Отново трус или внушение?

• 115 515
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 560
Аз продължавам да съм адски стресирана, постоянно гледам полилея, проверявам сайтовете, ох психясах съвсем...

# 1 561
Аз продължавам да съм адски стресирана, постоянно гледам полилея, проверявам сайтовете, ох психясах съвсем...
Аз също,преди малко з пореден път подскочих от шума на асансьора! #Crazy newsm78

# 1 562
Кое, всъщност, му е феноменалното на земетресението? Че има разрив, а не сблъсък ли (доколкото мои познати коментираха)?

# 1 563
Гледам един филм и на едно място дават вертикална пукнатина в сената, аз съответно веднага констатирах, че това е от земетресението...   В следващия момент включих, че гледам филма, а там не е имало земетръс или поне за тази държава няма данни да е имало.  ooooh! #Crazy Mr. Green Много се вживявам щом и във филмите търся следи от бедствия. 

I see you, самите сеизмолози го наричат така и разясняват защо, но аз не съм специалист, за да ти обясня. Имаше статия от миналата седмица, но не си спомням къде, толкова неща чета и се ровя къде ли не.  Peace

# 1 564
  • София
Кое, всъщност, му е феноменалното на земетресението? Че има разрив, а не сблъсък ли (доколкото мои познати коментираха)?
Тук има нещо по въпроса
http://novatv.bg/news/view/2012/05/25/31044/%D0%A1%D0%B5%D0%B8%D … 0%B5%D0%BD%D0%BE/

# 1 565
viki 17 и на мен е са ми интерсени заключенията аз съм от тези хора които обичат да чоплят до детайл даже май вече съм готова за бан да работя като сеизмолог Simple Smile

# 1 566
опитвам се да намеря едни интервю на Емил Ботев ако не се лъжа
там той разказваше точно това което ми обясняваха моите познати, че това земетресение се отразило доста на подсъзнателно ниво ,точно заради тези нискочестотни звуци но не го намирам
факт че след труса на мен а и около мен също ни се повръщаше бях доста отмаляла а преди него се чувствах в супер форма просто изведнъж се сринах сега горе долу ми минава но усещането за постоянно люлеене  си остана забелязах обаче ,че чаша хубаво вино помога поне за известно време Laughing

# 1 567
  • Варна
Карчева, започнах да чета поста ти, но се разсеях силно от аватара ти. Crazy Embarassed При втория опит за прочит пак така. Голяма фенка съм на Дъстин, още от "Дъщерите на Маклауд". Heart Eyes
Ок, само не разбрах защо ти е смешен Дъстинчо Rolling Eyes.

Ама къде съм писала, че ми е смешен?  newsm78

# 1 568
  • София
Ако живеех в здрав блок,да не е тухла,нямаше да ме е страх..мали казват моя дом,моята крепост.а сега не мога да приема факта,че старо тухлено стройтелство е сигурно Sick Не смея да си стоя вкъщата ,а по цял ден съм по улиците, само докато спя и то само се будя, не е спокоен сън това...не знам докога ще съм така?!!

# 1 569
  • Варна
Ако живеех в здрав блок,да не е тухла,нямаше да ме е страх..мали казват моя дом,моята крепост.а сега не мога да приема факта,че старо тухлено стройтелство е сигурно Sick Не смея да си стоя вкъщата ,а по цял ден съм по улиците, само докато спя и то само се будя, не е спокоен сън това...не знам докога ще съм така?!!

Защо реши, че не е здрав блока?  Thinking

# 1 570
Ние преди час се събудихме от поредното в Ит, не беше силно ( 4,5) - този път епицентъра е по на юг и не знам дали е свързано с тези в Модена, или случайност.  Тези, които са били на крак не са го и усетили. Но вече става досадно, няма ли да се спре най-после. Тукашните сеизмолози казват .че с месеци може да продължи това ... затихване.

# 1 571
  • София
 За Италия съм останала с усещането, че като има леко затишие като вчера после по силно друсва. Дано имат сили хората там. Не мога да си представя тоя ужас, аз психически не бих издържала дълго.

# 1 572
  • София
Не съм специалист и не мога да кажа със сигурност,но ходих в мазето и гледах как има само едни тесни пространства около 25см с бетон ли е,цимент ли е на по три ,четири метра разстояние ,другото тухла редена,е тези ли тесни мижави колони държат 4 етажения блок....

# 1 573
Не съм специалист и не мога да кажа със сигурност,но ходих в мазето и гледах как има само едни тесни пространства около 25см с бетон ли е,цимент ли е на по три ,четири метра разстояние ,другото тухла редена,е тези ли тесни мижави колони държат 4 етажения блок....

Не се притеснявай толкова. И аз бях така в началото, но след като се разходих в центъра и видях изоставените сгради, които изглеждах аха сега ще паднат, а пак са си там - значи няма опасност. За справка виж тази до Алфа банк на Толбухин, и на ъгъла зад нея, по диагонал на Английската резиденция.
Вземи си едни спешни капки на Бах, или Аконит да те поуспокоят. Peace

# 1 574
  • София
Ама къде съм писала, че ми е смешен?  newsm78
Ми не си бе мила, просто аз съм прочела РАЗСЕЯХ като РАЗСМЯХ Crazy.Сега те разбирам хаха...

Това за повръщането, вярно бе, на мен ми стана лошо на стомаха, пригади ми се като скочих от леглото и седнах при детето, вцепених се и се хванах за стомаха.

Общи условия

Активация на акаунт