Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 136
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, сори че не пиша, но компа ми е на ремонт и сега съм на лаптопа на мой приятел. Аз съм 10-ти ден, минус 6кг, но и на това съм доволна. Днес ми дойде и МЦ и съм ужасно гладна!  Cry Нямам търпение за оризчето утре. Направо ми се струва като страшен деликатес  Joy
Мъжа свали 9кг. Ей голяма гад са това мъжете, как бързо отслабват! Twisted Evil
Дариии, аз си пуша по време на режима, както и мъжа ми  Peace За мен лично първите 3 днибяха най-трудни и до 7мия ден беше песен. Но ти си преценяваш.Успех!
kragovrat, ние с мъжа ми сме на сиропа на Гарабитов. 1л стига за 10 дни.Но не знам как се разржда кленовия. беба28, е на кленов сироп. Тя може би може да ти помогне.
беба28 браво за резултата мила! Само така!

# 76
2ден, пия кленов сироп от Ремедиум, -1.5кг бях сутринта, не чувствам глад, имам сила, сутринта тичах.
Утре ще се докладвам пак. Да има някой който е започнал вчера или онзи ден?

# 77

Мъжа свали 9кг. Ей голяма гад са това мъжете, как бързо отслабват! Twisted Evil

Да, така е много бързо отслабват понякога за дни.

# 78
  • И аз не знам къде...
Caprice®, благодаря за отговора  Hug!
Аз мислех от утре да започнат трите дни и да хвана пълнолунието, но дребния се разболя днес и нещо хич нямам настроение  Sad!
Може да го поотложа малко!
Но до утре все пак има мноооого време и ако е добре дребния може пък да ми дойде мерака пак.
Ще пиша!

# 79
  • София
Айде и аз тук   bouquet

Започвам от утре, сега си направих едно 1.5 шише - уж 5 дози - за един ден дали ще стигне, мисля да съм само на това, спирам и цигари и кафе - все ще издържа, мисля  Mr. Green

# 80
  • O.A.E./ Пазарджик
Знам, че споменавано много пъти, но не пропускайте захранването. Иначе килограмите се връщат. Аз си върнах 2 от 6-те свалени и днес съм пак на линия. "Програмирах" се за 14 дни диета , а не 7 (толкова ще я правя), че иначе пак няма да устоя да си направя захранването. Успех на всички!

# 81
И аз от днес съм с вас.. но аз ще започна със заместване на вечерята със сиропа...ще видя как съм и тогава ще премина на цели дни на сироп, когато знам, че съм си в нас, иначе по цял де съм с колата навън, страх ме е да не ми стане лошо..никога не съм го пробвала..а и ми се иска да си оставя някакво хранене, защото не искам да си изоставям тренировките.  Не знам защо , но си мисля, че при мен най-добре ще пасне на начина ми на живот  сиропа + тренировките + хапване все пак , разбира се, ще се съобразявам да е здравословно. Започвам от 63,5 кг. Искам  58,като първа  стъпка, а после ще гоня 55, повече не искам да свалям. -  значи целта е 5 кг,като начало... Hug  Ще докладвам всеки ден  как вървят нещата при мен... Hug

# 82
Аз въведох домат и краставица почивните.
Събота обяд - 1 среден домат, вечеря 3 кайсии
Неделя обяд - 1/2 краставици вечеря другата 1/2 от краставицата.

Общо за двата почивни дни съм - 400 гр.  вече съм 60.6кг и чакам с нетърпение да видя скоро поне 59.9  Grinning друго си е с 5-чка отпред.

За обяд кайсии, нося си 6 бр, но незная колко от тях ще изям. Почерпиха ме и една праскова но тя е малко по голяма от кайсия, и нея мисля хапна.

Зя вечеря краставица.  2-3 корнишона, мисля да е като количество.

# 83
Днес , неделя е още при мен , издържах на плодове и малко сироп, пих и вода.... Толкова ми е вкусен сиропааа.. ако го надигна от бутилката , направо ще го преполовя....и ме засища, има вкус на карамел , на препечена захар, страхотен е !  Grinning   Утре продължавам...мисля си, че ще устискам така и по дълго време, на сироп и плодове , зеленчуци, полезни храни и чисти. Знам, че по бавничко ще свалям , ама аз не бързам...

# 84
Днес съм 4 ти ден, не съм гладна, само очите ми са гладни  Laughing

Малко ми е замаяно на главата, но не ме боли

Моля, кажете ми при вас как се случват нещата с ходенето до тоалетна?

Нали трябвало да изтича Simple Smile чернилката и шлаката......при мен такова нещо не се случва.

Взех и чай Сание вчера, пих го сутринта и вечерта....ми нищо не се случи

# 85
при мен нещата с 00 са на лошо ниво. Миналата събота пих някакво разхлабващо та малко поизчистих. после една седмица нищо. Вчера слагах свещички 2 броя даже, много малко излезна Thinking Надявам се сега като започна да ям да се раздвижат нещата.

# 86
при мен нещата с 00 са на лошо ниво. Миналата събота пих някакво разхлабващо та малко поизчистих. после една седмица нищо. Вчера слагах свещички 2 броя даже, много малко излезна Thinking Надявам се сега като започна да ям да се раздвижат нещата.

Е добре де, то се води детоксикация, нали трябва да се чисти от някъде???
Лимона би трябвало да я върши тази работа....ама...???
Ще пия чая пак...пък да видим

# 87
Лимона няма как да свърши тази работа, нали е киселина, би трябвало да затяга !  И аз не знам как стоят нещата с 00... Да кажат маците, които са по напред с диетката, това си е много важен момент.. Когато бях на плодове, те вършат тази работа, но само на сиропа?... newsm78  Аз  пих за разхлабване Маглезиев цитрат, доволна съм...После умишлено карах на няколко круши , малко черешки , и 2 ягодки ... Утре ще видим ... може пакдатичам да купувам круши, сливи , кайсии.. и много водаааа... Joy / доизмислих я диетата, ще я патентовам.. hahaha/

# 88
Аз принципно нямам никакви проблеми с ходенето, но това което съм чувала от мои познати е, че трябва да се чистиш много, т.е. висянето във ВЦ то е доста. Поне така споделиха приятели, които са я правили в САЩ, където имаще доста бум преди няколко години. Днес ще имам подробности и ще ги напиша. Иначе мен лимонов сок с малко топла вода сутрин ме прави Абонат за ВЦ то за целия ден Shocked

# 89
И забравих  - карала съм 14 дни на схемата клизма, вливане, клизма вливане ...... поради здравословен проблем, по силна и по добре никога не съм се чувствала след това
Но го пиша по повод захранването - най добре е да се започне с сварени и пасирани тиквичка морков и пюре, по 1 лъжичка през половин час, на следващия ден може попара и после фрикасе
Всичко това е меко, не нтоварва по никакъв начин червата, и е пробвано......ядох го това 1 месец, и то не в малки количества - килограмите не се променят.

Общи условия

Активация на акаунт