"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 696
  • 496
  •   1
Отговори
# 210
  • София
  Бях пуснала без звук,та кой път погледнех ,все Левон говореше.Кой колко точки даде?

# 211
 Кой колко точки даде?

Тайне, обиждаш сценаристите с този въпрос.....И утре ще дадат 40 точки, и в петък, както и днес.....

# 212
  • София
 Кой колко точки даде?

Тайне, обиждаш сценаристите с този въпрос.....И утре ще дадат 40 точки, и в петък, както и днес.....
Питах заради Левон, нали на непрофесионалисти не даваше 10, бе, аз какво пиша 40... Embarassed

# 213
  • Sunshine state
То и Манчев е в духа на 40-те точки тая седмица.Само повтаря "Много добре,чудесно,прекрасно." Днес само за картофите и мазнината даде препоръка,но като цяло критика-йок. Grinning

# 214
...
Той се изживява като лошото момче, дето скубе на момиченцата плитките и счита за проява на голяма смелост да ги обижда и унижава...
Тя пък - като отракана пуберка - цупи устнички, подхвърля пиперливи лафчета, на моменти на лексикон си играе, за принцове мечтае...
Сладурчета.
usmihni_mi_se, винаги ме караш да се усмихвам, не само като видя ника, който ме подканва, а и като прочета поста, който го съпътства. Много точен коментар и ето отново ти се усмихвам. Wink Hug

# 215

Питах заради Левон, нали на непрофесионалисти не даваше 10, бе, аз какво пиша 40... Embarassed

Е, то в тая петица професионалист до професионалиста, лауреати на... плакети са се събрали.  Laughing

# 216
Тумбе, радвам се, че съм те усмихнала. Hug

# 217
То и Манчев е в духа на 40-те точки тая седмица.Само повтаря "Много добре,чудесно,прекрасно." Днес само за картофите и мазнината даде препоръка,но като цяло критика-йок. Grinning
Ами как да има критика-всички го играят мили и добри,че се разделят  Laughing
Последната седмица гледаме само положителни хора,или поне някои от тях се опитват да бъдат такива   Wink
А Флорин между другото почва да буди в мен само съжаление-наистина не и отива на годините да говори по този начин   Naughty  Или не осъзнава на колко години е или го осъзнава и иска по този абсурден начин да прилича на младо момиче  ooooh!

# 218

много нагласено ми се струва всичко тази седмица.. много неприятно!  Thinking

# 219
Десито и тя настъпи Иванушка - човек, който по цял ден пие в барчето на театъра ooooh! /не, че той не си го заслужи, особено с изказването за българската жена #2gunfire/. Какъв е тоя рейтинг, какво е това чудо? Защо от Нова се излагат така? Големи сценаристи, големи режисьори - да обиждат така Зрителя.

# 220
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Преди сън успях да изгледам Флорин.Много,много ми хареса менюто й(може би най-доброто в този сезон),усърдна е и готви с видимо желание и лекота.Заслужава плакет като добра домакиня.
В предното й участие изразих деликатно възмущение от това,че непрекъснато говори за секс,при това пред хора,които не се вълнуват от такъв тип дискусии.Липса на всякакво уважение към гостите и домовете им.Вулгарна и жалка жена,най-откровено си търси богат спонсор,съзнателно не споменавам мъж.Когато вече чуя за И.Флорин,първата ми мисъл няма да е 'певицата,която изпя едно от любимите ми парчета - Пътувам',а Ирина Флорин : една разгонена леличка. Опитах се да го спестя,но втори път - прекалено е .

# 221
Здравейте!
Снощната вечер ми хареса определено. Хубаво е, когато Ласкин си мълчи повече. Най-добро впечатление ми направи домакина, който доказа, че среброто е благороден метал. Браво на Сано, че не забрави приятелите си от предишната петорка, които го изстреляха на финала и по някакъв много мил начин с изненадата си им даде възможност да вземат и те участие в него. Това беше великолепно според мен.
Четох коментарите и искам да кажа на защитниците на Ласкин, че коментираме участието му в "Черешката", а не му правим психологически портрет. Не мога да нарека брилянтен хумор това, да наричаш колега "тенеке", защото такава е фамилията му, както не мога да го нарека "ласка", заради неговата фамилия.
Според мен, това, че Ласкин в крехка детска възраст стана звезда му е повлияло негативно за изграждането му като личност. За съжаление царската корона се е оказала доста тежка за него.

# 222
провокирахте ме да гледам снощи заради Ирина (между другото тя живееше ли с Кеворкян?)...

Ако някой се е съмнявал дали се сваля с Левон - въобще да не го прави повече. Не само че се сваля, ами поведението И "крещи"- "ела вълчо, изяж ме" Mr. Green

Среброто с тези умалителни да спре защото звучи доста инфантилно, пък мъжа ми го помисли за обратен.

# 223
Как й светнаха очичките на Иринка като разбра, че Левон има три брака! Където са три, там и четири по нейната логика.

# 224
Точно така! Наистина й светнаха очичките....и......овлажняха......
Снощи вече и аз се убедих в свалките й.
Господ да ни пази от такива жени! Знае, че човека е обвързан, и пак напира! На такава- с чука по главата!!! Ма и той хубаво си й каза-добре си ми е така, стига съм ги сменял-нещо от тоя сорт.

Общи условия

Активация на акаунт