бързо пробият и да си прояде нормално.  Hug

# 661
Привет!
Прочетох ви през пръсти.
Магнет, дано бързо излизат, ух...
Пуцинке, за кърмата и хремата направо е смешно. Съвсем адекватно си й отговорила на жената, а хубаво си направила за второто мнение за хемоглобина. Четох при Хедра и там пишеше нещо от типа, че периодът съвпада във физическото развитие с прохождането, нещо такова ми е останало. Не е и говоренето, щото той още в Скопие пробваше комбинациите със срички и говори разни неразбираеми неща, но дълги изрази, просто не му се разбират. От днес се чудя дали не е пак зъби, тъй като шестото пробива все още и пак имаше кръв, а нощем започна пак много да се буди. Снощи много трудно заспиваше поне на 3 от буденията. Днес имаше един двучасов период, в който играхме и се смееше, обръщах му много внимание и беше послушен. Но после пак стана отвратителен, посяга, удря ме, хапе ме, щипе и скубе, драска, вика, кара се. И за всяко нещо почва да реве и да се захласва, страшна лигня. Днес гледах някакъв психолог при Марта и каза, че някои деца просто са по-емоционално лабилни и това няма нищо общо с възпитанието. Донякъде ме успокои. Понеже нищо не съм променяла в отношението към него, но той се промени коренно за буквално часове...
Дарка, радвам се, че е минало разхлабването. Имахме преди време такъв период и също така за 2-3 дни мина.
И накрая едно обръщение към софиянки: от тази вечер сме си в София, хайде да се почваме със срещите, докато съм си на родна земя Simple Smile)

# 662
  • София
И накрая едно обръщение към софиянки: от тази вечер сме си в София, хайде да се почваме със срещите, докато съм си на родна земя Simple Smile)

Е айде, де!  Wink Чакам предложение от вас за дата, място и час

# 663
  • Cyprus, Пловдив
Привет, направо съм спяща,но диването още не е  Tired
Пуц, мерси за табличката  Hug
Леле, Майче, хвърли ме в тъча с това поведение на Коко, дано да не минем през този период, защото ще ме довърши  Crazy Дано стария Коко се връща бързо  Wink Hug
Софиянки, хайде организирвайте се, а ние чакаме снимки  Grinning
П.С. виждам, че долната граница за хемоглобина е 95 в нашия случай, а ние сме 94, което не мисля, че е кой знае колко различно.Пуц, другата лекарка препоръча ли добавки?Моята идея е другата седмица, например да му направя още едни изследвания и тогава ще му мисля.

# 664
  • София
Да ви мрънкам и аз от мойто дете, той също е ужасен от тия зъби ли не знам но не се търпи,много е лош, само иска да яде чуждото,иска всичко да вземе и ако недай Боже не му се даде - пищи колкото глас има,чак ми проглушава ушите,много е своенравен и каквото си е наумил неговото трябва да е,кошмар е,в безизходица съм,просто не го разбирам а и не знам как да го укротя ooooh!
Хапе и той, всичко,целенасочено хваща и ръцете ни и ги хапе,постоянно ломоти нещо на неговия си език...щипка и той...
И друго-ходи,ходи и вдигне ръце да го гушна,гушна го и почва да мрънка да го свалям и така 10000 пъти Twisted Evil ако някой иска да му вземе играчката -пищи,абе за всичко...

# 665
Еми нещо такова е, Магнет, нещата дето описваш, са ми толкова познати. Проблемът е, че той имаше подобни периоди преди, когато беше лошичък, но сега е нещо, което не се трае. Непрекъснато, което значи всяка секунда от събуждането до заспиването и през всичките му 5 милиярда будения през нощта. Аз вече не се владея, крещя, той пък повече от мен. Майка ми беше желязното търпение и бяха страшна партия, но от вчера и тя му се кара. То просто е нещо ужасно това добиче.

# 666
  • UK
 Бързо да пробиват всички тръгнали зъбчета.

Майче, незнам какво друго да ти кажа освен , че ще отмине и този период. Hug

Някой ходи ли вчера до зоологическата? Аз цял ден скитах с количката по улиците, вечерта бях много изморена, добре , че Ани си ляга рано. Ама и става рано, сутринта стана в 6:30, а сега ще спи поне до 9ч.
 Този пост го писах поне 1ч. но готвя за Ани и една мусака, че чакам свекърва ми днес да дойде ( да не повярва човек), а пък и мъжът ми сигурно ще си дойде, поне се надявам ,че е 99% сигурно.

# 667
Добро утро!

Даре, не, каза просто да яде повече месо и жълтък. Яни хапва ли месо редовно? Щото то с яденето на месо и жълтък трябва повечко време да мине, за да се отрази на кръвната картина.

Тия неспокойствия наистина си зависят много и от темперамента. А за виенето за всичко и лигняренето, Кица е същата. А съм посмяла да ѝ взема от ръката нещо, което си е харесала, а е опищяла всичко. Вие и ако е хвърлила око на нещо недостижимо. Добре че засега успявам да я разсея общо взето бързо. Гледам да свиквам на тръшканиците отсега, че да съм по-адекватна като я напъне пубертета.

# 668
  • Berlin
Dобро утро! Simple Smile
А елда давате ли? Нали много я препоръчват за вегетарианците, има доста желязо в нея.
Вчера бяхме на консултация - 9800гр., 78см на 1 год. Simple Smile
И Пафи е лошичък, но като ви чета, май трябва да се радвам, не е чак толкова зле .. все още. Обаче на площадката го гледам, че започва да се изнервя, ако някой му вземе играчката (пък дори и да не е негова Simple Smile ). Не разбира защо му я взимат и гледа много тъжно и почва да пищи или плаче, в зависимост от настроението му. Вчера на няколко пъти беше така "ограбен" и беше много неприятно изненадан.
Сега пищи, защото иска да излизаме, вече не му се стои вкъщи ...  Tired

# 669
Здравейте,
Честит имен ден на Пупи  bouquet

Честит рожден ден на Ягодка и малките ягодки  bouquet

Даре,мерси за рецептата,ще я пробвам,но кога ли newsm78

Ние сме добре,нищо ново.Нямам много муза за писане,после ще се включа по-многословно. Wink

# 670
Ха, не знаех за елдата, днес ще купя. Мерси, Абс!   bouquet Тя много обича елдената каша, но невинаги я намирам, за жалост.

Вярно, че Пупи празнува днес - честит имен ден!  Hug

Ама всичките ягодки ли са рожденички днес? Или само малките? Честито да им е, все тая. Живи и здрави, хубави и умни.   bouquet

Хубав момък Пафи, все така да расте.

# 671
  • София
Честит рожден ден на Ягодови   bouquet Наистина ли имат троен рожден ден?
И на Пупина честит имен ден! Аз нали съм си застреляна, така и не разбрах истинското й име...  Embarassed
Нещо поизоставих темата тия дни. Като заспи зверо следобед ще почета

# 672
  • Sunshine state
Влизам,за да ви кажа,че нямам имен ден,ама сте ме изпреварили. Laughing Кръстена съм на Парашкева/баба ми/ и не празнувам никакъв имен ден. Rolling Eyes
Честито на Ягодка за тройния празник!Да сте живи и здрави всички.  bouquet
Браво на Пафи за мерките-и дълъг и с хубаво тегло. Heart Eyes

# 673
Ти пък сега, що се минаваш - празнувай!  Mr. Green

# 674
  • Berlin
Е, аз да си кажа - Пафиту има имен ден днес. Wink
Но и аз забравих, не взех нищо да почерпя днес на площадката.
Честит рожден ден на всички Ягодки! Много здрави, палави и щастливи да сте! Simple Smile)) На много хубав празник са родени, а пък нас ни изписаха на този ден миналата година. Днес трябва да сготвя пиле (петел по принцип).

Общи условия

Активация на акаунт