ЛЯТНА ИГРА - ГОБЛЕНИ

• 15 870
  • 266
  •   1
Отговори
# 240
уа-уа, честито! Много хубав подарък! Играта ми хареса много и съм сигурна, че ще участвам отново!

# 241
  • в една мансарда точно под звездите ..........
ya-ya честито ти подаръче и със здраве да си го ушиеш! Остана май само barbaron да се похвали с нейния подарък и тази игра ще приключи!
Надявам се до коледната всички да са премислили и да се срещнем пак живот и здраве!
Аз съм голям оптимист и винаги вярвам в доброто у хората, така че мисля да участвам отново в игрите, въпреки че имам много запаси от гоблени!
Лека вечер, момичета!
  bouquet

# 242
Определено аз ще запазя само най-добри спомени от тази игра и с удоволствие бих се включила отново в други игри.За мен няма значение подаръка-важното е че е предназначен специално за мен.И още веднъж благодаря на barbie за страхотния подарък-с нея се познаваме виртуално и от други игри.Нека останем само с положителни емоции от тази игра.

# 243
ya_ya радвам се че ти е харесал,със здраве да си го ушиеш  Hug Весело лято на всички  Simple Smile

# 244
  • София
И аз с удоволствие ще се включа в други игри

# 245
Ето го и последния подарък за тази игра:)
http://rosinabaleva.snimka.bg/?album;aid=689254

Мила Креми,(krk-kr) едва ли бих намерила думите за да ти опиша колко много ме  зардава,изненада и ме направи страшно щастлива   bouquet  
Още в колата съм го разопаковала,бях като малко дете на коледа:) и веднага снимах всичко,малакта ми дъщеричка много хареса лилавата щипка(последната снимка се вижда че вече сме закичени дори с нея) и естествено бисквитите(даже сега ги хапавме и пиша) мммм...вкусутия:)
И гоблена и картичката и всички изненади са страхотни,но диска с схемите особенно на Парижкия пазар ме разби .... Огромно благодаря за страхотния подарък,наистина страшно много ме запали все повече по това страхотно хоби.Сега имам 1000 причини да шия по експедетивно моята Венеция за да започна момиченцето с розата Simple Smile
Надявам се всички които участвахме и следяхме играта да запазим само хубавите спомени,да не помним дреболиите и да не бъдем дребнави.Лично аз след цял вечер изкарана в бодърстване и размишляване над всички което се изписа по темата,мисля че е възможно всеки от нас да запомни само хубавите изненади които ни направиха нашите другарчета!
Приятно бродиране на всички и лято изпълнено с много "солени прегръдки и целувки"(цитат от krk-kr)

# 246
Страхотен подарък!!! Ех, това момиченце и в другата тема се спомена за добро, и тук с добро изпраща лятната игра ... Страхотен подарък за страхотен финал!  newsm44

# 247
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Поздравления и от мен! Наистина страхотни подаръци!
  bouquet

# 248
ВСИЧКИ ПОЛУЧИХА ПОДАРЪК  newsm44

1. Boneli - получила от nelito_6704
2. Дуданка - получила от ya_ya
3. krk_kr - получила от sissak
4. Херцогиня фон Дж-то - получила от pepen
5. barbie - получила от Loshana
6. sissak - получила от Херцогиня фон Дж-то
7. barbaron - получила от krk_kr
8. *** Lady N *** - получила от Дуданка
9. nelito_6704 - получила от barbaron
10. Ania1 - получила от *** Lady N ***
11. skorpion - получила от Азарея
12. Азарея - получила от Ania1
13. ya_ya - получила от barbie
14. pepen - получила от skorpion
15. Loshana - получила от Boneli

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ. ИГРАТА ЗАВЪРШИ В СРОК. ПОЖЕЛАВАМ ВИ КРАСИВО ЛЯТО И НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ   bouquet

# 249
Чудесни подаръци момичета Hug да си ги ушиете със здраве и много, много настроение.
Весело и незабравимо лято на всички пожелавам Hug

# 250
  • София
прекрасен подарък за прекрасен завършек на играта. Поздравления на всички дами, нека останем с добрите чувства , и, дай Боже, да продължава да има игри. На мен ми беше за първи път, но ми  хареса много. Прекрасно лято на всички  Hug Hug Hug

# 251
Вчера бях решила, че няма да участвам в игрите - след всичката лошотия, която се изля тук.
 HugДнес съм на друго мнение. Като виждам колко е доволна barbaron - струва си да направиш един човек щастлив, дори и непознат... Хубавото в играта е, че носи радост, усмивки, и онова чувство от детството в очакване на подаръка от Дядо Мраз .... Отплеснах се ....

Честито на всички участнички! Весело синьо лято и на есен да покажете какво сте измайсторили. 
newsm10  love001 newsm41  grinning039  grinning039  grinning039  grinning039 smile3509 smile3548 cook lalalala cheers

На 31.07.2012г. ще съм на ей този плаж - Карадере!

# 252
  • Юпитер- Сатурн
Чудесни подаръци момичета.
Искам да пожелая на всички ни много и незабравими минути с любимото хоби, което ни събра.

Аз искам да похваля отново моето другарче Ania1 Hug.
Когато започнах да надничам в темата за гоблените първата схема, която си запаметих беше Божурите на Риолис. Едно от момичетата май Janka ги беше избродирала и ги показа. После даде схемата. Казах си, че по- хубави божури не съм виждала. Много обичам цветя и за това съм малко придирчива към гоблените с цветя. Благодарност към моето мило другарче, което ми подари мечтаните Божури.

krk_kr приятни минути край морето. За моя огромна радост тази година ще можем да отидем на море и планина.  Grinning

# 253
Незабравими мигове и дни пълни със слънце, платноходки и раковини пожелавам на всички, които ще почиват на море Hug И да не забравите гоблените да вземете на почивката, ей Naughty

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 16:48 от didida

# 254
  • София / Баня
Честити подаръци на всички - със здраве да си ги ушиете и да ги покажете готови. Дано няма разочаровани и да се видим отново в темата за коледната игра. Слънчево лято и много солени целувки за всички.  grinning039

Общи условия

Активация на акаунт