Къде в Пловдив??? - 33

• 68 448
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
момичета искам да си направя временна татуировка с къна- да издържи поне месец два...някай ако знае къде може да ми направят такава да каже
Временна татуировка с къна съм си правила там, където е национално изкуство, препитание за хиляди местни и радост за туристите - Мароко. Обаче не издържа няколко месеца, а няколко дни, да речем, макс седмица. И не мисля, че има начин да ти държи толкова дълго време.

Потвърждавам-една седмица държи.

# 676
  • гр.Пловдив
търся щамповане на дреха, но на възможно най-ниска цена. не се държи въобще на качеството а на цената. Единият вариант е отделно купени тениски китайски и някъде направена евтина щампичката, а другият от едно място. Става въпрос за около 50 бройки, но различни размери.

# 677
търся щамповане на дреха, но на възможно най-ниска цена. не се държи въобще на качеството а на цената. Единият вариант е отделно купени тениски китайски и някъде направена евтина щампичката, а другият от едно място. Става въпрос за около 50 бройки, но различни размери.

май навсякъде цените са еднакви
разликата между качествена тениска и китайска е 1 лв и не си струва, защото разликата в качеството е в пъти, но наистина в пъти
провери или в канапе или в шейкър, най-евтиното, което може да се стигне като цена е около 7-8 лв /зависи от щампата/
и двете би трябвало да ти свършат работа

# 678
Миналата година правих манти (работно облекло 100бр.) - първоначално трябваше да е с щампа, но с бродерия излезе по-евтино (0,50 лв/бр) Simple Smile (то зависи колко е голямо нещото).
Та можеш да провериш в тез фирми за работни облекла - те си имат и тениски. Аз ги правих във Викинг (на търговиите на Брезовско имат слад).

# 679
да, викинг са с много добри цени за работно облекло, но пак зависи от бродерията /големината/
моята никога не може да падне под 3,50 лв
за 50 ст ще е някое малко лого
момичетата във викинг са много любезни и ако има начин, ще намерят най-оптималния вариант
иначе бродерията е по-скъпия вариант от лепенка, защото се плаща и програмата първоначално

# 680
Нямам време да чета назад, пък до утре трябва да си купя бански. На Феба да знаете къде продават? Преди имаше в централни хали, после някой каза, че магазина вече го нямало... Актуална информация има ли някой?
На пешеходния мост от страната на Новотела мин. година си харесах на витрината един бански, но така и не си го купих. Им ли го още този магазин, хубави ли са банските?
Намаления има ли или още май е рано?

# 681
Търся шал за тяло за плаж, къде има повече избор, трябва да купя поне 3 различни Peace

Серизоно започваме деня с плажни теми, аз и БиРенкА, нека да е лятоооооо:)

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 08:34 от Емстерс

# 682
Биренка, магазинът на Новотела за бански/бельо все още си е там. Има много хубави модели, както и шалове, Емстерс. Там перманентно висят табели за намаления, които не са реални според мен, но си струва да отидете.
И аз най-сетне утре отпрашвам за морето. Два месеца почивка.  Flutter

# 683
Мерси, Дунаика!

Емстерс, ако питаш за парео ще ти кажа какво направих през 2010-та, когато бях бременна с малкия ми син. От някакъв китайски магазин си купих голяааам шал. Беше сигурно не повече от 5 - 6 лв., имаше най-различни цветове. Аз си купих бяло и черно, нещо като зеброва шарка, понеже банските и чехлите ми бяха в тези цветове. Имаше и други цветове и шарки шалове, така че като идея... Wink

# 684
  • Пловдив
От къде мога да купя детски сандалки с подсилена пета № 30 за момиче. Бяхме в магазина в Кичук Париж - Мечо Пух, но нямат такива големи номера.

# 685
Биренка, има бански Феба в магазина за бельо в Халите, даже има някакво нама-
ление на стари модели. Говоря за този магазин, който е близо до централния вход.

# 686
От къде мога да купя детски сандалки с подсилена пета № 30 за момиче. Бяхме в магазина в Кичук Париж - Мечо Пух, но нямат такива големи номера.
Ако търсиш за момиче - забрави. Може и да намериш Геокс или нещо подобно в подходящ цвят, но пък цената може да не ти хареса.
Момчешки цветове- има избор в номерация и цветове - пешеходния мост и Илиенци  Peace
Друг вариант е да ти направят по поръчка в ортопедичния магазин в подлеза на Съединение  Peace

# 687
Ако търсиш за момиче - забрави. Може и да намериш Геокс или нещо подобно в подходящ цвят, но пък цената може да не ти хареса.
Момчешки цветове- има избор в номерация и цветове - пешеходния мост и Илиенци  Peace
Друг вариант е да ти направят по поръчка в ортопедичния магазин в подлеза на Съединение  Peace

В момента Геокс имат намаление на сандалки,аз купих на дъщеря ми № 30 за 48лв. страхотни са /но имаше само в бял цвят/  Peace
Иначе в магазин "Касида" също има хубави сандалки по-големи номера,но зависи до колко лева можеш да отделиш /там сандалките са от 50 лева нагоре/  Wink

# 688
В кой Геокс си купила сандалките? Да тичаме утре с малката ( 3 годишна е) да купуваме. Че и на нас ни трябват усилена пета, със ортопедични стелки сме...и май само Геокс правят големи модели.

# 689
  • Пловдив

В момента Геокс имат намаление на сандалки,аз купих на дъщеря ми № 30 за 48лв. страхотни са /но имаше само в бял цвят/  Peace
Иначе в магазин "Касида" също има хубави сандалки по-големи номера,но зависи до колко лева можеш да отделиш /там сандалките са от 50 лева нагоре/  Wink

Благоаря за бързите отговори! В Касида видях, че има и са до 50 лв.  А за Геокс, моля да ме насочите къде им е магазинът. Белички ми е супер цвят. Дано да станат, защото и стелки слагаме.

Общи условия

Активация на акаунт