Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 137
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета искам да се похваля 12 дена сироп и едно пълнолуние съм минус 7 кг Laughing.За първи път от 8 години ми се случва да падна до 66кг.Много съм ви благодарна за това ,че ви има Hug.Днес ми е междинен ден ,но този олиз ми се струва множко и няма да мога да го изям.Стискам палци на всички сега започващи .Успех!

# 601
asq, това е прекрасен резултат!!!Бъди сигурна, че ще свалиш още през захранването. Аз вече ям и от вчера съм - 1,100 кг. А хапнах дори две парчета постен бананов кейк. Много съм щастлива от резултат си, мнооооого:)))Вече съм под така мечтаните от мен 59. Така че, който още не се е престрашил, веднага да купува сироп и да почва. И кожата ми се оправи:) Сега е чудесна и чиста.

Ех, прекрасен ден! Много слънце на всички:)))

# 602
  • Бургас
Привет на всички. Вмъквам се само да попитам, всички ли пиете точно от този сироп МАДАЛ БАЛ, или някой ползва и кленовия сироп, за който сте споменали, примерно от ДМ? За момента, паричките ми идват в повече за оргиналния, затова събирам мненията ви. Приятен ден Simple Smile

# 603
Prayer, аз пия кленов клас С от ДМ!

# 604
  • Бургас
Prayer, аз пия кленов клас С от ДМ!

Дам, благодаря ти много, verviki Simple Smile. Утре ще се запиша във вашия клуб, но ще опитам кратката версия, да видим, дали ще съм толкова усмихната и щастлива като вас, че аз живея за да ям шоколадови изделия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 605
Ако приемаш съвети, направи пълната - поне 7 дни! Аз така започнах първия път с 4-дневна, но не постигнах кой знае какво. За 4 дни не успях да притъпя достатъчно чувството за глад и след захранването последва една седмица торти, шоколади и сладки всеки ден. Корема ми стана двоен!!!Като направих пълната версия (8 дни глад) вече беше друго. Свикнах с глада, стомахът се сви значително. Сега не се нахвърлям като невиждала, пък и не мога да ям толкова много като преди.

# 606
  • Бургас
Приемам всякакви съвети, разбира се  Hug. все пак съм лаик в тази сфера, все още Wink. Мислех за кратката, защото ми трябват 3-4 килограма надолу, ако трябва да съм искрена дори не съм се теглила колко точно да сваля - мразя кантара, убива ми настроението. Усещам се просто по дрехите си Sad, като наденичка съм.... Още довечера ще си го купя след работа и утре сутрин започвам - за да мога довечера да се сбогувам подобаващо със сладкишите  Embarassed. Аааа ако не обичам пипер и джинджифил, може ли да си го пия само с лимона и водичката? Знам, че двете подправки активизирват още повече обмяната, но просто имам хипер развито обоняние и вкус и ми идват изключително силни и натрапвчиви.

# 607
Пробвай с джинджифил, едва ли ще го усетиш кой знае колко. Но пък като не можеш, само с лимон го прави. Всичко е въпрос на нагласа. Иначе за килограмите, колкото по-малко имаш да сваляш, по-трудно става. Аз имах да сваля 5, а свалих малко над 6, но с пълната версия. С кратката свалих 2.5, като от тях върнах 1.

# 608
Здравейте момичета,извинявам се няколко дена не писах но от работа не мога да се освободя,но да си дойдем на нашата дума.Аз от събота 27.10 съм на сиропа и днес изненадата ми беше шокираща -5.350 кг надолу показа кантара е аз имам поне 20-25 кг да свалям но това направо е зашеметяващ за мен резултат истината че се чувствам прекрасно пия си коктейлчето от сиропа и чайче от мента или нещо друго и изобщо не чувствам глад,мисля вече да влязя и във фитнес-зала за да е по-добър резултата а и си е друго човек като спортува. Е това е от мен за сега,успех на всички който са на сиропчето  и приятна вечер. Hug

# 609
Здравейте дами,
чета ви от доста време.... и ме мъчи голяма дилема  Tired
Имам дъщеричка на 1год. и 2мес. и още се кърмим. Чудя се дали да почна испанския вариант или направо пълната програма. Не ме е страх за кърмата, че ще спре евентуално/ пълна версия/, а по скоро за токсините ,които биха се отделили в нея  Confused . Не искам  да си тровя детенцето . Ако правя испанския вариант дали ще избегна това или пак ще има проблем ?
Надявам се , някоя майка в моето положение да  ми даде съвет. Имам нужда да си прочистя къщурката и да изхвърля около 5-6кг боклук... Crossing Arms  Whistling Пробвах с 90 дневната ама нещо не ми се отдава..  Чудя се да рискувам ли, да изчакам ли?...,но така или иначе трябва да се отбиваме вече... и направо не знам. Искам да се погрижа и за себе си вече и да си вляза в любимите дънки.
Моля ви за съвет.. Praynig

Поздрави на всички!  bouquet

# 610
Миличка, струва ли си да рискуваш здравето на малкото човече заради някакви си 5-6 кила???Като спреш да кърмиш, направи пълната версия и ще ги махнеш за 2 седмици тези кила! Чакала си 2 години, още 2 месеца ще ги преживееш:))

Това мисля аз...Simple Smile

# 611
verviki , знам, че си права Tired ,ама ми се иска да ги преборя най-накрая тези кг. От 1 год водя война с тях  #2gunfire . И като чета за вашите успехи така се изкушавам....,защото на глад мога да държа. По не се справям с това да ям  определени неща  в определени дни и тн... А и искам да си направя прочистване ,да ми е леко .... С кърменето може да си продължим и още година/ не ,че съм против/ Crazy, ако зависи от дъщеря ми....,ама все пак всичко си има граници  Naughty и аз съм човек така да се каже.. Sad

# 612
  • София
miglenayo, като бивша кърмачка (моите и двамата ги кърмих прилично време - 1г4м, 1г10),  аз лично бих изчакала с тази диета, ако все още кърмех.

Аз правих испанската версия и си имах бая избили пъпки по кожата . Т.е. и при тази по-олекотена версия пак си се махат токсини.

С каката много лесно махнах всичко.
Но от малкия - много време се развявах с едни 10кг отгоре (забременях с малчо на 58-59, качих до 80, после задържах около 70).
Доста зор ми беше - просто ми тежаха тия кг. Но реших, че ще имам достатъчно време след отбиването Wink

# 613
  • Бургас
Добър вечер  Simple Smile. Купих си и аз най-накрая кленов сироп, но някакъв мъничък от Пикадили. Всичкия сироп сте изкупили в Бургас  Laughing. Пишеше, че е абсолютно чист, пък ще го видя. Докато забърквах сокчето, отпих просто да опитам, ми хич не е лошо, като цитронадка малко. Старирам и аз с вас от утре и да видим какви ще ги докарам. Приятна вечер на всички  Hug

# 614
v_spasova благодаря много  за отговора  Simple Smile
еми явно сиропа ще си стои в шкава , докато му дойде времето  Flutter. Аз бях на 99% сигурна,че трябва да почакам , ама пусти му мерак да се вталявам.. #Crazy. Нищо ще си карам на 90 дневната,пък каквото сабя покаже.  Със сигурност ще продължавам да ви чета и да ви се радвам

Поздрави   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт