Мода ли е да сме без грим?

• 24 086
  • 529
  •   1
Отговори
# 495
Не обичам да се гримирам-за ежедневието лятото ползвам само гланц за устни,зимата червило,а когато излизаме вечер на ресторант може да си поизцапам малко и очите  Joy

# 496
  • Бургас
Имам някакви наблюдения, впечатления и мисли по въпроса, но съм на етап разсъждение и наблюдение и не мога да формулирам точна теза и заключение. Вие какво мислите по въпроса - срещат ли се все повече хубави жени без грим и ако да, на какво се дължи това?

Любимата ми тема ...  Mr. Green Whistling
Не, не е мода.
Просто хората са различни. Има такива, които не излизат и до магазина без грим, има други, които го слагат само при специални случаи, има трети, при които го има, но почти не личи /за мен това е перфектният вариант/.

# 497
Аз рабирам напълно и двете страни в спора защото съм член на всяка - има дни, в които се гримирам много, такива, в които слагам съвсем малко и такива, в които съм без абсолютно никакъв грим.
Е да, ама ти каза, че просто не държиш всеки ден да си неустоима и затова не се гримираш непрекъснато. Останалите се опитват да ме убедят, че няма нищо по-красиво от естествена румена кожа с пъпчици. Има разлика в аргументацията  Simple Smile  

# 498
  • София
Е да, ама ти каза, че просто не държиш всеки ден да си неустоима и затова не се гримираш непрекъснато. Останалите се опитват да ме убедят, че няма нищо по-красиво от естествена румена кожа с пъпчици. Има разлика в аргументацията  Simple Smile  

Аааа, аз и без грим съм неустоима, това е всеизвестен факт  Naughty Но тъй като ми става неудобно да има толкова припаднали от заслепение след мен, в дните когато съм с грим, от време на време им давам почивка на хората. Чист алтруизъм е това, не мързел  Mr. Green

# 499
  • До хладилника, който обичам
Аз рабирам напълно и двете страни в спора защото съм член на всяка - има дни, в които се гримирам много, такива, в които слагам съвсем малко и такива, в които съм без абсолютно никакъв грим.
Е да, ама ти каза, че просто не държиш всеки ден да си неустоима и затова не се гримираш непрекъснато. Останалите се опитват да ме убедят, че няма нищо по-красиво от естествена румена кожа с пъпчици. Има разлика в аргументацията  Simple Smile 
Не, не - това са аргументи, които бяха приписани, когато NovemberRain и още неколцина, сред които и аз, казаха, че (поема дълбоко дъх, неодобрително и през зъби) се харесват и без грим, ето, казах го, гръм да ме убие.

# 500

Аааа, аз и без грим съм неустоима, това е всеизвестен факт  Naughty Но тъй като ми става неудобно да има толкова припаднали от заслепение след мен, в дните когато съм с грим, от време на време им давам почивка на хората. Чист алтруизъм е това, не мързел  Mr. Green

Предотвратяваш някоя и друга катастрофа, а  Mr. Green

# 501
... то ... и аз се харесвам без грим, нищо че не съм тъй естествено хубава като Адри и Бу, но съм си купила толкова много бутилчета и тубичета, че как да ги оставя да се развалят и да ги хвърля после  Rolling Eyes

# 502
  • До хладилника, който обичам
но съм си купила толкова много бутилчета и тубичета, че как да ги оставя да се развалят и да ги хвърля после  Rolling Eyes
Затова аз лично имам приливи на вдъхновение, в които ги ползвам. И с голямо удоволствие си купувам, освен това, нищо, че не ги ползвам редовно. Тая работа с грима и без грима не е всичко или нищо, в крайна сметка фейс контрол полицията не ме е настигнала още Mr. Green

# 503
да, ама на мен габровската нишка в душата ми звъни ли звъни ... но и мързелът е сила  Joy
а пазаруването на козметика е най-хубаво, права си  Mr. Green

# 504
Laughing Кой и откъде я изрови тая тема за подклаждане на безумни спорове  ooooh!

Разкрасителните въпроси са сериозна работа, не може току-така да отмре спора. Справка - темата за и против вафлите (в косата). Или колко често си миете косата, и там стана много ... интересно.

# 505
... то ... и аз се харесвам без грим, нищо че не съм тъй естествено хубава като Адри и Бу, но съм си купила толкова много бутилчета и тубичета, че как да ги оставя да се развалят и да ги хвърля после  Rolling Eyes

Като вляза в магазин за козметика, все се чувствам изкушена я от сенки, я от спирала. Но като знам, че така ше си изсъхнат, хич не посягам към тях.  Naughty
Червило, молив за очи и толкоз.

# 506
  • Somewhere far away
Не знам мода ли е или не, и не ме вълнува особено. Но аз лично лятото си пецкам свободно и без грим, защото в тези ужасни жегиии /ох как ги мразя!/ няма никакъв смисъл да се гримирам, само ми пречи, или се размазва и става грозно. на мен просто ми е по лесно без грим този сезон.
Е, за вечерно излизане правя изключение - тогава винаги се гримирам. Flutter

# 507
Имах намерение да се гримирам тези дни, излезнах миналата седмица с грим - ББ крем, спирала, червило и малко руж - някак ми беше много горещо на лицето. Потта ми се стичаше по цялото лице. Мисля си добре, ще сложа пудра, обаче си казвам защо да си запушвам порите и в тази жега да се цапотя, по-добре да ми диша кожата. Следващите дни бях без грим и ми е леко, никаква пот, никаква тежест.

# 508
Laughing Кой и откъде я изрови тая тема за подклаждане на безумни спорове  ooooh!

Разкрасителните въпроси са сериозна работа, не може току-така да отмре спора. Справка - темата за и против вафлите (в косата). Или колко често си миете косата, и там стана много ... интересно.

линкове моля  Mr. Green

# 509
Гримирам се и в жегите.
Нищо не ми се разтича, нито си усещам лицето "тежко" или др. подобни.
Не знам дали е до навик, използвани продукти, или и двете.

Общи условия

Активация на акаунт