Спамо-чат /04.06-10.06/ Изключвам Телефона Си И Дим Да Ме Няма

• 54 119
  • 1 540
  •   1
Отговори
# 1 500

Спам-чат: много Срам и малко разврат  Mr. Green

аз гласувам за обратното  Mr. Green

Ако Железко пусне един линк към филмО си да го гледаме сички дружно тогава ще зачета твоя глас  Peace

hahaha четох Наръчник за оцеляване на жената на футболния фен
 hahaha hahaha "...или сте претръпнала и думите „Довечера има мач” предизвикват само леки конвулсии в ръката, с която държите ножа, докато режете салата..."

# 1 501

Аз ще гледам, само че не blond, а...  Thinking Пето, как беше "кестеняви" ма булка, помагай.

brunette, мо  Peace

# 1 502
Оф, заваля и задуха.

# 1 503
Аааааааааааа...чернокосите де са.... Thinking Naughty

# 1 504
Оф, долу квичи някакво кученце. На такова ми прилича.
Много ме дразни тоя звук.

След полунощ  - имаме квартално псе(ТАКОВА НА КАРЕТО), женско, взеха му кученцата, нямаш представа за какво иде реч...хем ми е жал. хем ми иде да го удуша с голи ръце.... ooooh!

Close толкова жестоки хора има. не им ли е ясно, че животните също имат чувства.

Не съм, ма Джижо, ама не се търпи...не съм му взела кученцата аз...ама не се търпи вярвай...не се спи, не се търпи, не е жестокост...вярвай ми....Питах сума ти народ - колко може да тъжи едно същество....за малките си...еее...няма отговор, ама тва животно всяка вечер реве...така вие..не се трае....вече повече от месец...или повече... ooooh!

тумбе не те обвинявам за нищо  Hug говоря за хората които са и взели кученцета, пък и като цяло.

фи-то ми ме хока, че сравнявам кучетата и като цяло животните с хората, ама и те душа носят и те страдат  Cry

# 1 505

Shocked къде тва? утре обличам рокла квот ще да става  Crossing Arms

# 1 506
Да, и на мен ми беше жал....въобразих си, че ги вземат от любов(по лесно възприемам отнемането), надявам се да е така, бяха ужасно сладки "шкембенца"...супер сладки малки...дано да са гИ взели за хубаво....ама майката плаче, та реве...ужаст, хем ми е жал, хем не мога да спя...оф.... ooooh!

# 1 507
  • Талант на 2012,2013 г.
Къв валеж... У кой край на Софето си ти?!? newsm78

# 1 508

ся не ни информирай какво ти ще гледаш.  Whistling

Аз ще гледам, само че не blond, а...  Thinking Пето, как беше "кестеняви" ма булка, помагай.

е нали само по блондита си падаше бе аржане  Thinking

# 1 509

hahaha четох Наръчник за оцеляване на жената на футболния фен
 hahaha hahaha "...или сте претръпнала и думите „Довечера има мач” предизвикват само леки конвулсии в ръката, с която държите ножа, докато режете салата..."

тоз наръчник аз съм го издала  Flutter

# 1 510
 Party

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 23:03 от Естел

# 1 511
Изведнъж се почувствах уютно...странно....

# 1 512
  • Талант на 2012,2013 г.
Ауууууууу... към нас иде... валежа де... то Люлин хей го де е...ooooh!

# 1 513
Е, вярно си е за русалките, ама винаги се намира една брюнетка, която да разбие традициите на пух и прах. Simple Smile

# 1 514
Жижи, предавам жезъла на тебе, аз нема да дочакам 12 за новата тема   Wink

лека и доходна, парцалки  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт