Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 092
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
обаче няма това завъртане на дръжката май  newsm78
за което писа ти...и като се замисля е хубаво да го има ..Да ,всичко влиза в цената!

Ами аз много искам количката да го има. На моя приятелка количката го няма и понякога като вървим и слънцето като пече точно в лицето на бебето няма мърдане  ooooh!Ако има възможност за обръщане ще е супер Heart Eyes
Иначе в тази количка, което си показала малко ме притесняват гумите. Аз лично предпочитам двойни, поне от едната страна  Heart Eyes

# 631
Ами аз много искам количката да го има. На моя приятелка количката го няма и понякога като вървим и слънцето като пече точно в лицето на бебето няма мърдане  ooooh!Ако има възможност за обръщане ще е супер Heart Eyes
Иначе в тази количка, което си показала малко ме притесняват гумите. Аз лично предпочитам двойни, поне от едната страна  Heart Eyes

Не бях се замислила за това Thinking имаш предвид , че няма да е стабилна ?

# 632
Аз го гледах това кенгуру дрифт ама нещо не ме вдъхнови...гумите са мънички и самата конструкция ми изглежда някак си паянтова...иначе цената му е уникална за комплект 3в1, но не ме грабна на външен вид и не му обърнах внимание в магазина...А ако дръжката искаш да се върти само за да не пече слънце и тоя проблем си има решение продават се чадърчета, закачат се на рамката и стават за всички колички Simple Smile

# 633
Не бях се замислила за това Thinking имаш предвид , че няма да е стабилна ?

Ами да, нещо такова ... все пак количката ще натежава с растежа на бебчо, но това е моето мнение  Hug Хубаво е да я видиш на живо и да прецениш  Wink

ro6li4ka Тези чадърчета ги бях забравила тотално  ooooh!

Мдаааа .... все повече клоня и направо увисвам вече за Бейби Дизайна  Mr. Green

# 634
Благодаря за отговорите , помогнахте ми . Heart EyesСериозно се замислих  да погледна и за нещо друго Naughty

# 635
Моята количка е hauck, от батето, и пак нея ще използваме. по стар модел, не е от наи новите, но е много лека, и наи важното ми е запазена.

# 636
Фейт , а тази количка Бейби Дизайн с кошче за кола ли е? И каква цена?

# 637
  • Варна
Всички една и съща количка ли ще си купувате  Laughing Симпатична е, но щеше да ми хареса повече , ако беше с единични големи колела Peace

# 638
  • Варна
Фейт , а тази количка Бейби Дизайн с кошче за кола ли е? И каква цена?

Не е 2 в 1 е  http://www.slunce-bg.com/productv/190/baby-design-sprint-plus-2v1.html

# 639
да, има възможност за монтиране на столче - в Прод. има все пак 1 брой подходящо  Mr. Green

http://prodavalnik.com/stol-za-kola---koshnitsa-dumbo---baby-design-i5327805

а чадърчета - има нови по 10лв - уж ставали за всички марки колички  Thinking

# 640
Всички една и съща количка ли ще си купувате  Laughing Симпатична е, но щеше да ми хареса повече , ако беше с единични големи колела Peace

Ами за това всички сме различни  Mr. Green Аз лично не харесвам големите колела, както и триколките, тоест количките с три големи гуми. Просто въпрос на виждане  Heart Eyes
Пък тази количка е сипматична ... те да имат заредени по складовете, пък дет се вика накрая ...
По количките ще се познаем  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

velviamo Момичетата вече са ти отговорили  Heart Eyes
Анхелчето е дала модела, иначе има клипче в нета със всички функции  Crazy

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%BA%D0%BE%D0%BB … uU03Q&cad=rja

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 20:18 от F.a.t.e.

# 641
Мамчета какво мислите за тази количка
velviamo, точно този модел го гледах на живо. За мен въобще не си заслужава, много паянтова ми се видя, дамаската също е ужасна. Аз лично и да ми я подаряват не бих я взела. Виж я на живо и си прецени.

Всички една и съща количка ли ще си купувате  Laughing Симпатична е, но щеше да ми хареса повече , ако беше с единични големи колела Peace

Ами за това всички сме различни  Mr. Green Аз лично не харесвам големите колела, както и триколките, тоест количките с три големи гуми. Просто въпрос на виждане  Heart Eyes

И аз! Особено пък е неподходящо за по-дребни като мен, с такива танкове. Бейби Дизайна си е супер  Hug

# 642
Fate да се върти дръжката хич не е удобно решение. Зашото задните гуми тогава стават водещи и се сменя центъра на тежестта, което повярвай никак не е удобно. На мен Бейби дизайна ми хареса и отговаря в общи линии на това което търся. Но ще гледам още.

# 643
Fate да се върти дръжката хич не е удобно решение. Зашото задните гуми тогава стават водещи и се сменя центъра на тежестта, което повярвай никак не е удобно. На мен Бейби дизайна ми хареса и отговаря в общи линии на това което търся. Но ще гледам още.

Мартичка, така е ... за нашия ръст такива големи колички не мисля, че са препоръчителни   Blush

Скайче ... вече ме отказаха мамите от този вариант ... наистина ще е супер ако става, но като обяснаване за минусите се замислих много ... за това за сега оставам на Дизайна. Живот и здраве ще поразгледаме някоя друга в магазините и ще решим  Heart Eyes

# 644
Момичета,имам една опаковка(неотваряна) Пренатал.Майка ми има аптека и ми направи подарък,но аз не пия тези витамини.Ако някоя от вас пие,нека ми каже-подарявам ги.Най-добре да е някоя мама от София,за да е по-лесно предаването Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт