Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какво е принципът на закупуване на купони за цял месец?
Какво е безсънието и какви са причините за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какво е принципът на закупуване на купони за цял месец?
Принципът на закупуване на купони за цял месец включва подаване на заявления за следващия месец в края на текущия. Това позволява на хората да планират предварително, но може да създаде трудности, особено ако плановете се променят. В други места, като X-town, принципът е ден за ден, където се записват дни и се плаща за тях.
-
Какво е безсънието и какви са причините за него?
Безсънието е състояние, при което човек изпитва трудности при заспиване или поддържане на сън. Причините могат да бъдат разнообразни, включително стрес, заболявания, нередовен график на съня, консумация на стимулиращи вещества като кофеин, алкохол или никотин и физическа или умствена активност преди лягане.
-
Какво представлява гипсираното краче и как се справя детето с него?
-
Какви са препоръките за предлагане на плодове и зеленчуци на деца?

Пътуването на връщане беше ужасно и направо ми скъси живота-малък рейс,много хора и скандал от моя страна.
Тази нощ спа добре-стана в 7ч. за мляко и после към 8:30ч. окончателно. Сега си играе на пода,но май ми намирисва нещо.
Забравих да включа райд-а в нейната стая и има няколко ухапвания от комар. 

Като ме види гола и се ухилва до ушите, протяга ръце и като клекна, започва се едно пипане, мачкане, целуване....
Съчувствам ти искрено и се надявам да отмине най-скоро.
Приемаш ли нещо за подсилване?
Вдигнах 1 човек и се настанихме с малката,а тази от касата най-нагло ме подпита не можело ли детето да пътува в мен.Направо побеснях,защото тя има право на отделно място като дете до 7год. възраст.И от мухата вълна искат да стрижат. 
Няма такова щастие,когато справедливостта възтържествува!
, добре , че мъжът ми видя и много и се скара. А пък тя нахалната чак ми държи тон защо не съм дала на детето шоколад да я яде, и то било човек. Много ме ядоса, добре че живеят надалече. Вчера се спасихме от жегата на Витоша, беше много приятно, но това дете се скъса да реве цял ден и ми скъса нервите.
Сладоледът може да мине метър,ама безалкохолното
Ужас.
Стискам палци Коко да си влиза в някакъв по-нормален ритъм, вчера и ние трудно заспивахме - до към 2-3 беше ад, после сме поспали с няколко разбуждания и така до 7:00