Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от консумацията на ориз и какви съвети се споделят за правилното му приготвяне?
Какви са основните идеи в текста за „Синята икономика“ и какви са неговите основни тези?
Каква е историята на „Война на световете“ и какви са основните й теми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от консумацията на ориз и какви съвети се споделят за правилното му приготвяне?
Оризът е полезна храна, особено когато се приготвя без добавена мазнина и с билки като чубрица или джоджен за допълнителен вкус. За да подобрите храносмилането, можете да приемате пробиотици като Linex три пъти дневно. Те са полезни за тялото и оризът помага за отстраняването на слузта от организма.
-
Какви са основните идеи в текста за „Синята икономика“ и какви са неговите основни тези?
Текстът за „Синята икономика“ подчертава значението на етичните решения в устойчивостта. Той се фокусира върху необходимостта от решения, които не замърсяват хранителната верига и околната среда. Основната теза е, че замяната на токсични материали с по-малко токсични не е истинско решение, като вместо това се подчертава важността на търсенето на решения, които не вредят на екосистемата.
-
Каква е историята на „Война на световете“ и какви са основните й теми?
-
Какви са препоръките за консумация на джинджифил по време на бременност и какви са потенциалните рискове?
-
Какви са препоръките за консумация на соеви кълнове и какво да направите, ако усетите необичайна миризма?

а иди кажи,че не са захитрели!
Явно "твоите" молци си падат по избрани био храни! Опитай да вземаш по малко, да ги консумираш навреме, за да не се задържат! Последният път видях молци между пакетите на пазара, откъдето купувам семена, местно производсво, които струват наполовина от това, което плащам в билковият магазин, а и в закупените ми оттам овесени ядки бяха плъзнали молци
Та явно когато ги закупуваме вече имат яйчица 

въпреки че искам 3-4 деца, мисля че сега две ми стигат поне за следващите 3-4 години,
, което е около 1 на месец и мисля за нормално, все пак съм кърмачка