Мода ли е да сме без грим?

• 24 160
  • 529
  •   1
Отговори
# 345
Фереджето не е лоша идея. Така няма да се притеснява човек как изглежда надолу и без това няма да го разпознаят.  Mr. Green

# 346
Бу, на плаж в никакъв случай с герленски перли и каквото там хайлайтерско.Оная ми ти пот от жегата и ония ми ти перли като блеснат. Laughing На плаж не слагам фон дьо тен.

# 347
А, аз не мога да плувам, ама си играя, плискам се  Blush А тая сол като се напласти върху фдт, не ми се мисли. Особено беломорската - то не перли, не метеорити, ми кристален блясък направо  Mr. Green

# 348
Аз на плажа никога не слагам грим, чувствам се много зле

# 349
Молив за очи и молив + гланц за устни са ми задължителни. Без не мърдам от къщи.

# 350
Dona, е каква ти сол, аз казах, че рядко ще се случи да си намокря лицето. )

# 351

Да не говорим, че такова нещо като водоустойчив гланц за уста няма.  Laughing

Ако не съм добре информирана, моля опровергайте ме, ще си го закупя за ежедневието, в което гланца ми изчезва ужасно бързо  Laughing

http://www.makeupforever.com/products/aqua-cream.html#.T8aU1PmurEc

# 352
Dona, е каква ти сол, аз казах, че рядко ще се случи да си намокря лицето. )
Абе на мен отношенията ми с морето са почти сексуални, обичам да се омажа отвсякъде, така да се каже  Mr. Green Аз с бански се чувствам некомфортно, камо ли с грим.

# 353
  • Варна
Дона, още не е петък Mr. Green

# 354
  • Belgium
MissNellie, благодаря, сигурна бях, че мога да науча нещо ново  Laughing

Дона, ти пак изкара форумен бисер  hahaha

Сега да не последва отново тема за или против горнището на банския или как да избегнем ужасяващата разлика в тена  Whistling

# 355
Аз влизам да се къпя по шорти и блуза с дълъг ръкав...за избягване на разликите...)))))

# 356
Аз за плаж от няколко години слагам това.

http://static1.framar.bg/product/AVENE_pudra.jpg

Не за друго, ами е най-доброто което съм уцелвала за защита на лицето. От всякакви кремове лицето ми побелява след като изляза от водата. На устните слагам нещо такова и с това приключва плажният ми грим.  Heart Eyes

http://www.parfuma.com/image/12323

# 357
  • Belgium
Мирама, а разликата от шортите с какво я оправяш?  Whistling

Я по-добре директно с фередже, така няма да има никакви разлики  Laughing

# 358

Аааааа, аз влизам в морето само намазана с фактор 100  Mr. Green, за 10мин, и след това излизам и заставам под чадър и си мятам един чаршаф. )))) така няма разлики. )

О, забравих...косата под тюрбан, че и тя много лошо изгаря от слънцето, пък нямам пари всяко лято да се подстригвам след море.

# 359
Аааааа, аз влизам в морето само намазана с фактор 100  Mr. Green, за 10мин, и след това излизам и заставам под чадър и си мятам един чаршаф. )))) така няма разлики. )
О, забравих...косата под тюрбан, че и тя много лошо изгаря от слънцето, пък нямам пари всяко лято да се подстригвам след море.
Аз имам някакъв продукт за коса за плажа, гел за защита от слънцето и водата.

Общи условия

Активация на акаунт