Мода ли е да сме без грим?

• 24 089
  • 529
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Щом държим на естественото и натуралното, не бива да забравяме, че обезкосмяването и леко неестествено. Ама пък отпушва порите де. Laughing

# 481
ходи си тогава с грим и леко космата  Mr. Green
не виждам защо се заяждаш.когато имаш чувствителна кожа внимаваш с нея

# 482
  • София
А, молим, натуралните да си ходят космати. Flutter

# 483
  • до най-прекрасния мъж
Не става въпрос за по-лесно, в крайна сметка гримът се прави за 5 минути, не е кой знае колко. Просто така ми дойде репликата. Наистина има хора, които го ползват пестеливо, но на тях не им личи, че имат грим. Аз съм против тежкият грим, който тотално променя външният вид и бие на фалшиво. Просто не съм се изразила достатъчно ясно Simple Smile.
Елица, за обезкосмяването и аз направих аналогия и очаквах, че някой ще го напише. От това не бих се лишила, защото то не вреди по никакъв начин. В крайна сметка е нещо, което се извършва механично /не съм привърженик на синтетичните кремове/ и не трови организма, нито може да навреди по някакъв начин на кожата. Но окосмяването по ръцете махам рядко, не ми е грозно и нечистоплътно. Имам алергия и ако ги махна /по какъвто и да е начин/, ми излизат ситни червени пъпчици с гнойни връхчета. Предпочитам да ходя с косъмчета, отколкото обрината по 1 месец.

# 484
  • До хладилника, който обичам
Очаквам с нетърпение момента, в който някой ще сравни не-гримирането с ходенето по нужда навън като естествен акт.

# 485
ела да ме видиш колко съм космата  Rolling Eyes
просто споделих че за мен през лятото не е практично да се използва грим.ако стоиш цял ден зад някое бюрце и клатиш краката,то аз бягам след детето и няма смисъл от цапотене.
и...спри да обиждаш

# 486
Имам дребни несъвършенства по лицето, но предпочитам да се виждат те, отколкото да съм натрупана с разкрасители като кукла. Знам, че кожата ми така диша и се възстановява от появяващите се пъпчици много по-бързо и ефективно, отколкото ако запушвам порите с гримове.

Е, хайде, все пак не сме 86та година от доста време. Има страхотни съвременни формули на ФДТ, които стоят естествено, леки са и не се усещат, и не запушват порите. За почитателите на натурални продукти има и минерални ФДТ. Въобще, ако някой избира да не носи грим е защото не желае, не поради липса на подходящи продукти на пазара.

# 487
  • София
Ник'ви сравнения повече, че пак оставих цяла група обидени и огорчени потребители. Laughing

# 488
общо взето май сте се  събрали  само жени,които държат на грим и различното мнение не се приема,а се сочи като неправилно.
е,със здраве!

# 489
  • София
А, сполай ти! Можем ли да се изказваме вече? Laughing

Бу и ivka са от твоя отбор, не се разстройвай.

# 490
  • до най-прекрасния мъж
общо взето май сте се  събрали  само жени,които държат на грим и различното мнение не се приема,а се сочи като неправилно.
е,със здраве!
И на мен на това ми намирисва. Колкото и да е минерално и не знам си какво, ми изкуствено е. Няма нищо по-хубаво от естествената красота на една чиста и свежа кожа, с естествена руменина. Това е много по-стойностно и красиво - когато красотата и свежестта бликат отвътре, а не са изкуствено създадени. Не отричам лекия грим, но има толкова много момичета, които са супер красиви без и пак се мажат, за да са уж по-красиви. Ами не са!

# 491
  • на кого му пука
Аз съм от жените които са против крайните изказвания.Който иска да ходи гримиран ,който иска да си ходи натурал.Въпрос на личен избор.Няма нужда да се подскача като ущипана девойка.Не прочетох нищо обидно досега.

# 492
  • До хладилника, който обичам
Въобще, ако някой избира да не носи грим е защото не желае, не поради липса на подходящи продукти на пазара.
Именно, именно.

Бу и ivka са от твоя отбор, не се разстройвай.
И други имаше, ама спряха да пишат Mr. Green
Аз, също както и преди, грим ползвам когато искам и изобщо не смятам, че е проява на неуважение към околните или неумение или мързел, когато не го ползвам Laughing И се обезкосмявам Mr. Green понеже не виждам никаква връзка между нещата.
Но хора разни - ако някой се чувства иначе, е добре дошъл.

# 493
 То и парфюмът променя естествената телесна миризма, но аз лично не познавам жена, която не ползва. Може би, защото не отнема време и усилия.

# 494
  • София
 Laughing Кой и откъде я изрови тая тема за подклаждане на безумни спорове  ooooh!
Нали уж си стиснахме ръцете, че всеки може да си ходи негримиран, непарфюмиран, некъпан, космат или полят с одеколона на дядо си, намазан с 3 пръста шпакловка, с 10 сантима изкуствени мигли, с лилава коса или с каквото си поиска защото си е лично негова работа.
Аз рабирам напълно и двете страни в спора защото съм член на всяка - има дни, в които се гримирам много, такива, в които слагам съвсем малко и такива, в които съм без абсолютно никакъв грим. Не се имам нито за мърла, нито за китосана кукла...

Общи условия

Активация на акаунт