ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Sunshine state

Добро утро на всички!  bouquet
Аз съм вече с дете-забрах я вчера от майка ми.Много е добре,весела,засмяна и научила още 100 неща.Казва "Гъди-гъди" като я гъделичкаш по крачето и приспива разни играчки на ръце с типични звуци. Laughing Много е забавна. Heart Eyes Пътуването на връщане беше ужасно и направо ми скъси живота-малък рейс,много хора и скандал от моя страна. Rolling Eyes
Много се зарадва на баща си,повече от на мен. Crossing Arms  Simple Smile Тази нощ спа добре-стана в 7ч. за мляко и после към 8:30ч. окончателно. Сега си играе на пода,но май ми намирисва нещо. Crazy Забравих да включа райд-а в нейната стая и има няколко ухапвания от комар. Tired
Това за сега от нас.  bouquet

# 706
Пуци, Дарка, благодаря за успокоителните думи. И аз така процедирам и си дърпам гърдата, но това чудо надава вик и накрая отчаяно му я набутвам само и само да млъкне. Положението е като при предишните зъби, но в пъти, хиляди пъти по-лошо. От всичките седем будения нощес, едно заспиване нямаше под половин час. Като за капак се разбуди в 5ч, щото легна в 18.30 и ако щете вярвайте, но до моменти само плаче, безспирно. Аз вече нямам нерви и крещя. И най-готиното от цялата работа е, че съм болна на легло.  Снощи ми падна кръвното, заболя ме главата, разтресе ме. През нощта си бях все така с малокръвие, а на сутринта бях скована и не можех да мръдна. Все още само лежа, снагата ме боли, сили нямям. В комбинация с това, ревливото, само крещя като истеричка да млъкне.  Пак зарева...
Намира къде да се освини, достойно се търкаля по асфалта, пясъчника, градинките. Леле този денонощен рев ще ме довърши, главата ми ще пукне.

# 707
  • София
Аууу... Пишете ми забележка заради неизвинените отсъствия  Blush
Ние сме добре, нощес Митко пак прави среднощни истерии - стоя буден от 3 до 5.30 и през повечето време рева. Ползваме си климатиците с кеф и това е  Mr. Green Нищо ново. Делото ми за развод е вече в ход, та много-много не ми се пише.
Даре, веднага грабвам Stella Artois (с голямо намигване към Пуци)!
Ягодке, мерси за кафенцето!
Пупи, това "Аз съм вече с дете" ми беше много смешно, все едно сега си го родила  Mr. Green Защо вдига скандал в рейса? Я за колко малко време колко неща е научила, браво!
Пък на Митко най-новата научена дума му е.... цици  Embarassed Grinning Като ме види гола и се ухилва до ушите, протяга ръце и като клекна, започва се едно пипане, мачкане, целуване....  Laughing Викам му "Е като му беше времето, не ги ползва по предназначение, сега на играчки ги обърна". И понеже му казвам, че това са на мама циците, моментално започна да повтаря "цици, цици", и като го попитам къде са, ухилва се дяволито, идва, дърпа ми блузата нагоре, започва да ги пипа и да вика "цици, цициииии..."  Rolling Eyes

# 708
  • Sunshine state
Майче,кофти период. Sad Съчувствам ти искрено и се надявам да отмине най-скоро. Hug Приемаш ли нещо за подсилване?
Мел,Митака е научил най-важната дума за момченцата/и мъжете/. Laughing Вдигнах скандал,защото места нямаше,а бяха продали сума ти билети за тоя малък рейс и беше пълно с правостоящи. Close Вдигнах 1 човек и се настанихме с малката,а тази от касата най-нагло ме подпита не можело ли детето да пътува в мен.Направо побеснях,защото тя има право на отделно място като дете до 7год. възраст.И от мухата вълна искат да стрижат. #2gunfire
Току що ми се обадиха,че парите от НАП са преведени по фирмената сметка и утре ще ходим с шефа да си ги изтегля. Flutter Party Няма такова щастие,когато справедливостта възтържествува! Grinning
Сега я чакам да се събуди,за да обядва и да отидем на разходка..Откара над 2ч. сън. Whistling

# 709
Мели, искрено ме забавляваше с това 'цици'Simple Smile
Пупи, радвам се за паричките. Най-сетне. Нищо не пия, не съм и имала нужда. Последната седмица мн себе изтощих, мислех, че ще ми се размине прилошаването. От две години насам не ми се беше обаждала анемията, освен един кратък припадък. Явно умората и нервите са дошли в повечко. Много ми е лошо, боли. Привиках баба да го гледа, защото само се тресях от нерви и поспах. Поне да използвам, че в. Скопие, ако бях, не знам. Страх ме е да го вдигна, цялата треперя и залитам и се притеснявам да не го изпусна.
Коко нищо не иска да научи напоследък. Пробвах го в колко голям ще стане, но понякога казва 'ейй тттта' - ей такъв, а най-често нищо не прави.

# 710
  • UK
Здравейте!

Чета ви но не съм писала тези дни.
 Мели това с циците е много мило.Вече знае момчето. Ще ти стискам палци бързо да мине делото, без проблемно.
 Пупи, браво на Лорка. Много бързо научават нови неща. А как е с яденето?
 Майче, горката ти , ама верно добре че тук има кой да ти помогне. Аз много рядко давам гърдата като залъгалка, щом усетя че се е нахранила веднага я слагам в леглото , ако иска реве, каквото иска да прави.
 Мъжът ми беше в БГ за събота и неделя, майка му и баща му също ни дойдоха на гости. Свекърва ми даде на Ани сладолед с кока кола  #Crazy , добре , че мъжът ми видя и много и се скара. А пък тя нахалната чак ми държи тон защо не съм дала на детето шоколад да я яде, и то било човек. Много ме ядоса, добре че живеят надалече.  Вчера се спасихме от жегата на Витоша, беше много приятно, но това дете се скъса да реве цял ден и ми скъса нервите.
 Пупи браво за паричките, за нещо хубаво да ги изхарчите.

# 711
  • Sunshine state
Сладолед с кока кола? Shocked Майко...То аз не пия кола,а какво остава за детето. ooooh! Сладоледът може да мине метър,ама безалкохолното  Naughty Ужас.
Мама на Ани,с яденето горе долу бива.Яде сухотии-хляб с кашкавал или извара,попара,плодово мляко и бисквити,а сутрин към 7ч. пие по 7-8 дози АМ.Не се оплаквам.Тя просто не обича готвено,убедих се и не настоявам. Peace
Майче,много зле ми звучат тия пристъпи.И аз имам такива,но 1-2 пъти на няколко години.Като парцал съм и не мога да се вдигна от леглото.Дано в такива моменти има някой наоколо,че със сигурност няма да мога да я гледам.
Аз мисля скоро да махаме бибата.Тя и без това само за приспиване я използва,а напоследък и за това не я ще и постоянно я маха.Дано нямаме проблеми.

# 712
  • Cyprus, Пловдив
Хай  Grinning
Мели  Hug Hug Hug
Майче, беше ме питала преди време дали съм се прибрала в Кипър - не съм,в Бг съм, евентуално бащата на ЯНис ще дойде след 2-3 седмици  Wink  Стискам палци Коко да си влиза в някакъв по-нормален ритъм, вчера и ние трудно заспивахме - до към 2-3 беше ад, после сме поспали с няколко разбуждания и така до 7:00  Confused
Пупи, на рейсаджиите, когато и да им направиш скандал им е малко  Crossing Arms
Мама на Ани, леле как ме нервят като започнат да ми държат сметка с какво да си храня детето  #Cussing out #Cussing out и редовния ми въпрос е:А това(разбирай шоколад,газирано,сок от кутийка,слънчоглед  Shocked ) какво полезно ще му донесе??? И насреща ми мълчат  Wink
Редовно чета лекция на жената на баща ми, в която не съм в добри отношения, постоянно повтарям да не ми се бърка с какво да го храня, ама кой да ме разбере...
Дадох на обяд от кухнята, доброто прасенце хапна почти цялото ориз с домати и няколко лъжици мляко с грис, ще го видя после дали ще яде останалото  Grinning
П.С Винаги съм се чудила какво означава 7-8 дози АМ?Сори за тъпия въпрос,де Simple Smile Прави се със 7-8 лъжици мляко или е нещо друго?

# 713
  • София
какво означава 7-8 дози АМ?

1 доза = 30 мл. АМ. 7-8 дози = 210-240 мл. АМ. Всяка доза = 30 мл. вода + 1 мерителна лъжичка АМ.  Peace

# 714
  • Sunshine state
какво означава 7-8 дози АМ?

1 доза = 30 мл. АМ. 7-8 дози = 210-240 мл. АМ. Всяка доза = 30 мл. вода + 1 мерителна лъжичка АМ.  Peace
Peace
По тоя повод да кажа,че нали сме вече на 3-ка АМ и ползваме това на ДМ-Babylove Bio.Веднъж обаче не ми се разкарваше до мола,а млякото свършваше и купих Фризо 3 от Билла.Ставам към 7ч. да приготвя дозата,отварям го и какво да видя-една огромна лъжица.Бях сънена и мисленно си викам "Леле,как да побера 8 лъжици в това шише?!" После се зачетох и видях,че 1 лъжица отговаря на 60мл. вода и ми се изясни,ама в първия момент бях ей така  Shocked  Laughing То пък било с вкус на ванилия и спрях да й го давам,понеже тя го пие чисто и няма нужда от добавки.
Даре,стискам ти палци за предстоящото гостуване Hug

# 715
Хоп! Гледам добре сте, освен МайчетоHug

Аз снощи бях на косъм да я шамаросам, честна дума, категорично отказа да вечеря и това след цял ден мрънкане. Но аз съм тъпа, де, защо реших дословно да спазя казаното от докторицата и аз не знам. Вече никакви такива солидни яденето следобед, иначе денят ѝ трябва да свършва към полунощ.  ooooh!

Днес я сложих на гърнето с все гащите, детето чинно се изпишка през тях.  hahaha

Кица нищо не ще да учи, но не е и като да съм седнала сериозно да я обучавам. Пък и за какво ли, нека дивее безгрижно докато може.   Mr. Green

# 716
Нали повиках баба, та и брат ми. Татко направи сач и взе червени меса заради мен. Поръчах на брат ми кока кола, нес кафе и шоколад.  Направих си ударна доза кафе+кола, допих още кола и малко шоколад и ми просветна. Малкият спа близо два часа, беше страшен зор да го приспя. На крака заспа, много е превъзбуден. Аз поспах също, баба ми направи рейки и вече мога да се движа, тялото не ме боли така. Още съм отпаднала, но съм по-добре. След като се събуди, Коко е по-спокоен. Не мрънка толкова. Цял ден го друсам с дормикинд, но не му действа, мисля да му взема седатив...

# 717
Майче, радвам се, че си по-добре  Hug
Аз съм им давала дормикинд (едно шишенце докато свърши) - полза никаква  Tired

На мен днес не ми е ден, едно, че Рокс не беше спала от 11 и сега чак заспа след цял ден рев и друго, че са ми одрали колата с ключ явно. Видно е, че не е друга кола, от човешка ръка е. Много тъпо ми стана. Тя колата без това си е за пребоядисване (което няма да стане, де), защото от едната страна аз я ожулих, от другата ме бутнаха... ама колко ограничен трябва да си, за да ходиш и да дереш ей тъй  Tired

Мама на Ани и аз не мога да си обясня защо непрекъснато разни хора, къде свекърви, къде срещнати по улиците напират да тъпчат чуждите деца с коли, солети, пуканки, сладоледи и т.н.

Пупи, с кеф да си ги изхарчите (или пък спестите  Simple SmileHug

Мели, дано мине леко  Praynig

# 718
Здравейте - май при никой не е розово тези дни. Моите ядове са ясни.
Мели добре се ориентира Митко от сега. за другото УСПЕХ!
Мама на Ани свекървата е за, да не казвам за къде. До сега веднъж ми се случи майка с друго дете да дава солети на своето и да пита дали аз давам на Дидко, за да го почерпи. Добре, че няма ентусиасти - свекървата е далече, храна на Дидко се дава само от нашите чинии с баща му, каквото преценим.
За уменията - най-накрая дидко поиска да пляска ръце, сега пляска на всичко, за другите - на колко годинки е, колко ще порстне хич и не му се занимава, чао се казва от дъжд на вятър. аз си повтарям той си блее някъде и така. Кво ли си вика, що не ме оставят на мира. Но пък танцува ако има музика. Друса дупе много смешно.
Пупи Дидко отказва бебешки пюрета на закуска - яде попара, кисело мляко, днес беше хляб с кашкавал. Яде от кухнята сега повече от пюрета меню събота и неделя.

# 719
  • UK
 Аз за кашкавала се сетих , че исках да питам, вие от кога го давате. А кисело мляко по колко трябва да се дава, Ани взе че го прояде киселото мляко , но незнам по колко , а нали не трябва да се дава много да не се затормозява.
 Майче  Hug
 Пупи , това с гащите ми напомни за детето на една приятелка, на три е почти, ама сега се учи на гърнето, и я посрещнала хубавицата радостно , че била пикала в гърнето и и се хвърлила да я прегръща и осъзнали че малката не си била свалила анцунга. Joy Joy Joy
 Ани днес я оставих за секунда гола на пракета да и оправя басейна на терасата и какво да видя, тя като пляска в една голяма локва, под нея и като си смуче пръстите , лошо ми стана.
 Ани се научи да казва чао, тя го знае от отдавна де, но сега вече свива пръсти всеки път като чуе чао. Пак свекърва ми ми натякна че детето не показвало на колко годинки ще стане. Ама и аз не си давам много зор. И Ани много танцува и пее, даже в колата ако сме на по-дълъг светофар започва да пее с тиктакането на мигачите и се клати.

Общи условия

Активация на акаунт