Плахо, плахо се събира Януарската дружина - 2 тема

• 28 842
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро момичета Simple Smile Слънчев и спокоен ден ви пожелавам Simple Smile

Добро утро, момичета!

Да ви поздравя преди да започна деловия ден!
Добре дошли на новите мами при нас и честито на тези, които са чули сърчицата на своите бебоци.

Искам да ви питам- вие усещате ли някакво дърпане от към яйчниците- аз от вчера следобяд имам една тъпа болка, която не е постоянна в лявата страна долу ниска. Имам чувство,че  е от към левия яйчник.
А бебо го чувствах в дясната страна.
Много странна работа.
Аз защото си наблюдавам организма постоянно и обръщам внимание на всяко едно трепване.

И аз също като Мери- усетих бебка като докосване , като трепване.... но това е много индивидуално. Трябва много добре да познаваш и да усещаш организма си.

А колкото до кг- всеки е различени  и индивидиуална натура... най-важно е бебета да са наред- а ние ще се възстановим и влезем в норма...

Желая приятен ден на всички вас и само положителни мисли и страхотно настроение, нали така??? Wink

и аз усещам дърпане от време на време от лявата страна (и аз мисля че е яйчника),но някъде четох ,че това май се дължало на това че матката се разширява.нямам търпение да отида на консултация,че да ме видят.уж лекарката ми ми каза да не се тревожа,но ако мн ме притеснява да пия но-шпа..ама аман вече и от него Sad през устата ли не го вземах,инжекции ли не ми биха...

успещен ден на вскички Simple Smile

# 691
Добро утро момичета Simple Smile Слънчев и спокоен ден ви пожелавам Simple Smile

Добро утро, момичета!

Да ви поздравя преди да започна деловия ден!
Добре дошли на новите мами при нас и честито на тези, които са чули сърчицата на своите бебоци.

Искам да ви питам- вие усещате ли някакво дърпане от към яйчниците- аз от вчера следобяд имам една тъпа болка, която не е постоянна в лявата страна долу ниска. Имам чувство,че  е от към левия яйчник.
А бебо го чувствах в дясната страна.
Много странна работа.
Аз защото си наблюдавам организма постоянно и обръщам внимание на всяко едно трепване.

И аз също като Мери- усетих бебка като докосване , като трепване.... но това е много индивидуално. Трябва много добре да познаваш и да усещаш организма си.

А колкото до кг- всеки е различени  и индивидиуална натура... най-важно е бебета да са наред- а ние ще се възстановим и влезем в норма...

Желая приятен ден на всички вас и само положителни мисли и страхотно настроение, нали така??? Wink

и аз усещам дърпане от време на време от лявата страна (и аз мисля че е яйчника),но някъде четох ,че това май се дължало на това че матката се разширява.нямам търпение да отида на консултация,че да ме видят.уж лекарката ми ми каза да не се тревожа,но ако мн ме притеснява да пия но-шпа..ама аман вече и от него Sad през устата ли не го вземах,инжекции ли не ми биха...

А мен от време на време ме прерязва силна болка в яйчниците. Много краткотрайна, но остра, и съм забелязала, че се случва в момент, когато направя рязко движение  newsm78

# 692

А мен от време на време ме прерязва силна болка в яйчниците. Много краткотрайна, но остра, и съм забелязала, че се случва в момент, когато направя рязко движение  newsm78
[/quote]

И при мен има болка в левият яйчник отвреме на време,
силната болка при резки движения или преумора също я имам,
моят лекар ми каза, че са нормални оплаквания при бременност.

Днес се направих на болна и си оставам вкъщи.  Crazy

# 693
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug

Аз пък да ви се оплача, цялото ми лице е в ситни пъпки, преди не съм имала проблеми с кожата, а сега цялата съм се обринала.  Crazy

# 694
Здравейте момичета  Hug

Аз пък да ви се оплача, цялото ми лице е в ситни пъпки, преди не съм имала проблеми с кожата, а сега цялата съм се обринала.  Crazy

Имах този проблем преди седмица-две, помислих дори, че може да е алергия от нещо. По принцип пъпките на лицето ги "моря" с един продукт, който вероятно го има и по аптеките. Майка ми го поръчва по каталог от една фирма за еко-продукти. Става въпрос за екстракт от чаено дърво. Точно за 2 намазвания и гадините изчезват от лицето ми. Peace

# 695
Момичета-кокичета Simple Smile
И аз имам няколко пъпчици,но знам че е нормално при бременните.  Моите може и да са от липса на секс хаха че 2 седмици и половина съм на утрогестан вагинално.
Кости,да питам в Серес не е ли по-хладно? Тук е 40градуса днес,от сутринта в 8часа пуснах климатика,за да си доспя,че не се диша иначе Sad
Аз днес вечерта ще летя за Бг,а утре ще посетя най-сетне моята лекарка. Не че тук не ми обърна огромно внимание доки,ама и по 50е си взима за минутки Simple Smile
За килограмите-утре на моя кантар ще разбера колко съм.Тук ме мери все 55,но аз бях 57 на моя,така че сега може и 60 да съм ударила,щом са ми тесни дрешките.А и си хапвам по 4 филийки хляб,но пък друго не ми се яде. Хляб с масло и много плодове.Дано не се улея,че аз от години ям в нищожни количества и откакто надебелях и кило не мога да сваля. Дано не стана 80,че никога няма да ги сваля.
Лек ден ,с много водА и фрешчета се черпете в тези жеги Simple Smile а може и
безалкохолни коктейлчета....

# 696
Добър ден момичета!
И аз да се запиша в тази тема, че през януари (От калкулатора на бременността в bg-mamma терминът ми е за 28.01.2013 ) очакваме бебе.
Това е втората ми бременност.
Миналата седмица бях на лекар и имаше добре оформен плоден сак, това е за сега. Следващата седмица ще започвам женската консултация.

# 697
Колко много нови мами Simple Smile Добре дошли и от мен!!!!

# 698
Добре дошли на всички. Чета, че днес май е ден за болежки и оплаквания, та да се пооплача и аз. И мен понякога ме придърпват яйчниците, понякога, когато кихам усещам рязка болка и от време на време и кръста си ме наболява и най- вече не спира да ми се повръща. Но стига съм се оплаквала, днес мога да кажа, че за сега съм добре. Приятен ден на всички:))))

# 699
  • София
Момичета,не линчувайте peers_fairy Laughing , закуската е най-важното ядене,метаболизмът е най-бърз до 10.30,апетитните идеи за закуски,които тя пуска (макар че аз обичам солени палачинки само) ще ни помогнат да сме сити през целия ден и именно вечер да ядем по-малко  и нещо по-леко - салатка например  Mr. Green
За придърпването на яйчниците-чувствам го,ама отвреме-навреме,предните седмици май беше по-осезаемо newsm78
И понеже темата за кг е неприятна,я да повдигна нещо по-свежо и по така smile3508 - хормоните вече играят ли при вас,защото аз понякога се чувствам като на 12-13 години като бях - изпитваща първите трепети newsm18

# 700
и аз да си се оплача Sad и похваля едновременно Simple Smile
днес ходих на лекар и сега още 10-тина дни ще трябва да си полежа в нас,че сутринта имах леко зацапване предизвикано от отлепването на плацентата ми отпреди 2 седмици.още съм имала съсиряче която хем се абсорбирало от организма ми,хем си правило пътечка от където да изтича ( а си мислих че вече всичко ще е ОК и ще мога да си се разхождам от време на време,но уви Sad , нищо . аз цял месец лежа,че сега за 10 дена съм взела да се оплаквам хихихи) .
а добрата новина е , че бебчо е мн активен.събудихме го почна да недоволства миличкия той (казвам той,защото пак ми казаха че ще е момченце - само да не ме изненадан по нататък с момиченце ) няма никаква опасност за него,което е прекрасно.отговаря ме си на седмиците в развитието.едро бебе ще сме (поне за сега едри растем ) Simple Smile

# 701
мн странно.уж си направих такава лента да ви излиза отдолу в коя седмица съм,както други момичета тук,но нещо не ми се появява  Thinking защо така?какво трябва да натисна ? явно бъркам някъде Sad

# 702
  • София
 iii , ти в коя седмица си,раничко си разбрала,защото и при мен таткото е много нетърпелив  Laughing вече... иначе ти си и искала момченце,така ли Sunglasses
Лежането е досадно,но все пак всичко си заслужава за крайния резултат,бързо възстановяване пожелавам Hug

# 703
iii, наистина ли ти казаха пол на бебето? Струва ми се невъзможно да се узнае в толкова ранна бременност, долкото знам преди 5-ти месец няма шанс да се уцели пола.Поне така беше при предишната ми бременност, толкова да е напреднала техниката за 4 години  newsm78.
Стискам палци всичко да е наред с бебчето ти, както и с всички малки бебоци, които чакаме в тази тема Simple Smile
Някой знае ли дали мога да се подлагам на масаж в толкова ранна бременност?

# 704
и за мен е странно определянето, ако искаш сподели по какви признаци е определен пола  . Аз помолих едната ми докторка да ми каже според пулса какъв е пола тя не се ангажира, каза че това е несериозно. Вчера бях на преглед по НЗОК , пуснаха ми изследванията , бебчо беше много активен но не ми казаха пол. Аз също съм страшно любопитна .

Общи условия

Активация на акаунт