Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 491
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Нищо подобно.Веригите по-скоро изнудват производителя/вносителя за по-голяма отстъпка,което в никакъв случай не значи,че ще платите по-ниска цена като краен потребител.

По-вероятно е да сте попаднали на кофти партида.Една пренастройка на машини е много по-скъпа за производителя Peace

# 211
Ох, аз засега съм с омекотител Семана и само се надявам да не го развалят скоро, че ми писна вече. На всичкото отгоре ММ си позволява да ми прави забележки, че "прането не ухае така хубаво и силно, както преди, и стои дървено4.
Да не му наливам нарочно бетон, че нали и моите дрехи пера заедно с неговите.  Crossing Arms
Относно кренвиршите-миналата седмица попогрешка взехме хот-дог кренвирши на Кен от МЕТРО-не са лоши, хич даже, засега оставаме на тях, докато не попадна пак на някой мърдащ. Crazy

# 212
А аз повече никога няма да купя кашкавал от село Кортен, производител Минчеви ЕООД - КАШКАВАЛ ОТ КРАВЕ МЛЯКО. Този кашкавал сложен на принцеса се изпарява и изчезва. НЕ КУПУВАЙТЕ, не е сигурно какво съдържа!!! А до скоро само такъв купувах, беше хубав. На няколко пъти така ми се случи да изчезва или да ми вмирисва ястията, но го отдадох на случайност. Да но не последните 4 парчета, които купух не ствата за ядене, камо ли за деца.
А ето и отговорът за перфектния продукт подобие на кашкавал.

Uploaded with ImageShack.us

Ако желаете мога да приложа и снимки на изпарения кашкавал за тези, които биха защитили тази измислица. Ето в такава държава живеем...

# 213
  • Sunshine state
Много бърз отговор си получила,браво!Ами не знам какво да ти кажа..В край на сметка спираш да го купуваш и толкоз. Wink

# 214
Значи на хартия всичко е о к с този кашкавал, ама той изчезва. Няма да се купува - нека се сетят защо производителите....Въбоще аз за кашкавал, сирене, кисело мляко и колбаси си ползвам определени марки и видове и съм много консервативна. И ако ме разочароват, ме губят тотално като клиент завинаги. Може да са по-скъпи тези продукти, обаче аз ги предпочитам пред други, които не си държат на реномето.

# 215
  • до най-прекрасния мъж
Нали се сещате срещу някой лев спонсорство, че могат да го изкарат златен кашкавала, че и медал да му връчат. Всички знаем как стават тези неща, така че писмото е прах в очите. Спираш да купуваш и толкова.
Дайте линк към тема с похвалени храни, интересувам се от колбасите, най-вече. За другите неща съм намерила своите, а колбаси ям рядко, но мъжът обича, а не искам какво да е.

# 216
  • София
Нищо подобно.Веригите по-скоро изнудват производителя/вносителя за по-голяма отстъпка,което в никакъв случай не значи,че ще платите по-ниска цена като краен потребител.

По-вероятно е да сте попаднали на кофти партида.Една пренастройка на машини е много по-скъпа за производителя Peace
Това не е точно така. Давам пример с Метро. Когато българските производители се набълбукаха с договори и неизгодни условия за тях- свалиха качеството. Соковете Куинс в Метро по едно време бяха с 20% плодов сок, при заложени на опаковка минимум 50 %. Лютеници, "български" варива внос от Китай, вина, сирена и колбаси. Сега не знам как е, говоря преди 5-6 години.
Горепосочената практика защо да не продължава да се шири из хипермакетите....

# 217
Изпратих запитване на Кен и отговориха, че стандартът е само един. Направили проверка в два магазина и установили, че са били неправилно съхранявани и казаха, че това е причината за различното качество.

# 218
  • Sunshine state
Изпратих запитване на Кен и отговориха, че стандартът е само един. Направили проверка в два магазина и установили, че са били неправилно съхранявани и казаха, че това е причината за различното качество.
Ужас..1-2 страници по-назад споделих за кисело мляко,което бе топло като от фурната,продадено ми от Триумф.Днес пак пазарувах там и положението е същото-дават млеката директно от касите отвън. Rolling Eyes Вчера си взех кашкавал от промоционалния им и беше супер мек.Трябваше да го държа в хладилника 2 часа,за да стегне.Иначе е много хубав. Peace

# 219
Никога повече няма да купя нищо пилешко на Градус  Sick Аз пиле не ям от много години , но детето си поиска и купих въпреки вътрешното си съпротивление  Confused
Е , няма такава смрад ви казвам ... Просто щях да умра като ги отворих тези крила ... Дори на кучето не посмях да ги дам . Изглеждаха пресни , бяха в срок , просто смърдяха ... Директно отидоха в кофата  Confused

# 220
Понеже тази тема върви на няколко фронта - какво повече няма да купя, а тогава какво да купя, а аз от това съм доволна..., да питам тук - препоръчайте ми ако има такива на пазара - марка пакетирани хубави замразени гъби.

# 221
  • до най-прекрасния мъж
Понеже тази тема върви на няколко фронта - какво повече няма да купя, а тогава какво да купя, а аз от това съм доволна..., да питам тук - препоръчайте ми ако има такива на пазара - марка пакетирани хубави замразени гъби.
Гъбите са доста капризни на замразяване, препоръчвам пресни и веднага сготвени. В най-лошия случай - пресни, миеш, режеш, замразяваш! Някои хора ги варят преди да ги замразят. Аз не варя, по едно време, след едно отравяне с купени печурки, ги варях, вече не. Просто ги бях оставила на топло за 2 часа и те са се развалили. В буркан не купувам, киселеят ми.

# 222
  • Сф
Точно така! Избягвай да купуваш замразени гъби, освен ако не  си ги замразила ти- хубави и пресни, защото иначе замразяват черни направо !
Може сушени, които се накисват в малко водичка за половин час и после се добавят в яденето  или в буркан стерилизирани!

# 223
Най-добре гъби от пазара, в смисъл пресни или сушени, дори и в буркан, много са ми вкусни гъбите от там....Е, има си рискове, но нали хората, които ги продават разбират от това. Но съзнавам, че има рискове. Пазарът ми е далече и рядко правя това упражнение обаче.

# 224
препоръчайте ми ако има такива на пазара - марка пакетирани хубави замразени гъби.
Аз съм доволна от Бондюел - рязана печурка. Скъпи са, но си заслужават Peace

Общи условия

Активация на акаунт