За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 398
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Испания
Нали помниш, че Дюкан препоръчва да се яде извара вместо мляко, ама аз ям мляко през цялото време.  Hug

ЕДИТ: Да не пиша отделен пост, та допълвам тук: обожавам извара и ям в промишлени количества. В Испания е много скъпа и тук ям непрекъснато и под всякаква форма.  Simple Smile

# 646
Нали помниш, че Дюкан препоръчва да се яде извара вместо мляко, ама аз ям мляко през цялото време.  Hug

Искам да ти кажа , че за почти година и половина не се научих да ям извара ! Ям я само и единствено в сладкиша с триците сутрин , шоколадовия чийзкейк и в някои други рецепти , където обаче има и канела и нес кафе.
Не се научих да харесвам вкуса й и това си е  Sad

И аз да допълня :

Честит рожден ден , maikinatati !   bouquet

Бъди все така усмихната и лъчезарна!!!

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 07:33 от isache

# 647
Искам да ти кажа , че за почти година и половина не се научих да ям извара ! Ям я само и единствено в сладкиша с триците сутрин , шоколадовия чийзкейк и в някои други рецепти , където обаче има и канела и нес кафе.
Не се научих да харесвам вкуса й и това си е  Sad
Аз бях на Дюкан,а цялата къща започна да я харесва.Унищожаваме огромни количества за салата.С чесън и др.подправки,малко к.мляко за заглаждане и всякакви разновидности на добавени червени чушки или кисели краставички,настъргани яйца с пресен лук и т.н.Дори когато имаме гости правя подобен бъркоч и винаги изчезва от масата за секунди.
Сега я използвам за пълнене на чушки,тиквички,домати и т.н.

# 648
Момичета здравейте от скоро пак съм в дюкански редици,след 5 години,обаче не си спомням в гала вечерите какъв беше принципът,какво се консумираше?Благодаря ви!

# 649
  • София
Момичета здравейте от скоро пак съм в дюкански редици,след 5 години,обаче не си спомням в гала вечерите какъв беше принципът,какво се консумираше?Благодаря ви!
Първата страничка  Wink
Честит празник на рожденичките!   bouquet
Смайлис, благодаря за поканата  Hug Най-вероятно ще пропусна този път, но мислено ще съм с вас.

За изварата - аз я харесвам в учерени количества (като не може сирене, и изварата е сирене Wink), особено тази на Олимпус, обезмаслената. В ПЗ дни си правя с нея една запеканка в МВ - тиквички, нарязани на кубчета, с 2-3 с. л. извара и 1-2 яйца. Това обаче може би трябва да бъде отнесено към темата с рецептите Blush

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 09:43 от Karimma

# 650
Добро утро Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕДИИ  hbday БЪДИ ВИНАГИ УСМИХНАТА, ЗДРАВА И МНООГО ЩАСТЛИВА  newsm51 И дано скоро се сбъднат няколко от мечтите ти, другите за по-късно  Grinning
Сега да попитам някой дали има телефона на Мименситка, че ми трябва спешно! Ако някой го има дами го прати на ЛС моляяя  Praynig

# 651
Първата страничка  Wink

Аааааа прочетох аз първа страничка,май не правилно се изразих,какво включват прегрешенията в гала вечерята,дали има ограничения ето това съм забравила  Embarassed newsm78.

# 652
  • Плевен
Теди (майкинатати), Честит Рожден Ден! Бъди все така упорита, красива и добра! Желая сбърданати мечти и успех във всяко отношение!

Хубав ден на всички!

# 653

Как така от скоро си пак в Дюканските редици , пък вече питаш за гала вечерите  newsm78
Те са чак в трета фаза ! На тях е разрешено всичко , но с условието да си сипеш само веднъж ! Една порция супа , една порция основно , една порция десерт .... примерно ....

# 654
Благодаря на всички за телефонаа   bouquet
Свързахме се с Мимсчето   Grinning

# 655
Майки - честит Рожден ден! Бъди жива и здрава  newsm51

# 656
  • Русе
Хей готини мацки, искам да ви почерпя с нещо, ама не знам как се слага снимка  Embarassed
Много съм смотана, днес започна деня ми с рев.Абе какво ми става не знам, някой като започне да ми честити РД и започвам да плача.Дали на някой му се е случвало, може би осъзнавам че вече не съм тинейджърка и  че живота си е сериозна работа, не знам.Както и да е наревах се тази сутрин ама за какво и аз не знам  Laughing и сега вече съм добре.Тези рожденни дни ме натъжават Sad
Ами да ви почерпя с една торта тогава, а на русенската среща може и с любимия ми десерт сладко изкушение  newsm38

# 657
МАЙКИ newsm51Честит Рожден Ден Tada желая ти много здраве ,щастие ,късмет-нека твойте желания бъдат мойте пожелания.

# 658
Хи хи, ей опасни сте,веднага ме хванахте!Ами вече съм във втора фаза и се надявам при второто и завъртане да ми се наложи да мина в трета,която очаквам с нетърпение  Embarassed и за туй се информирам Mr. Green.
А маисената в кой етап я употребявате,това нали е царевично брашно ли,кво ли е?

# 659
      Мила Майки,честит рожден ден!Желая ти сбъдване на всички мечти!Бъди здрава,щастлива и мноооого обичана!
     Гледай само напред,живей СЕГА,забрави ПРЕДИ и мечтай за СЛЕД-диетата на Дюкан,за оня миг,когато мъжът на мечтите ти ще те понесе на ръце,дай боже на Малдивите!Желая ти го от сърце!!!

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 19:28 от bub.ka

Общи условия

Активация на акаунт