Плахо, плахо се събира Януарската дружина - 2 тема

• 28 842
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
относно запека:до сега не съм се оплаквала (слава богу) но май е защото профилактично от време на време си хапвам леко лютичко  Embarassed,а и през деня ям само плодове и зеленчуци (вечер по стабилно си хапвам,а и нямам никакви прилошавания,гадения) и може би това ми помага Simple Smile

мале мале от прочетеното до тук аз май стартирам с най-много килограми от всички и с най-много качени до този момент.ДЕПРЕСИРАМ СЕ Sad .дано след дуфастона е по добре,че иначе няма да се показван от срам на вънака
Незнам ти с колко кг стартираш,но не си сама.
Аз напълнях много преди първата бременност от лекарствата и стимулациите,
че имах проблем със забременяването.От самата бременност качих само 12 кг,но като цяло бяха много.И нямат сваляне.А Дуфастон сега ли пиеш?
да.и в момента още го пия.уж само още 1-2 седмици.
ами на 180см стартиах 70кг,а сега съм 74 Sad реве ми се направо,ама каузата си струва.после диети,фитнес...хахах

# 676
И аз съм на Дуфастон от около месец, но засега нямам наблюдения да ми влияе на теглото, явно е индивидуално...  newsm78 Но и на мен ми писна да го пия, вече не си спомням колко опаковки ометох, заедно с но-шпа и се чудя докога така... Rolling Eyes

# 677
Момичета, заповядайте в нашата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=660513.0
Там сме се събрали доста януарски мамчета 2013 Hug

# 678
Не знам дали ще ми повярвате, но се случва нещо много странно newsm78
В подфорум С термин януари-април имаше отворена тема За бъдещи мами януари 2013 или нещо подобно. Там публикувах това:
Момичета, заповядайте в нашата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=660513.0

Няколко минути по-късно темата я няма никаква, а моят пост от нея тема е вече тук, в нашата тема newsm78 newsm78 newsm78
Някой има ли идея какво става? Побърквам ли се?

# 679
и аз съм от януарските мами, в Бургас бременея и тук ще раждам , за сега всичко е  нормално имам си едно много активно според докторката бебче.
Поздрави от слънчев Бургас Simple Smile

# 680
Добро Утро момичета, да ви почерпя с палачинки с мармалад.   Hug

# 681
Не знам дали ще ми повярвате, но се случва нещо много странно newsm78
В подфорум С термин януари-април имаше отворена тема За бъдещи мами януари 2013 или нещо подобно. Там публикувах това:

Няколко минути по-късно темата я няма никаква, а моят пост от нея тема е вече тук, в нашата тема newsm78 newsm78 newsm78
Някой има ли идея какво става? Побърквам ли се?

Вероятно някой се е заблудил като е направил нова тема, после администраторът на подфорума е видял коментара ти и го е преместил тук, заедно със самата тема. Поне аз си обяснявам така нещата. Защото често из форума виждам теми, пред които пише ПРЕМЕСТЕНА + /заглавието на темата/ и препраща към друг подфорум, където админа е преценил, че е по-удачно да бъде  Simple Smile Това е моето обяснение  Grinning

Между другото, тъкмо преди малко се бях зарадвала, че най-накрая не ми се гади от мига, в който отворя очи, и сега ме лъхна мириса на мъжки парфюм и дотук с хубавите мисли - всичко ми се обръща в стомаха  Sick  Гадна работа!

# 682
добро утро ,
аз съм от тези на които гаденето премина вече , палачинките са ми добре дошли Simple Smile

# 683
  • Варна
E-e-e... с тези закуски направо ще откача. Сутрин наистина ми е най-трудно със храната - тогава имам най-голям апетит.
Добре дошли на новите момичета - лека и прекрасна бременност ви желая. Наистина вече започваме да излизаме от периода с неприятностите и да влизаме в периода с натежаването и усещанията. Наслаждавайте се на бременността си - после ще искате да се върне това време, ама няма. Сещам се че поне 5-6 месеца след като родих повтарях че искам да съм бременна отново.
А за килограмите - аз стартирах от 67, сега варирам между 68-69 в различните дни. Обаче трябваше да стартирам от 63-64, а не от 67... Не съм висока но за себе си съм преценила че тегло под 60 не ми се отразява добре - нито физически, нито визуално. На предната си бременност стартирах от 63, до края на трети месец станах 70 /като спрях цигарите имах проблеми и с обмяната на веществата и естествено ядях не за двама, а за трима/. После до края качих 10 кг., обаче 2 години след това ги свалях. Това с прохождането и бягането след децата при мен не беше водещо - може би защото и по време на бременността си не се спрях и ходех и бягах постоянно.
Но - коремче малко определено вече имам. Само аз и мъжа ми го виждаме, но си е там - обособено като бременно коремче ниско долу. Вечер естествено приличам на бременна в 6-ти месец. Вече внимавам много какво обличам, защото ако съм с блуза трико - определено ще си проличи. Добре че имам доста дрехи  - ризи и по-феерични блузки които сега си нося и никой не подозира нищо. Така или иначе ми останаха 2 седмици докато уведомя ръководството и след това ще уведомя всички, за да спра да се крия...
Ще се изкажа и за морето и спирам - аз категорично ще ходя на море /нищо че живея във Варна - ходим си на почивка на море/, но август месец. Смятам да ходя рано сутрин и следобед, а през другото време ще си почивам в стаята ако ми стане горещо, а може и под чадъра да си стоя. Ние ходим основно където има басейни, които се използват от не повече от 20 човека, затворен комплекс е и не се притеснявам от вируси, а и апартаментите са на 10 метра от басейна така че бързо се прибирам като се наложи. А следобед има поне 10 сенчести шезлонга - така че и тогава не е проблем. Дъщеря ми не иска да ходи на плажа - иска си басейна и затова всяка година ходим все там и сме наистина доволни.
Днес отново ни чакат много разходки с детето - така че от мен пожелания за един слънчев и щастлив ден!

# 684
относно запека:до сега не съм се оплаквала (слава богу) но май е защото профилактично от време на време си хапвам леко лютичко  Embarassed,а и през деня ям само плодове и зеленчуци (вечер по стабилно си хапвам,а и нямам никакви прилошавания,гадения) и може би това ми помага Simple Smile

мале мале от прочетеното до тук аз май стартирам с най-много килограми от всички и с най-много качени до този момент.ДЕПРЕСИРАМ СЕ Sad .дано след дуфастона е по добре,че иначе няма да се показван от срам на вънака
Незнам ти с колко кг стартираш,но не си сама.
Аз напълнях много преди първата бременност от лекарствата и стимулациите,
че имах проблем със забременяването.От самата бременност качих само 12 кг,но като цяло бяха много.И нямат сваляне.А Дуфастон сега ли пиеш?
да.и в момента още го пия.уж само още 1-2 седмици.
ами на 180см стартиах 70кг,а сега съм 74 Sad реве ми се направо,ама каузата си струва.после диети,фитнес...хахах

Добро утро,успокой се,аз съм доста по-зле от теб.
Над 80 кг и нямам 160 см.Но какво да направя.При опитите за първата бременност,
пих 6 месеца Клостилбегит,след това Дуфастон,после инжекции за стимулация за инсе.
Прокървих още първите дни и пих до 3 месец Утрогестан.Станах като плондер Cry
Но пък като погледна дъщеричката си и не съжалявам изобщо.Да сме живи и здрави,
после ще му мислим.
И на мен ми става лошо от време на време.

# 685
Добро утро, момичета!

Да ви поздравя преди да започна деловия ден!
Добре дошли на новите мами при нас и честито на тези, които са чули сърчицата на своите бебоци.

Искам да ви питам- вие усещате ли някакво дърпане от към яйчниците- аз от вчера следобяд имам една тъпа болка, която не е постоянна в лявата страна долу ниска. Имам чувство,че  е от към левия яйчник.
А бебо го чувствах в дясната страна.
Много странна работа.
Аз защото си наблюдавам организма постоянно и обръщам внимание на всяко едно трепване.

И аз също като Мери- усетих бебка като докосване , като трепване.... но това е много индивидуално. Трябва много добре да познаваш и да усещаш организма си.

А колкото до кг- всеки е различени  и индивидиуална натура... най-важно е бебета да са наред- а ние ще се възстановим и влезем в норма...

Желая приятен ден на всички вас и само положителни мисли и страхотно настроение, нали така??? Wink

# 686

Вероятно някой се е заблудил като е направил нова тема, после администраторът на подфорума е видял коментара ти и го е преместил тук, заедно със самата тема. Поне аз си обяснявам така нещата. Защото често из форума виждам теми, пред които пише ПРЕМЕСТЕНА + /заглавието на темата/ и препраща към друг подфорум, където админа е преценил, че е по-удачно да бъде  Simple Smile Това е моето обяснение  Grinning
Първоначално и аз така си помислих. Но темата не е ПРЕМЕСТЕНА, а изобщо вече не съществува newsm78 А и имаше три коментара преди моя, единствено моят е копи-пейст тук newsm78 newsm78 newsm78

Руми аз с първата бременност страртирах от 67кг и стигнах 80 Crazy  Не съм особено висока, 165см съм, но и на мен под 60 кг не ми се отразяват добре( не че мога да ги постигна, де Laughing )

Много мислих и установих, че peers_fairy е виновна, че качваме килограми smile3513 Да се линчува smile3534 Hug Hug Hug

# 687
Добро утро!

Крисми, добре дошла!  wavey

Кости, и аз снощи се позачудих какво става, но най-вероятно администраторът е коригирал нещата и затова така... newsm78

Аз за килограмите съм разбрала, че са много относително нещо при различните хора. Имат значение и структура, и височина, и всичко... Единственото, за което трябва да се внимава по време на бременност да не се качва твърде много, за да няма рискове за бебе и мама (високото кръвно, прееклампсия, отоци, разширени вени...) Иначе вярвам, че с повече воля и усилия всеки човек може да се промени. Важното е да сме здрави!  Peace

# 688
 благодаря на всички за горещото посрещане  Hug

# 689
Много мислих и установих, че peers_fairy е виновна, че качваме килограми smile3513 Да се линчува smile3534 Hug Hug Hug

newsm64    Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт