ЮНИ топъл ни нарече, щастие да има вече...

• 11 713
  • 68
  •   1
Отговори
  • Талант на 2012,2013 г.
Това е. Щастливи и здрави бъдете.  Hug Heart EyesТопъл месец, изпълнен с много красота... Нека за всички да е прекрасният месец...  bouquet

# 1
Марѝ   Hug

Дано тази темичка донесе много прекрасни новини, като предната!  Heart Eyes
Дано нашите прекрасни мами имат повече време да ни навестяват, мъчно ми е, че тези теми остават само с по две - три странички ...

# 2
Мари,  Hug Hug искрено се зарадавах, че точно ти си пуснала така оптимистично звучаща темичка! Hug

Хубав, усмихнат и слънчев месец, момичета! Heart Eyes

# 3
  • Талант на 2012,2013 г.
Искам го щастието, момичета, повече от всякога го искам. Уморих се от лоши дни, от напрежение и мъка. Искам ново ,искам добро ,искам го за всички около мене, за вас, искам го и за моето семейство... Praynig

# 4
 Марѝ Hug
Да бъде желая от сърце за всички-  щастие в  домовете ни и топлина в сърцата!
И аз ви обичам Heart Eyes

# 5
Запис и аз тук  Peace  Мари благодаря за темичката..имах нужда да чуя нещо оптимистично  Hug
Дано в дома на всяка една от вас е изпълнен с щастие, много усмивки и разбира се да сме живи и здрави всички  Praynig
На бъдещите мами пожелавам лека и безпроблемна бременност, а на мен и на всички момичета които очакват двете така хубави чертички, пожелавам този месеца да е изпълнен с много хубави новини  Simple Smile Heart Eyes

# 6
Хайде и аз в тази топла темичка  Hug
Мари   bouquet
Дано имаме повече поводи да пишем тук от колкото в другите теми
joli24   Peace дано е този месец, аз също си мисля, че няма да откажа две чертички, макар и със страх

# 7
  • Варна
Хайде и аз в новата тема.
Нека ни донесе на всички много слънчево настроение.
И наистина да пописваме повечко из темата и то все хубави новини.

# 8
Искам го щастието, момичета, повече от всякога го искам. Уморих се от лоши дни, от напрежение и мъка. Искам ново ,искам добро ,искам го за всички около мене, за вас, искам го и за моето семейство... Praynig
Мари Hug Heart Eyes аз също искам, ДОБРО и само ДОБРО за всички ни Hug

# 9
Joli, Рози, от сърце ви желая да видите  EFP възможно най-скоро.
прегръщам ви силно милички  Hug
Страх винаги ще има Рози, като видях теста и ревах и се смях и истерясах и какво ли не беше в рамките на десетина минути. Отстрани погледната съм била сигурно като мечтата на психиатъра... но с времето осъзнаваш как лека полека душата ти се лекува и очакваш с все повече нетърпение малкото човече Simple Smile

# 10
Нова тема ,нов късмет за всички ни по ред !
Да я изпишем с здраве ,и много оптимизъм .Аз ви моля днес за стиснати палчета за моята майка ,която след минути влиза на операция ,смяна на тазобедрена става .
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 11
Kroelahai дано всичко е наред с твоята майка и всичко да мине леко и благополучно  Praynig Praynig  Praynig Много стиснати палчета fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover за късмет!!!  Hug

# 12
Кроелка, всичко ще бъде наред, сигурна съм!  Hug

Хайде една редакция да си покажа гарджето, пък нека и другите мами се престрашат!  Wink

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 10:29 от QueenBee

# 13
  • Варна
Кроелка и от мен имаш стиснати палчета. Всичко да мине леко и успешно. fingerscrossed

# 14
Благодаря ви момичета ,в момента я оперират ,аз съм в къщи с децата ,и чакам да ми се обади баща ми ,и после и аз ще отида ,ох пусти му болести нямат край ,а за кръвта докато намерим беше ад .Абе тази година ми е само на болести . Sad
Поне всичко с майка да е наред ,че само ревеше от болка ,2 месеца не е сядала само можеше да лежи и да върви едвам ,едвам с патериците .Сега пък и откриха и болно сърце. : Cry

Общи условия

Активация на акаунт