ЮНИ топъл ни нарече, щастие да има вече...

• 11 710
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
QueenBee прекрасен е   Hug  Да ти е жив и здрав този малък сладурко. В ей такива моменти забравям за страха и казвам майната му на всичко само и само да си имам и аз едно такова чопърче  Laughing Вече нямам търпение  Rolling Eyes

# 16
Кроелка, стиснати палчета и от мен! Hug

Куинче,
много сладък бонбон си отглеждаш! Peace

# 17
  • Талант на 2012,2013 г.
Кроелка, всичко ще бъде наред, сигурна съм!  Hug

Хайде една редакция да си покажа гарджето, пък нека и другите мами се престрашат!  Wink

Прекрасно дете!

Живо и здраво да ти е!

Само щастие да има в живота! Hug Heart Eyes

# 18
Бобо е сладур голям ,но вече толкова е пораснал ,че е нямам думи ,пу пу все така да расте детето.
Операцията мина ,за сега всичко е наред ,ще видим като почне да се движи как ще е .Преди 3 години ,смениха и колянната става и повече кракът и не можа да се сгъне ,та за това не съм спокойна все още ,макар че този път имам добро предчувствие.
 :

# 19
Благодарим за комплиментите!  Blush

# 20
Куини,прекрасен Бобо-да ви е жив и здрав!Дай Боже всеки му такъв чаровник да оглася дома със смях!
Кроелка,как мина операцията,дано всичко е наред!
Прегръдки за всики ви и стиснати палчета на тръпнещите в очакване две чертички!
Много слънчево настроение от мен и Дани!

# 21
  • Стара Загора
Летят си дните..годините...ние помъдряваме и се разкрасяваме Mr. Green
Тук съм..чета ви....но сякаш няма какво да ви кажа. Освен, че съм на ръба вече с тези двата...но смея ли да се оплаквам. Колкото хубави - толкова и проклети бе Mr. Green що все а мен се питам Twisted Evil Иначе да са ми живи и здрави.
Тресе ме мен вълната за морските ни почивки....искам ако имам начин да живея в малка къщичката /че голямата иска повече чистене Mr. Green/ на брега...и от юни до октомври да живея в нея...Сутрин да се будя не от виковете на двамата а от прибоя...но като казва сержа...и това ще доживеем Mr. Green
Юли месец сме на преглед във Варна за очите на Слави...и ще проверявам и Борис...та съм леко спечена.
И този дъжд...направо ме беше депресирал яко...но изпече слънце и в нашия град.
Весел и усмихнат ден момичета.
И да знаете, че и да не пиша...ви чета Hug Липсват ми старите кримки Mr. Green

# 22
  • Талант на 2012,2013 г.
Хера... Hug Heart Eyes

Беше ми много приятно да прочета думите ти.

Благодаря ти, че писа в темата. Животът си тече както пишеш ти бавно и неумолимо, но пък ние не се предаваме и отглеждаме най-умните и красиви деца.
Доказателство за това е снимката на детенцето на Куинчето.
Навестявай ни по-често.
Приятно ми е да те чета. А иначе... за морето и мечтите...Всички ги имаме. BlushНо пък то си е човешко. Така де, да помечтаем. Hug

Кроелка, чак сега прочетох за майчицата ти.  BlushНадявам се всичко да е наред...  PraynigHug Heart Eyes

# 23
  • Варна
Куини много хубаво порастнало дете. Да ти е жив и здрав!
Хера радвам се, че се разписа. Иначе хубаво е човек да мечтае - за море или нещо друго. И да те успокоя и на морето довчера валеше, така че засега не си пропуснала нищо.
 Hug на всички!

# 24
Куини, малкия е голям бузанчо сладък, да е жив и здрав  Hug
Кроелка, как е мама? Надявам се всичко че е наред  Praynig
Хера, покрай прегледите, ще топнете краченца в морето   grinning039
А с очичките на малките всичко ще е ОК  Peace

# 25
Брей, Херич, не вярвам аз на очите си и туй то!  Mr. Green Да са ти живи и здрави разбойниците и все така да поддържат мама и татко в бойна форма! Heart Eyes
И ти липсваш на старите кримки, тъй да знаеш!  Hug

# 26
  • Стара Загора
Ехаааа момичета...хубаво му става на душат на човек като знае, че липсва на някой и че има подкрепа Hug

DSC_5586 by anton.slavi -hera, on Flickr

Boris by anton.slavi -hera, on Flickr

Иначе за поддържането...поддържат форма без проблем моите Mr. Green само дето мама все намира време да тъпче...та леко се търкаля вече Joy
За прегледа на очите - няма да имаме време защото ще се връщаме същия ден. И за жалост ще топваме крачета средата на юли...живот и здраве

# 27
Прекрасни мъже си отглеждаш, другарче! Да ги нацелуваш от името на една стара форумска кримка. Heart Eyes

# 28
Ех, че хубави дечица   Heart Eyes живи и здрави да са ви
Куини, този малък пухчо е само за гушкане  Hug
kroelahai, дано всичко с мама е наред  Praynig

# 29
Страхотни момчета Херич ,да са ви живи и здрави .Майка е по добре ,но какво теглене тегли жената ,просто има много за разказване ,в това отделение където е никой не влиза да види живи ли са болните ,дишат ли ,просто са по сами в стая и неподвижни и няма кой да те погледне ,никой не минаха и тя милата не може да мръдне и чака ние да отидем да я обслужим ,боже ако някой влезе да убие човек ,ще разберат чак сутринта ,заслужават направо да ги убие човек .Пък почивните дни е анархия ,днес плачеше и се молеше час по скоро да дойде време за свиждане ,че се стискаше от сутринта жената Sad.

Общи условия

Активация на акаунт