ЮНИ топъл ни нарече, щастие да има вече...

• 11 713
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
  • Талант на 2012,2013 г.
Чета, това, което си писала и за пореден път се вбесявам за някои неща на които се нагледах в последната една година по нашите родни болници...

Нямам думи. Не мога да те успокоявам излишно, защото безсънните нощи са както за нея, така и за теб.

Просто нека по-бързо да премине периода на пребиваването и там и да си се прибере у дома... Hug Heart Eyes

# 31
Кроелка, дано скоро си приберете майчицата и да забравите за лошите преживявания!  Hug

# 32
  • Варна
Хера много са ти хубави мъжете. Да са живи и здрави!
Кроелка дано по-бързо изпишат майка ти, че то в нашите болници наистина е някакъв ужас просто.

# 33
Кроелка, дано скоро тревогите са само лош спомен, останал зад гърба ви. За съжаление, явно в много български болници реалността е именно такава!

# 34
Мама вече може да става ,ако е все така скоро ще си е у дома . LaughingВече ми олекна малко ,пък и от антибиотика ,който и дадох ,се оправи . Heart Eyes
Аз много се притесних да не ми развие някой бронхит ,че е много лошо за нейните години.Благодаря на всички ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugХубав ден !

# 35
Браво, Кроелка! Дано скоро си имаш пълноценен помощник!  Hug

# 36
  • Талант на 2012,2013 г.
Кроелка, много се радвам, че нещата отиват на добре и скоро ще оставите зад гърба си сградата и ще останат само лоши спомени... Hug Heart Eyes

# 37
А помощник вече нямам ,но важното е сама да се обслужва и да не я боли ,и да може да ми дойде на гости ,преди не можеше да седне и все я болеше ,ох старост не радост  Wink,тя е на 70 години ,иначе моите родители са много младолики ,и много дейни ,няма спирачка ,все нещо прави ,но ..............както и да е ,голямата ми щерка я отгледа и изучи ,благодарение на нея ,сега имам студентка.Обаче малките никой не ги гледа ,просто не могат хората вече.Но най ценното нещо е времето прекарано с децатА. Grinning Heart Eyes

# 38
  • Талант на 2012,2013 г.
Достатъчно е да е покрай тебе. Това е много нещо. Майката си е майка и не може с нищо да се замени. Те ни гледат до време. След това идва момент в който ние да се грижим за тях.

# 39
да мила така е ,само да я чуя по телефона ,че е добре ми е достатъчно  HugМари  ,как е мъжът ти?

# 40
Хайде и аз в една прекрасна темичка.Скъпи приятелки искам  да ви почерпя за моето вече пораснало девойче  Grinning на всички които чакат и искат бебешоци(вкл. и на мен) стискам палци. Hug ЗДРАВЕ и ЩАСТИЕ скъпи мои
НАЗДРАВЕ

ето я и нея с любимото и кученце

# 41
Веси ,да ти е жива и здрава красивата щерка   bouquet
Прекрасно кученце ,но догодина вместо с кученце да ни я покажеш със сестричка или братче  Mr. Green, и скоро чакаме добри новинки от теб . EFP stork-boy

# 42
Веси, да ти е жива и здрава тази малка голяма красавица  newsm59 
От все сърце ти желая в най-скоро време да видиш така желаните две чертички  Peace Много много хубави моменти ти пожелавам от тук нататък и когато чудото стане да не забравиш да се отбиеш и за това да почерпиш   Mr. Green  Hug

# 43
Веси, да ти е жива и здрава голямата мома!   bouquet

# 44
  • Талант на 2012,2013 г.
Прекрасна е. И не се превъзнасям. Просто казвам това, което мисля. Нека ви носи само радост!  bouquet

Кроелка другият месец със сигурност ще имам новини около съпругът ми и тогава ще ви пиша... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт