Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 136
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета, аз сега плодувам, но искам след нова година да пробвам с кленов сироп. RNR интересуваме за 14 дни колко кленов сироп ти трябваше? Благодаря предварително

1 литър. Като на ден си правя разтвор от 10-12 с.л. сироп, но вместо да му слагам 1,5л вода аз слагам 2.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 14:02 от RNR

# 706
Благодаря Simple Smile

# 707
  • София
Днес ми е междинен ден!
Изкарах 8 дни на сиропа. Като за първи път сякаш нещо не посмях изведнъж да лишавам така организма си. Сега предстои захранване. За тези 8 дни съм -4кг. Това е сравнително добър резултат. Ще видим и по време на захранването колко ще се махнат.  Grinning Въпросът е за Коледното тържество да влезя в желаната рокля!!! Mr. Green

# 708
Айде бройте ме и мен за 5-7 дена. Бих направила 10, но все пак идват празници и няма д аимам достатъчно време за добро плавно захранване, а сега в най-добрия случай го виждам така:
10-16 декември - сироп
17-23 декември- захранване

После основно на растителна храна до НГ+ малко протеини. После мисля да дюканствам понеже има ефект и ми понася добре.

Този път целите на гладуването ми не са сваляне на килограми а пречистване на организма от мно АБ които се наложи да пия /и все още пия/.

За сега добре върви първият ден.

# 709
Здравейте,

Аз направих режима 10 дни и свалих 10 кг, но имайте предвид, че аз имам мноооого кг да свалям. За съжаление обаче се оказа, че не съм го спазвала напълно коректно, понеже не можех да изпия повече от 300 - 450 мл коктейл. Другото - вода и тук-таме чай. Първите 4 дни се чувствах ужасно - предполагам комбинация от наближаващия цикъл и изхвърлянето на токсини - имах такова ужасно главоболие, че чак рамената ме боляха. След това всичко беше ок. Езикът - търпимо бял. Последните 3 дни стана доста бял, но го почиствах.

Днес ми е първи ден захранване, минах деня с ориз. Чувствам се добре. Интересното обаче е, че тук казвате, че по време на захранване не сте качили - аз си мислех, че при захранването малко ще се свали? ДНес пих сок портокал + грейпфрут. На обяд същото, след обяд мисля да е ябълка. Утре за зеленчуков мисля да си спретна цвекло, морков, грейпфрут и целина.

Утре имам преглед при Гарабитов, да видя какво ще ми каже.
Поздрави на всички и успех!

# 710
Аз при мен си знам 10 дена -4 кг, така че повече от 3 сега не очаквам да бутна. Пих вече 1 чаша сиропче  Grinning бях забравила колко ми допада вкуса му  Party

# 711
  • София
Да, истината е, че и на мен ми допадна сиропа. Днес съм на зеленчукова супа със зеле и моркови и подправена с ....доматен сок.  Grinning Аз нещо обърках дните на захранване но и в книгата не са посочени как точно да протече захранването а какво да се яде, така че мисля, че се справям добре. След ден захранване -5. Преполагам обаче, че повече няма да сваля или най-много 1 кг.  По празниците вероятно ще се върне някой, още повече, чевсе пак и храна ще се сложи в тоя корем но нищо. Да ги запазя до 4 свалени е идеално. Реила съм някъде към края на Януари пак да я направя за останалите излишни кг.  Rolling Eyes

# 712
До тук добре.  Изпих си 1 1/2 забъркани сироп сега като се прибера още ще си спретна. Първите дни този път по мое усмотрение, мисля да е по- концентрирана напитката, че нещо ми пада кръвното тези дни, ще гледам  да не пада много и кръвната захар че ... ooooh!

# 713
Днес съм на зеленчукова супа със зеле и моркови и подправена с ....доматен сок.  Grinning
А как точно я правиш тази супа?

# 714
Втори ден до половината измина Simple Smile За сега добре се чувствам.

# 715
  • София
Днес съм на зеленчукова супа със зеле и моркови и подправена с ....доматен сок.  Grinning
А как точно я правиш тази супа?
Ами просто без нищо - зеле нарязано, морков настърган, лук и като всичко омекне слагам доматен сос. Когато поври малко слагам магданоз и - това е. Даже в момента ври на котлона.  Mr. Green

# 716
Трети ден. За сега супер  Grinning

# 717
Здравейте   bouquet
аз пък съм 4-ти ден на захранване и за утре ще си готвя супа. За тези 4 дена свалих още 1,500 кг.

Успех на всички  Hug

# 718
Здравейте Simple Smile Аз за втори път правя 10 дневната програма, днес вече съм 3 ден. Искам да споделя, че сега като за втори път много по-леко издържам, много по-добре се чувствам и бих казала, че с лекота се въздържам от храна Simple Smile)) Килограмите (10 кг), които свалих лятото се запазиха и съм много доволна от този Мадал Бал!!! Успех на всички! Simple Smile  bouquet

# 719
Започвам ден 4  Grinning  Не съм решила все още дали 5 или 7 дена да изкарам, утре ще реша според това как се чувствам. Хем ми се ще да изкарам повечко дни хем ми се ще да имам повече време за захранване, че идат празници  и трябва всичко да въведа.  Този път не се претеглих начално и затова не съм сигурна как се движа с килцата.

Общи условия

Активация на акаунт