Отново трус или внушение?

• 115 384
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
  Е,този път и аз го усетих, но не като движение, а като световъртеж и гадене,все едно ми се обърна стомаха, както при спускане от високо. Но беше само за секунди.Полилея не помръдна.

# 1 996
  • Марс
Тъкмо бях решила да си поспя, че от доста време не съм си доспивала и се сещате как изфучах от кревата. В Радомир си беше доста силно, тресеше се яко и пак прозорците дрънчаха, уф направо си е гадост.

# 1 997
Аз пък тъкмо четях езотерично четиво как трябва да сме в мир със себе си...и да даваме енергия на майката земя - такава енергия ми подаде земята, че се изстрелях като тапа и се облякох като войник за три секунди. Та нещо енергиите ми пак не са в хармония от тази сутрин  Simple Smile

# 1 998
Нали някакъв геолог беше казал, че покрай новолуние се очаква ново земетресение?

# 1 999
  • Ямбол
Тя и оная овца, Мая ли беше, също каза до 15-ти, ама нещо има отклонение.

# 2 000

Прогнозата или Мая?

# 2 001
# 2 002
Играят на рулетка. Ако познаят стават герои, ако пък не народа забравя. Има шанс да познаят, но не защото предсказват, а защото е вероятно да стане. Иначе да предскажат е абсурдно и нелепо. Гадни шарлатани.

# 2 003
  • София
Прогнозата или Мая?
Тя със сигурност.  Mr. Green

# 2 004
  • където ми харесва
Аз искам да се похваля, че изобщо не го усетих, за което съм благодарна на възвърналия се здрав сън, иначе до сега да съм изперкала, ако ме събуди такъв трус.

# 2 005
  • Ямбол

Прогнозата или Мая?
И трите  Twisted Evil

# 2 006
  • София-в сърцата на моите деца
Аз искам да се похваля, че изобщо не го усетих, за което съм благодарна на възвърналия се здрав сън, иначе до сега да съм изперкала, ако ме събуди такъв трус.
smile3508 newsm10

# 2 007
Много се облекчих от двата труса последните 2 дни. Дано да има още 1-2 такива, че иначе страшно. Аз вярвам в разни налудничави индикации, по-добре луда, ама аритмията ми да трае 1 мин, а не 10.

Обаче се чувствам тъпо, че го чаках будна труса до 6 часа, а той взе, че изчака да заспя, за да ме събуди  Mr. Green

# 2 008
  • София
Много се облекчих от двата труса последните 2 дни. Дано да има още 1-2 такива, че иначе страшно. Аз вярвам в разни налудничави индикации, по-добре луда, ама аритмията ми да трае 1 мин, а не 10.

Обаче се чувствам тъпо, че го чаках будна труса до 6 часа, а той взе, че изчака да заспя, за да ме събуди  Mr. Green
В какви индикации вярваш? И в другата тема писа, че е имало преди силния трус... Какви са те?

# 2 009
edit

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 17:35 от becky bloomwood

Общи условия

Активация на акаунт