Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 136
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Привет, привет  Hug
аз днес съм пети ден на сироп и се чувствам много добре. Вечер е най-трудно като трябва да слагаме масата. Няма как таткото да прави това и да храни малката ще му дойде в повечко  Laughing
Иначе за 4 дена - почти 4 кг.  Wink

Успешен ден на всички  Hug

ПП: Виждам че днес е и пълнолуние, ще се възползваме максимално  Flutter

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 09:57 от RNR

# 691
Здравейте,

Днес ми е първи ден. Засега е ОК. Чувствам се добре - малко ме боли главата, но е поносимо.
Дано има ефект! Ще видим какво ще правим на вечеря като си дойде таткото...
След утре ще се отчета и с килограми - стартирах от 63,5. Да видим!

Успех на всички!

# 692
Здравейте и от мен,

Днес ми е 4 ден,малко ме боли главата,изпивам на хората,,манджите''с очи и направо си пощурявам.Утре надявам се ще е по-леко! #Crazy

# 693
Ехеее, много сме новите, заформи се групичка  Hug
Първите два дни и аз бях със ужасно главоболие, наистина ужасно, първият ден и през нощта почти не съм спала от него.
Но вече съм ок

Успех момичета и не мислете за храната  Naughty ще ви е по-леко  Hug

# 694
krikiki, mnogo blagodarq za infoto:))))az imah ideq da go napravq prez 2 meseca, no sega me zamisli...6te re6avam.

mnogo novi populneniq!bravo momi4eta:)uspeh!!!

# 695
  • София
Здравейте! Моята история е, че винаги съм била склонна към напълняване, но съм се старала да поддържам едни килограми - кача ли 1-2, минавах на диета и за 4-5 дни си връщах формата. Нормални за мен бяха 52-3. Само че преди живеех с приятелка на квартира, а сега живея с мъжа си и за една година качих около 10 кила. Никога не съм била над 57-8, а сега съм над 60 и това се отразява много зле на самочувствието ми заради начина по който изглеждам в момента и слабата ми воля. Започнах да се замислям дали и аз да не опитам с кленовия сироп въпреки, че освен яденето, ще трябва да спра и кафето и фрешовете без които не мога. Моля за съвет от опиталите го вече, като за първи път колко дни е уместно да го пия?

# 696
  • София
Здравейте момичечта.
Поредното попълнение в редиците.  Peace
Започвам от днес! Направих си сиропа със сух джинджифил. Не сложих много и почти не го усещам. Има ли някакво особено значение от количеството му? Като за начало мога да кажа, че страшно много ми се ходи до WC-то.  Embarassed Започвам от 60 кг. Имам най много да свалям в коремната област. Снощи се измерих, тази сутрин се изтеглих и съм се заредила с много ентусиазъм - да видим!
Успех на всички!
За сега не съм гладна.  Laughing

# 697
Zdravejte novi popylneniq,

Da se otcheta - 3 den mi e. Zapochnah ot 63,5 - tazi sutrin bqh 61,5.
Da si priznaq, obache, az i dvata dni vecherqh. Malko, no vse pak vecherqh. Myjyt mi e strashno protiv tazi dieta. Neprekysnato povtarq, che si vredq na zdraveto, che ne se pravi taka i t.n. Ta, vecher s nego, vecherqm.
Naqsno sym, che tezi dva kilograma sa po-skoro voda, no vse pak piq mn voda, tyj che opredeleno ne sym obezvodnena.
Opredeleno ima efekt siropa. Pri men ochevidno efekta nqma da e pylen, no se radvam, che kantara pokazva nadolu!
Spodelqjte kak e pri vas!
Pozdravi!

# 698
  • Sofia
Здравейте,момичета.  Понеже съм на 90дневната, може ли да се комбинира със сиропа? Примерно, тази испанска версия. Един път дневно сутрин и след това си продължавам деня спрямо 90 дневната.

# 699
  • София
Предполагам можеш. Аз преди комбинирах ВМ НВД с лунната и свалих доволно. Аз от днес съм на сиропчето. Купих си био кленов сироп, клас С. За днес съм на 3 чаши вече, нещо не ми се получава пиенето, не че не ми харесва, просто не пия много течности по принцип. И вода не съм пила още, а знам че трябва. Утре ще се опитам да пия повече вода. Малко съм гладна и главата ме боли съвсем леко. Не знам с колко кг стартирам, защото нямам кантар, но това не ме и интересува кой знае колко, искам само да мога да си нося дрехите и да се чувствам добре. Планирала съм 10 дена да карам на сиропа и след като ми мине захранването, да го пия според лунните фази веднъж седмично.

# 700
  • София
Здравейте. Днес ми е 5-ти ден без никакви изкушения. Пия сиропа с джинджифил - сух. Купих си и пресен корен но нещо не ми допадна. Опитах и чай от мента да пия но той съвсем ми остърга  корема и останах само на сироп и вода. Не чувствам глад и желание за ядене. като седнат моите в къщи аз отивам в другата стая. Mr. Green Сиропчето не е лошо на вкус. Слагам си малко повечко лимон и става като сладка цитронада. Peace Аз мисля като премине и захранването да подкарам първоначално със заместване на закуската. И да си правя един прочистващ ден седмично. Мнения?

# 701
  • София
Абсолютно същото мисля да правя и аз. Ще пия сиропа веднъж седмично, като ще се съобразявам с фазите на луната. За останалото време мисля да замествам вечерята, тъй като закусвам или плодове, или кисело мляко, а вечерям късно.

# 702
Абсолютно същото мисля да правя и аз. Ще пия сиропа веднъж седмично, като ще се съобразявам с фазите на луната. За останалото време мисля да замествам вечерята, тъй като закусвам или плодове, или кисело мляко, а вечерям късно.

newsm10  Дано успеем със замисленото fingerscrossed

И за отчета: днес ми е 14-ти ден и се чувствам страхотно. В кг. - 7,500
Утре съм на "междинен ден" и ще си хапна оризче.

Хайде похвалете се и вие
Хубав ден на всички   bouquet

# 703
Здравейте момичета, аз сега плодувам, но искам след нова година да пробвам с кленов сироп. RNR интересуваме за 14 дни колко кленов сироп ти трябваше? Благодаря предварително

# 704
  • София
Аз не успях да издържа да не ям. На 3-ия ден ми стана лошо и мъжа ми ме насили да хапна. Не съм се уливала де. Сега пак пия сиропа, но и хапвам по някой плод. За килограми не мога да говоря, защото не съм се мерила нито преди, нито сега. Определено се чувствам малко по-лека.

Общи условия

Активация на акаунт