Къде в Пловдив??? - 33

• 68 510
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
Мерси момичета, взехме си от Вис Виталис - 23,05 лв.
Да видим ще има ли по-добри резултати с него Simple Smile
  bouquet Hug

# 301
  • Пловдив
Благодаря момичета,за мненията за д-р Димитрова.Ще запиша час и отиваме с малката.

# 302
Благодаря момичета,за мненията за д-р Димитрова.Ще запиша час и отиваме с малката.

Ако ще ходите за същия проблем, който бе споменат тук, потърси информация и за други методи за оправяне на проблема. В другите страни механичното разлепване се определя като варварство. Аз предпочетох по-щадящия начин за дъщеря ми. Ако искаш още информация, пиши на ЛС.

# 303
  • Пловдив
Ако ще ходите за същия проблем, който бе споменат тук, потърси информация и за други методи за оправяне на проблема. В другите страни механичното разлепване се определя като варварство. Аз предпочетох по-щадящия начин за дъщеря ми. Ако искаш още информация, пиши на ЛС.

Ами,не,не е за същото
.Иначе по описано горе мажат с крем /някакъв специален,не става с всеки/,за да омекне кожичката и после много лесно се разделя и не боли.Това е по-щадящ начин.Защото някой направо дърпат-боли много и тече кръв.
Какъв е твоя щадящ метод?

# 304
  • Пловдив
Не знам за какво варварство се споменава тук в темата, но с голямата тогава д-р Димитрова ни даде мехлем, мазахме една седмица и след това само леко дръпна и всичко беше о.к. За малката - оказа се, че този крем вече не се внася в България, каза да го купим от чужбина. Никакви ззаместители не ни даде да вземем и от познат на познат след 3 месеца успяхме да го намерим. Мазахме 1 седмица, на прегледа се оказа, че не е достатъчно, каза още 5 дена и след това всичко отново стана без никакви драми. И двете нищо не разбраха, по - скоро аз се бях шашардисала. Благодарна съм, че се реши така този наш проблем, който се оказа, че напоследък е доста срещан и напълно безобиден, ако ципичката не е изцяло срастнала.
Но за варварство и кански болки и дума не може да става.     Naughty

# 305
  • Пловдив
Не знам за какво варварство се споменава тук в темата, но с голямата тогава д-р Димитрова ни даде мехлем, мазахме една седмица и след това само леко дръпна и всичко беше о.к. За малката - оказа се, че този крем вече не се внася в България, каза да го купим от чужбина. Никакви ззаместители не ни даде да вземем и от познат на познат след 3 месеца успяхме да го намерим. Мазахме 1 седмица, на прегледа се оказа, че не е достатъчно, каза още 5 дена и след това всичко отново стана без никакви драми. И двете нищо не разбраха, по - скоро аз се бях шашардисала. Благодарна съм, че се реши така този наш проблем, който се оказа, че напоследък е доста срещан и напълно безобиден, ако ципичката не е изцяло срастнала.

да,именно това е щадящият метод  Peace
но нашият проблем не е такъв

# 306
  • Пловдив
Имате ли идея какви са тези гърмежи през нощта? Тази нощ бяха 2, със сигурност не е имало градушки за разбиване и бяха много силни - хората почнаха да говорят, а кучетата да лаят.

# 307
  • Пловдив
Препоръчайте ми ортопед - става въпрос за дете на 7 г. с плоскостъпие.

# 308
  • Пловдив
Ние нашите ги водим при Панчев в поликлиниката в Кичука, но той е малко сопнат, поради което някои хора избягват да ходят там... мен лично не ми пречи  Laughing Изписва терапия -ултразвук, гимнастика и масаж, след това дава протокол за обувки.

# 309
  • Пловдив
Ние нашите ги водим при Панчев в поликлиниката в Кичука, но той е малко сопнат, поради което някои хора избягват да ходят там... мен лично не ми пречи  Laughing Изписва терапия -ултразвук, гимнастика и масаж, след това дава протокол за обувки.

Като чета, се спрягат три имена - Янакиев, Панчев и Хазбун. За Хазбун мненията са най-добри, но като, че ли той се занимава повече с бебета. За другите двама - колкото добро, толкова и лошо.  newsm78 Много съм объркана.

# 310
  • Пловдив
Имате ли идея какви са тези гърмежи през нощта? Тази нощ бяха 2, със сигурност не е имало градушки за разбиване и бяха много силни - хората почнаха да говорят, а кучетата да лаят.

Ние не сме чули нищо.
Кой квартал си?

# 311
  • Пловдив
Ние нашите ги водим при Панчев в поликлиниката в Кичука, но той е малко сопнат, поради което някои хора избягват да ходят там... мен лично не ми пречи  Laughing Изписва терапия -ултразвук, гимнастика и масаж, след това дава протокол за обувки.
доколкото съм запозната Хазбун няма диплома за ортопед Peace

p.s. и ние не сме чули нищо през нощта newsm78

# 312
Препоръчвам Хазбун с двете ръце  Peace

# 313
Препоръчвам Хазбун с двете ръце  Peace

Да, д-р Хазбун е много лъчезарен и приказлив, но колко е ортопед... той си знае..

Масово гинеколозите в БГ действат направо, без крем и обезболяващо. Изживяхме го с дъщеря ми. Вярвай ми, варварство си е, откъдето и да го погледна... но аз съм си виновна, че го позволих.

Извинявам се, че разводнявам темата. Приключвам по този въпрос.

# 314
  • Пловдив
С интересен сайт се е сдобил Градският транспорт:
http://www.transport.plovdiv.bg/desktop/

Общи условия

Активация на акаунт