"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 678
  • 496
  •   1
Отговори
# 90
не можах да гледам тази вечер, но май не съм изтървала много...

още повече, че победителя е известен... май е реверанс към него, като се знае, че най-големите рекламодатели са банките..  Tired

били ги избрали по готварските умения... хехе.. а Ласкин?

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 23:58 от Бо_

# 91
Нещо не ми хареса вечерта на мен. Не мога да формулирам какво куцаше, но просто не беше моята вечер.
Може би защото Ирина не я харесвам, затова съм предубедена.
Те сега като са дали 40 точки, по- натам не знам какви ще дават, предвид конкуренцията.

# 92
  Сравнително скучна вечер, колкото и да се стара Флорин този път не ме впечатли...
Ласкин очевидно се напъва да бъде интересен, но в тази групичка няма на кой да си прилага плоските шеги;
 напразно се опитва да засегне Деси.... hahaha  само като му огледа визията човек и избива на смях.
 40 точки,  добре, но това с новите мебели и сервизи май дойде в повече.

# 93
  • Испания
Никога не съм харесвала Флорин и напъните й да изглежда голяма и значима, най-вече докопвайки се до някой такъв с всички средства. Та си спестих гледането. Достатъчно ми е четенето във форума.  Wink

# 94

И аз тъй мисля. Дали ще си приберат нещата след снимките?

# 95
..... Дали ще си приберат нещата след снимките?

Натам отива работата, май, като гледах как се просна на килима, а не седна на нито една мебел да си почива... Laughing Laughing Laughing

# 96

И аз тъй мисля. Дали ще си приберат нещата след снимките?

Тя затова май не посмя да седне на диванчетата, че като си ги вземат да са чистички!

# 97
Аз изоставам с гледането на епизодите. Сега съм на миналата седмица , изгледах вечерта на Иво ИНджев. Компанията е симпатична.
Помислих си, че съм изпуснала гласуването, ама явно не е имало такова. Това  малко ме разочарова.  Очаквам много добра вечеря от Деси. От Левон не очаквам кой знае какво, аз от предния път не останах особено впечатлена. Среброто ми е симпатичен, ама неговата група ми бяха леко досадни и не ми харесва ,че пак ще се лигавят  на екрана. Ласкин играе роля и явно се справя добре, като  ви чета реакциите.
Тази седмица всички ще са с 40 точки и накрая Манчев ще избере победителя.

# 98
Допадна ми този път Ирина. Миналият път много подтискащо беше точно с черното в апартамента й. Няколко свежи щрихи и ето нова визия. Та била тя и за малко. Допадна ми и как справи.  Постара се, макар че патешкото ми идва в повече.

Не знам защо Иван  и  Левон ме дразнят. Иван повече...

# 99
  • Варна
Аз защо имам спомен, че в седмицата на Среброто, Манчев даде наградата на Теди Кацарова. Тогава всички бяха едни позитивни и обичащи се и всички имаха 40 точки... може и да бъркам Crazy
И аз си помислих, че само реклаира софа-та и столовете, защото сякаш я беше страх да ги докосне Mr. Green

# 100
А кое е мястото, на което ги заведе за последната изненада и десерта, много ми хареса?

# 101
А кое е мястото, на което ги заведе за последната изненада и десерта, много ми хареса?

Мисля, че е Before and After на ул. Христо Белчев.

# 102
  • out of space

Тази седмица всички ще са с 40 точки и накрая Манчев ще избере победителя.

Peace

# 103
Харесах ястията на Флорин, но тя самата ми стана антипатична още предното участие. Не разбирам това с търсенето на мъж, че и сто пъти го повтори.
И аз имам чувството, че има симпатии към Левон.

Ласкин е простак. Като жена си, много си подхождат. И май пак ще ги води на село, че е по-лесно  Crazy

# 104
  • Испания
...
И аз имам чувството, че има симпатии към Левон.
...

И един коментар от ФБ:

Доби Русеви
Много са готини Деси и Иван.Не ви ли се струва,че всички усилия на Флорин са насочени към Хампарцумян.То не бяха намеци,че си търси мъж,та чак и интериора е сменила ,за да впечатли.Към колекцията и от бройки Кеворкян,Бехар, що да не добави и Хампарцумян,ако обаче и се върже.

Общи условия

Активация на акаунт