Плахо, плахо се събира Януарската дружина - 2 тема

• 28 867
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте и от мен...
вчера бях на док и каза че всичко е ок. Продължавам да си пия фолиевата киселина и витамин Б6 за гаденето и така. Колкото до напълняването - аз вече съм свалила 5 кила откакто съм бременна и продължавам в тоя дух. То е защото ми се гади и не ям много много. Иначе много ме привличат плодовете - едни такива свежи и студени....супер. А по принцип не съм много по тях.
За стриите взех маслото на Икаров - пък да видим. Предишния път стриите по корема ми излязоха ужасно - легнах си без стрии и станах със...
Омръзна ми да ми се сгажда и да спя по толкова много - че аз спя по 12-14 часа на денонощие и нямам сили за нищо...ужас...имам усещането че край няма това.
Иначе днес или утре ще ходя да се регистрирам в поликлиниката че съм бременна. Смятам да кажа на док че драйфам по 2-3 пъти на ден и се надявам да ми даде болничен....
ами май това е от мен....ще ви пиша скоро пак

# 661
  • София
Здравейте,как сте момичета!Днес продължават страхотните слънчеви дни...За плаж по време на бременност кое е точно опасното,само знам,че е добре да се крие коремчето,но това е като проличи.За часовете за ходене на плаж - по принцип знам,че между 11ч и 17ч слънчевите лъчи са вредни,вероятно по време на бременност това правило трябва да се спазва Mr. Green
За усещането-ами  аз го усещам,усетих още около положителния тест,но по-скоро при мен е нещо психологическо,отколкото физиологична реакция  Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:99ce2141  nuts - нещо лятно и страхотно (е искам да съм там,където е сниман клипа Party )

# 662
Здравейте и от мен.
И аз се включвам в дружината,моя термин е 31 януари.
Чакаме второ бебче живот и здраве.

За запека бих добавила да пробвате с овесени трици.Кой както му харесва може да ги хапва.

# 663
  • Varna
Здравейте, момичета Simple Smile)) Вчера бях на преглед при лекаря, който ще ми води консултациите и ще изражда бебчо Simple Smile Всичко ни е наред, вече сме 4см и явно не обичаме да ни снимат и гледат, защото като се разрита милото.... Simple Smile Точно след седмица ще отида, за да ми направят изследвания, да ме мерят и теглят и т.н.
 Geritoo, аз бях писала преди - при мен също имаше гадене и отвращение от храната ( без повръщане ) и все се чудех какво да ям. В моя случай идеално ми идва Бейкролс (натурален) и зеленчукова супичка, домашна - че полезна, че и вкусна, че и лесно се приготвя Simple Smile
iii , аз вече имам 4-5 плажа, ходя между 4-6pm. Първата гинеколожка, която посетих 2 пъти, ми каза, че няма проблем, но да се избягва силното слънце - рано сутрин или късния следобяд е най-добре. Сега вече съм при друг лекар, който по-скоро не беше за идеята, каза ми да стоя под чадъра. Моето лично мнение е, че в подходящите часове няма проблем. Много ми се иска да имам тен, че поне малко да ми поприкрие целулита...

# 664
Относно калкулатора, това е просто един ориентир взависимост от килограмите и височината, колко е желателно да качим по време на бременност Peace Въпросът не е дали е вярно или не (всъщност какво ще рече това?), ами колко килограма е здравословно да качим Peace
Първият път бях качила 13кг. Сега качих два, но откакто спря гаденето, изчезна и огромния апетит, който имах и съм свалила едно кило. Обобщено, засега съм качила само 1кг, което е добре, защото все пак стартирам от 64. Не съм спазвала диети, просто си се върнах към нормалното здравословно хранене и пиенен на мнооого вода Peace

Аз с нищо не се мажа. Изобщо се чудя да го правя ли newsm78 С Маринела не съм се мазала и нямам нито една стрия по корема. По краката имам от по-рано, че откакто се помня все бях на диети, та затова.

ФК започнах да пия след първия преглед. Бях си самоназначила желязо, но доки каза след 3-4-и месец и го спрях. Синтетични витамини не пия Peace разчитам на естествените им източници.

и аз съм за брака по принцип но с тази чужбина доста се поотложи нещо при нас... и ето вече и второто човече е на път, а брак още няма Simple Smile

Laughing Сходна е ситуацията и при нас. Преди 2 години и нещо подписахме в общината, но черковен брак и сватба още не сме правили. И как да направим в тея бурни времена( поне при нас,де)! Ще изчакаме още малко, пък децата ще са шаферчета Joy

Екатерина* и на мен месец юли ми е любим Heart Eyes по лични причини. Малката се роди юли, пък и аз съм рожденичка тогава Blush

Аз бебчето не го усещам, а и ми се струва рано Peace
Мина ми бързото изморяване, сънливостта, остана само малко от разсеяността. Наистина последно време нямам никакви неразположения, чак се чудя бременна ли съм.
И аз Crazy Явно настана времето когато само ще се наслаждаваме на бременността си, без нерасположения и прочие, но честно казано на моменти дори забравям, че съм бременна. Луда работа!

# 665
Тези  жеги при нас ще ме уморят. На мен много ми се ходи на плаж , но не смея още. Много са противоречиви мненията относно плажа .  Crazy

# 666
Момичета, записвам се и аз тук.Терминът ми е на 27.01.2013, второ дете ще ми е, от София съм.
През първата ми бременност тези първи седмици бяха много по-леки-тогава ми се гадеше само сутрин, сега целодневно. Освен това съм и с някаква ужасна настинка вече 10 дена, от която още повече се чувствам като парцал Sad.
Здравейте и от мен. Помагайте, кажете какво ядете по цял ден. Аз като си помисля за някаква храна и ми се повръща. Най-много хапвам плодове и то предимно череши и кайсии. Направо се чудя вече какво да ям. Чувствам глад, а като се замисля какво ми се хапва и бягам в тоалетната. Ужасна работа. Още не съм отворила очи и вече ми се повръща.
Герито, и аз съм така, само плодове ми се ядат и чат-пат измислям нещо различно, но като цяло изяждам 1/5 от количеството храна, което изяждах преди да забременея. Ако ми мине гаденето за малко усещам страшен глад, обаче докато реша какво ми се яде и пак започва да ми се гади.Мисля, че този глад много подсилва гаденето и ако успея да вкарам нещо в стомаха си, ми се гади по-малко.
Аз вече ходих на море, не съм имала проблеми-просто като усетя, че не ми е добре и ми е тежко, си тръгвах от плажа.
Леко бременеене на всички  Hug

# 667
относно запека:до сега не съм се оплаквала (слава богу) но май е защото профилактично от време на време си хапвам леко лютичко  Embarassed,а и през деня ям само плодове и зеленчуци (вечер по стабилно си хапвам,а и нямам никакви прилошавания,гадения) и може би това ми помага Simple Smile

мале мале от прочетеното до тук аз май стартирам с най-много килограми от всички и с най-много качени до този момент.ДЕПРЕСИРАМ СЕ Sad .дано след дуфастона е по добре,че иначе няма да се показван от срам на вънака

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 17:34 от iii

# 668
zarrryто е ясно че по похладното ще ходя,но още мнооогоооо ме е страх.мисля за такива неща за които преди даже и внимание не съм им обращала.паника съм.след мъките през които съм минала от всичко се пазя сега

# 669
  • Варна
Здравейте! Плахо, плахо ... и аз да се присъединя към вашата дружинка - докторката потвърди, че на 24 януари догодина ще стана за втори път майка. Ще ви следя с интерес  Simple Smile

# 670
Момичета, аз да се похваля днес ходих на доктор за първи път - седма седмица и половина съм, чухме сърчице, доктора каза да отида пак след четири седмици за преглед и тогава ще ми пусне изследванията. Искам да ви питам някой да знае добър доктор в София - Младост или този район, защото този, при който ходих много ми харесва, но не работи със здравната каса Sad, много ме е яд, много ми се искаше при него да ходя. И още нещо и мен гаденето не ме подмина за жалост, започна да ми става лошо, не знам вече дори какво да ям, не ми се яде месо.... нищо почти.

# 671
Йеее, колко нови майчета днес!  Party  Привет, момичета, добре дошли и лека бременност!  Hug

Аз от морето доброволно не се отказвам, само ако ме сложат под запор тогава...  Mr. Green С първата бременност бях в 4ти месец на море, даже на каравана, но със съвсем нормални условия и удобства. Пазих се от "вредното" слънце, както и от силно вълнение, но иначе никакви проблеми не съм имала, напротив почивката ми се отрази прекрасно на психиката и се наслаждавах на макс. Тази година ще процедирам по същия начин.  Wink

# 672
здравейте момичета и от мен  Simple Smile днес и аз бях на лекар,надявах се че вече ще е и скана но неее.Днес  бяха само изследвания,мерене и теглене и един час писане Shocked.Дадоха ми следващия месец час за скан -3.07 как ще изкарам до тогава не знам,ще се побъркам от притеснение мисля вариант да отида на частно някъде иначе няма как.Тук практиката им е такава първия скан е чак в 12 седмица.Иначе се чувствам много добре нямам основание за притеснение но все пак знаете как е докато не се чуе сърчицето притеснението е двойно Simple Smile

# 673
относно запека:до сега не съм се оплаквала (слава богу) но май е защото профилактично от време на време си хапвам леко лютичко  Embarassed,а и през деня ям само плодове и зеленчуци (вечер по стабилно си хапвам,а и нямам никакви прилошавания,гадения) и може би това ми помага Simple Smile

мале мале от прочетеното до тук аз май стартирам с най-много килограми от всички и с най-много качени до този момент.ДЕПРЕСИРАМ СЕ Sad .дано след дуфастона е по добре,че иначе няма да се показван от срам на вънака

Незнам ти с колко кг стартираш,но не си сама.
Аз напълнях много преди първата бременност от лекарствата и стимулациите,
че имах проблем със забременяването.От самата бременност качих само 12 кг,но като цяло бяха много.И нямат сваляне.А Дуфастон сега ли пиеш?

# 674
petq0848  Ela s men da otidem zaendo na chastno na 26.06 , pishi mi skype da se razberem neshto ako iskash  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт