Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 135
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
и при нас не пускат с цивилни дрехи мъжете, затова искат да си носят хирур.облекло от аптеката - чехли, маска, халат и шапка  Mr. Green

Днес ни обуха със наелониви буйки всички мами  Crazy... казаха, че е абсолютно забранено влизането на външни лица, за да не се внасят болести, микроби и т.н. След раждането показвали бебчето на роднините отвънка, после показват майката и вече срещи в описаното време  Mr. Green

# 451
Мойто мило е телец и няма такова капризно към храната животно...туй да нямало онова да нямало ама на фурна да било не в тенджера...пък пилешката супа трябвало като на баба му да бъде иначе не била вкусна ама се научих да я правя както той казва по-добре от майка му...И на масата без нещо месно не сяда може един път в месеца ама само толкова Simple Smile А аз бях свикнала на мойто непретенциозно семейство дето всичко яде и милото ми изпили нервичките докато се нагодим Simple Smile

# 452
Е, моето овенче е всеядно!  Simple Smile Каквото му сложиш това яде!А ако не съм успяла да сготвя нещо по-сериозно, спокоино варя макарони...тях може да ги яде по всяко време, много е удобно! Simple Smile Дори днес ще сме със спагети на вечеря! Simple Smile

# 453
  • София
Моят мъж е Дева и яде всичко. И л..но да е пак ще го изяде Joy

# 454
Здравейте,здравейте,здравейте!
Цял ден хайманя аз,а вие пак сте писали хич да не е Crazy
Кучката понеже самотна я оставих и решила да съкрати живота на кабела на интернета (а за толкова години никога не си е позволявала да нападне нещо) та съм с една гадна флашка на измамниците Глобул,че се озорих до като ви прочета.
Бая се охарчих днес аз  Blush Купих си една страхотна бяла пола и чанта към нея,взех си ново ружче,пудричка,лакчета... Mr. Green Взех на малкия една тениска на Маклуин и е светеща  Crazy Уж ми обещаха ,че след прането няма да се разпадне,довечера ще я пусна и ще видим.Дано,че е много симпатична.И на бебка взех нещичко,разбира се  Laughing Едно сладурско жълто боди с пате.Ще ви го снимам скоро.
За зодиики говорите...Аз имам за мъж Телец-ами прекрасен е.Не е капризен към нищо.Каквото му сложа това яде,но е много лаком.Винаги преяжда.И са супер моногамни тия Телци,бре.Каквото си хареса -до край с него.Малкия ми е рак.Много чувствителен и жестоко любвеобилен -всеки ден повтаря колко ни обича и колко е щастлив,че ни има.И то не е злоядо.Даже никак.Но аз-Близнакът...капризна,взискателна и убийствено злояда Embarassed Срам ме е,но съм такова малко еничарче,особено става ли дума за храна.
Утре съм на родителска среща във едно от училищата които харесахме за Папи.Дано не остана разочарована.
Цункам ви и ви прегръщам

# 455
Ха, Канелка, при нас обратното - мъж-рак, дете-телец.

# 456
Здравейте,
днес даваха по БТВ Лейди за децата и зодиите- гост Алена.
И най-хубавата част е,че най-лесно се гледали деца от зодия Дева  angel008.
Били кротки, отговорни- единственото е,че не показвали любовта си,но това не означавало,че не обичат. И имали проблеми с общуването с противоположният пол, но родителите не бивало да се намесват,а да ги оставят сами да преодолеят този проблем.
 piasyk
Прочетох, че някоя от вас си купила Тоник/извинете,че не запомних коя/-знам, че Тоник не е хубаво да пием по време на бременност,за съжаление:
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=2953
 Confused
Ехаа, ще видим скоро колко лесно се гледат тея деви  Simple Smile
Иначе за газираното и аз знам, че не е хубаво да се пие през бременността, ама имах един период дето много ми се пиеше газирано, еми какво да се прави, абе просто да не се прекалява  newsm03
Имам един въпрос към мамите дето вече са купили бодита - за новородени ли купувате или за по-голем, примерно 3 месеца, оф не знам, моето бебе ако прилича на татко си ще е доста големичко, та се чудя май и по-удачно по за големи... хм newsm78

# 457
Имам един въпрос към мамите дето вече са купили бодита - за новородени ли купувате или за по-голем, примерно 3 месеца, оф не знам, моето бебе ако прилича на татко си ще е доста големичко, та се чудя май и по-удачно по за големи... хм newsm78

Моите са за новородено, но ще взема няколко и за по-големи, както беше написала Мартичка в списъка си  Hug , че не се знае колко ще е голямо бебето  Laughing

# 458
При нас татко - Скорпион да не е постно  Confused а аз и дечко Стрелци - все по трудно ми става и с малкия за храненето

# 459
Ние вкъщи сме "въздух", "огън" и "вода".. само "земя" нямаме и ако дойде дева ще съберем 4-те елемента. Нико и той е в началото на зодията си и аз много исках водолей. Да но се роди риби. Нямах почти никакви наблюдения над тях. А то се оказа, че от моето по-Убаво Нема. Всички хубости на рибите в него събрани  Mr. Green Така че живи и здрави всички ще са ни прекрасни.
Бодита ще взема две три за новородено, защото се оказа, че за по големи имам. А искам да си е по мярка колкото и малко да ги носи.

# 460
Аз ги купувам всякакви гледам да са от 0 до 3 месеца ама те половината не отговарят...имам едни дето са уж за до 3 месеца а са такива малки като за недоносено, а други дето уж пак са са същите размери доста по едри...ама каквото такова, то на нас ще ни дадат много дрешки и от там каквото става другото за по-късно, а и няма изгледи бебчо да е много едър аз съм се родила 3500 а таткото 2800 така че предполагам, че ще е някъде по средата, затова вземам от всичко пък ще видим...Ако нещо не става все някой ще си има бебче скоро и ще го дадем на него Simple Smile

# 461
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте,момичета  Simple Smile Отдавна не съм писала,но редовно ви чета.
Fate,ще ми смениш ли щъркела?Оказа се,че чакаме момиченце  Heart Eyes

# 462
zornitsa85, към кой си се насочила във вми

# 463
Fate,ще ми смениш ли щъркела?Оказа се,че чакаме момиченце  Heart Eyes

А така ... значи ставали още изненади  Mr. Green ще го сменя разбира се, честито  Hug

# 464
Stefanel - честито розово щъркелче  Hug

Варненските мами - ето един магазин с 30% промоция - аз по имейл май с доста магазини взех да си пиша  Mr. Green http://bebcho.bg/bg/sorted_promo.php

скоро идвам към Варна и ще пообиколя  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт