ЮНИ топъл ни нарече, щастие да има вече...

• 11 718
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
  • София, "Младост 3"
ех какви красоти!
не са за късогледите очи на леля ви ама айде!
Драго ми е да видя стари бойни другари - поздрави на всички ви!
  bouquet

# 46
kroelahai ,joli24 , QueenBee ,Марѝ ,catnadeen.  Благодаря от сърце милички  Hug
Тя е моята гордост и знаете ли преди да духне свещичките,какво си пожела????......"скоро да си имаме бебе",това ми каза детето и тактично ме попита..."вече  правим ли опити,защото е минало достатъчно време  Laughing",

Прегръщам Ви Hug

# 47
Весе, честит да е празника на малката сладурана па макар и на патерици  Hug Много ти е миличка и сладка, иска и тя братче или сестриче, от сърце ти желая миличка скоро да си с най-прекрасната новина   bouquet

# 48
Весе, да ти е гива и здрава красавицата-умница!   bouquet
Кроелка, радвам се за твоята мама!  Hug
Марѝ, дано да дочакате вече и добри новини!  Praynig
Много ми е драго, че виждам Херката и нейните красиви младежи, както и Катнадийн тъдява.  Heart Eyes

# 49
  • Стара Загора
Кроелка, радвам се за твоята мама Hug
Ех динозаврите взеха да излизат от пещерите си Mr. Green Heart Eyes
Стискам палци на всички...в мислите ми сте! Hug

# 50
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИЛИБОН!

http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs- специален поздрав за теб Heart Eyes

# 51
Честит празник, Лилибонче обично! Жива, здрава и щастлива да си ми! Все така изключителен човек, незаменим приятел, всеотдаен родител и съпруга бъди! Обичам те!

Ей, ама и Катнадийн се появила! Въх, кво става тези дни? Направо не вярвам на старите си очи.  Mr. Green Наденце, Heart Eyes Hug

# 52
Лилибонче, ако мога и аз да се прихвана за написаните от Класната ни пожелания към теб.  Heart Eyes
Честит да е прекрасният ти празник! Любимите ти хора да те слушат много и качествено!  Heart Eyes  bouquet

# 53
  • Талант на 2012,2013 г.
Лилибон... Heart Eyes Hug

# 54
Честит рожден ден и от мен!    bouquet

# 55
  • Варна
Лилибон честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и успехи във всяко начинание!
Весе да ти е жива и здрава и на теб щерката и много да ви радва и скоро да си има братче или сестриче.

# 56
Здравейте мили момичета,отдавна не съм писала в темичките ни но редовно ви четя и следя всичко което се случва с вас,радвах се на всички ви,но просто чаках да дойде отново и при мен мига в който да съм пак щастлива и да го споделя с вас!Много от вас са ме забравили но и аз като вас преживях най тежките си мигове през септември 2010,тогава писах в тъжните загуби и вие бяхте моята единствена подкрепа,за което искрено ви благодаря,че ме разбрахте и подкрепихте!След това просто се научих да живея с болката и чаках един ден и аз да ви напиша че отново съм жива и пак съм щастлива,макар че в сърцето ми има място което винаги ще бъде за моето изгубено момченце!И така с много вяра този щастлив ден дойде и от 10.06.2012година съм горда и щастлива мама на малката ни дъщеря ДАРИЯ!И ви моля да ме разберете и извините че чак до сега не ви писах за това,но просто знаете какъв страх изпитваме когато отново разберем че ще ставаме мами след такива загуби и исках  да съм сигурна че всичко този път ще бъде различно и с такъв хубав край!Обичам ви и пожелавам такова щастие на всяка една от вас!

# 57
  • Талант на 2012,2013 г.
Добре дошла, мъничка Дария!

valensia-79, честита ти радост!  bouquet

# 58
 bdbaloniЧестит рожден ден Лилибон!
Много здраве ,късмет и хубави моменти !Каквото си пожелаеш всичко да ти се сбъдне .  bouquet

Добре дошла на бял свят Дария ,много щастие през целият ти живот !

# 59
Валенсия, да ти е жива и здрава момата с прекрасно име и много да ви радва!   bouquet

И не се притеснявай да пишеш за каквото и да било, тук определено не сме се събрали от хубаво и знаем, че животът не е само цветя и рози!
Радвам се, обаче че ни направи съпричастни с най - прекрасното изживяване за всяка жена!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт