Мода ли е да сме без грим?

• 24 458
  • 529
  •   1
Отговори
# 195
А стигнахме и до тежководолазите  Laughing

Мисля че няма да успеем да измислим нищо ново, всичко по темата вече е казано и е в архивите  Whistling
Peace Препрочитането им е огромно удоволствие:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=319592.0;all
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=319905.0

# 196
  • Belgium
Ех, спомени  Laughing

Вече има и още една тема в КМ относно носенето на грим и остаряването. Дерзаем и това си е  Laughing

# 197
  • Варна
  Laughing...

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 10:36 от Катюша

# 198
  • Варна
Определено вечерният /по твоите критерии/  Peace Ако и цветът на косата беше правилно подбран, въобще щеше да е идеално.

# 199
Най-много ми харесваш на снимката с котето с тъмната коса.

# 200
  • София
иЩом като ще пускаме снимки, да се покажа и аз   Flutter
Тук съм със съвършения вечерен грим - https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/2226_109683 … 328007_7983_n.jpg
Направо изт'епвам рибата  Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 23:20 от NovemberRain

# 201
  • Belgium
Личи си, че уважаваш рибите  Flutter

# 202
  • София
Личи си, че уважаваш рибите  Flutter

И те мен  Naughty Специално ходих и на сешоар преди да им се покажа

# 203
  • Belgium
Е, как без сешоар ще се гмуркаш, това е недопустимо  Naughty

А за педикюра и маникюра ще се погрижат директно рибките.  Wink

# 204
изчетох по - късата от двете теми дадени горе. Колко жалко че са заключени.  Sad

# 205
А грима за земетресение обсъдихте ли?   Flutter

# 206
А грима за земетресение обсъдихте ли?   Flutter

Joy обичам, когато сутринта ми почва с хилене

# 207
Ох момичета, чета ви от няколко дена, ама все нямам възможност да пиша, но сега ще се изкажа.

Ето първо снимки. Слагам ги в скрит текст защото са големи.
Скрит текст:
тук съм с обикновен дневен грим

тук съм със вечерен грим - според моите представи

без никакъв грим освен гланца (който е добавен с програма)

и със грим тип "Все едно съм без грим", но на тази снимка имам сенки, ФДТ, руж и червило или гланц, не помня добре, може и двете да са били

И аз и мноооооого мои приятелки, когато искаме да изглеждаме все едно сме без грим, задължително слагаме поне пудра и ако имам някое петно или пъпка и малко ФДТ или коректор. За мен е мода да си без грим. Само, че реално много малко жени се пускат наистина без грим. За ходенето до кварталния магазин, АЗ не го смятам за излизане, така че до там се пускам даже по пижама. Но ако ще ходя някъде по към центъра или слагам грим, според зависи колко ми се гримира или слагам слънчевите очила, защото имам едни вени под очите и съм много прозрачна и постоянно ме питат кой ме е бил  Tired Пък и на мен ми доставя удоволствие да се гримирам.

Понеже форума е за майки, а аз още не съм, може би един ден като ми се роди дете няма да успея да отделям толкова време за себе си колкото отделям сега и тогава ще мисля по друг начин, но за сега моето мнение е: Да демонстрираш явно, че ходиш без грим си е чиста мода. Жените които наистина ходят без грим не парадират с това.

П.П. Сетих се за един пример. Една комшийка беше дошла у дома само с ярко розово червило. Попитах я как така не е гримирана, а тя  ми каза "Вече само така ще ходя". Аз го тълкувам така: Видяла е някъде някоя статия че вече грима не е модерен и се е пуснала само по червило, а до онзи ден беше от онея лелки дето си слагат очна линия до ушите.

П.П. 2 Как забравих да ви кажа за майка ми. Тя се е гримирала единствено и само на бала и сватбата си. И до ден днешен аз я виждам сутрин преди да замине за работа как си слага червило и руж, който не се забелязва защото тя едвам едвам слага. За нея мога да кажа, че не е мода, а просто така е свикнала.

Грима е като цигарите, веднъж като се научиш и е много трудно да спреш  Mr. Green

# 208
Познавам хора, които никога не са отделяли време да се гримират редовно, но за специални случаи решават, че точно това ще е денят, когато ще го направят. Постигат умопомрачителни ефекти: липсата на опит не им позволява да отсеят неподходящите цветове, нямат мярка. Ама държат да са гримирани.

# 209
Те тея трусове бяха през има - няма час, кое по-напред - обемчи ли, спиралка ли...Те хубаво спряха тока и почти събрах смелост да изляза в тъмното, ама си помислих - ами ако вземе да дойде внезапно?!!? Има да им обясняяявам на съседите, че така е модерно...а те са много назад с тези неща, не вярват и се плашат  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт