Спамо-чат /04.06-10.06/ Изключвам Телефона Си И Дим Да Ме Няма

• 54 123
  • 1 540
  •   1
Отговори
# 1 485
Нещо нищо не разбрах от 7 часа разлика newsm78 Някой може ли да ми синтезира нещата Praynig

Инак мойта ученическа среща на класа всъщност мина доста весело от очакванията ми.МНого сме смяхме. Никои не се е променил особено с изключение на 1-2 може би Thinking

п.с.Добър вечер бре,забравих Blush

# 1 486
Добър вечер на жабата, а на Доромска пратих ЛС ...за гейса Wink

# 1 487
Махам се да гледам филм

# 1 488
# 1 489

Вайо  Shocked ко прайш тука по туй време мо?

че де да съм, мо  Whistling са като има мачове аз пък имам достъп до компа  Flutter ти шо не ходиш да си вариш яйца  Mr. Green

# 1 490
Махам се да гледам филм

Ко ше зяпаш.... Rolling Eyes

# 1 491
Оф, долу квичи някакво кученце. На такова ми прилича.
Много ме дразни тоя звук.

След полунощ  - имаме квартално псе(ТАКОВА НА КАРЕТО), женско, взеха му кученцата, нямаш представа за какво иде реч...хем ми е жал. хем ми иде да го удуша с голи ръце.... ooooh!

Close толкова жестоки хора има. не им ли е ясно, че животните също имат чувства.

# 1 492
Жишо, моите критерии за просташко са си само мои  smile3502 и нема как да преценим   Thinking ноо си мислех за нещо от сорта на
Спам-чат: много Срам и малко разврат  Mr. Green

# 1 493

Nasty blond chicks with big natural tits. Joy

# 1 494

Вайо  Shocked ко прайш тука по туй време мо?

че де да съм, мо  Whistling са като има мачове аз пък имам достъп до компа  Flutter ти шо не ходиш да си вариш яйца  Mr. Green

ама бе си личи много  Thinking

# 1 495
  • Лутаща се

То и при животните като при хората...........раздели да има...

# 1 496

Спам-чат: много Срам и малко разврат  Mr. Green

аз гласувам за обратното  Mr. Green

# 1 497

ся не ни информирай какво ти ще гледаш.  Whistling

# 1 498
Оф, долу квичи някакво кученце. На такова ми прилича.
Много ме дразни тоя звук.

След полунощ  - имаме квартално псе(ТАКОВА НА КАРЕТО), женско, взеха му кученцата, нямаш представа за какво иде реч...хем ми е жал. хем ми иде да го удуша с голи ръце.... ooooh!

Close толкова жестоки хора има. не им ли е ясно, че животните също имат чувства.

Не съм, ма Джижо, ама не се търпи...не съм му взела кученцата аз...ама не се търпи вярвай...не се спи, не се търпи, не е жестокост...вярвай ми....Питах сума ти народ - колко може да тъжи едно същество....за малките си...еее...няма отговор, ама тва животно всяка вечер реве...така вие..не се трае....вече повече от месец...или повече... ooooh!

# 1 499

ся не ни информирай какво ти ще гледаш.  Whistling

Аз ще гледам, само че не blond, а...  Thinking Пето, как беше "кестеняви" ма булка, помагай.

Общи условия

Активация на акаунт